- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Ayrıl barışlı 3,5 yılKaç ay/yıl birliktelik yaşayıp aldatıldın diğer konularına yazdıysan görmedim.
Ne kadar güzel ...Allah daima mutlu etsin..bizlerden nasip etsinBen değil yakınımdan biri aldatıldı. Boşandı, tekrar evlendi. Çok mutlu. Bunların hepsini de yaklaşık 1-1,5 seneye sığdırdı.
Gecmişi tamamen unuttun mu!peki.cok Mutlu olun inşallahBen aldatildim ayrildim bir kizimla ortada kaldim ailemin yanina sigindim calistim tekrar evlendim hayatimizi sifirdan kurduk bir tane oglum oldu esimi cok seviyorum çünkü bütün hayallerimi gerceklestirdi şimdi evlilik neymis yasadim
Oo baya uzunmuş ilişki süresi.Bu adamın öyle biri olduğunu anlayamadın mı kısa süreli olsa tamam da kişiliği ele verirdi bence.Ayrıl barışlı 3,5 yıl
evet zamanında çok sevdim hayat benim için ondan ibaretti. yaşama sebebimdi ve beni aldattı ayrıldık. dünyam yıkılmıştı. ölü gibi yaşıyordum. ayrılığın üzerinden yedi yıl geçmişti ve ben hala onun için göz yaşı döküyordum. dönse affedebilecek durumdaydım. birgün sırf arkadaşlarımı kırmamak için eşimle tanıştım. ve ilk görüşte aşık oldum. ve o an anladımki eskisi sağdece takıntıymış. şimdi evliyim ve çok mutluyum. iyikide eskisi beni terk etmiş ve eşim hayatıma girmiş.Aldatılan hayatları bi anda toz duman olan tüm kadınlar İçin yazın...
Unutuldumu hersey,Mutlu oldunuz mu?evlendiniz mi??gecmişe dönüp bakıp hırs ve öfkeniz bile geçmişmiydi??
İyki dediniz mi!!bu günler geciyormu??
Anlamıştım karakteri böyleydi ama hep affettirdi hatam cokOo baya uzunmuş ilişki süresi.Bu adamın öyle biri olduğunu anlayamadın mı kısa süreli olsa tamam da kişiliği ele verirdi bence.
Âmin cok saolun inşallahAllah yardımcınız olsun.
Elbetteki insan tamamen unutamaz, fakat yaşadığı iyi şeyler geçmişin izlerini zamanla siler diye düşünüyorum.
O yüzden hakkınızda hayırlısını dilerim.
Yedi yıl sonra hala gözyaşı mı !!!offf cok kötü.ama sonu cok güzel ne güzel ne mutlu evlenmişsin Allah daim etsin ..aynı şeyleri şimdi yaşıyorum sıkılıyorum bunalıyorum..ne yapıcam bilmiyorum..Allah'a sığınıyorumevet zamanında çok sevdim hayat benim için ondan ibaretti. yaşama sebebimdi ve beni aldattı ayrıldık. dünyam yıkılmıştı. ölü gibi yaşıyordum. ayrılığın üzerinden yedi yıl geçmişti ve ben hala onun için göz yaşı döküyordum. dönse affedebilecek durumdaydım. birgün sırf arkadaşlarımı kırmamak için eşimle tanıştım. ve ilk görüşte aşık oldum. ve o an anladımki eskisi sağdece takıntıymış. şimdi evliyim ve çok mutluyum. iyikide eskisi beni terk etmiş ve eşim hayatıma girmiş.
Evet küllensin Bi an önce istiyorum..içimde bitirmeye çalışıyorum .zaten karakteri tuhaftı ve hep soru işaretlerim vardı ama aldatılarak bitirmek cok kötü işte..inşallah Mutlu oluruz Şen'de İnan önce inşallah cok Mutlu olursun.senin konularını da okuyorum.Seni iyi anlıyorum.. benim de ayrıl barisli seninki kadar süren bir ilişkim oldu. Sonu aldatilmakla bitti. Sonrasında bir ilişkim daha oldu ve aşık oldum. O ilişki de bitti, ama sonu aldatmak getirmedi, ayrı dünyaların insanıydık... :)
Biz kadınlar olaylara biraz realist yaklaşabilsek daha mutlu olacağız aslında. Sunu biliyoruz. Hiçbir acı sonsuz dek sürmez. Bir gün kullerine karışmaya mahkumdur. Dolayısıyla, kismette de varsa karşınıza biri çıkacaktır sonrasında. Her nasip vaktine esirdir.
Aslında aldatılıp sonra başka birini sevip aşık olup Mutlu olan var mı diye sordum aldattığı adamla evleneni değilYakında şahit olduğum bir cift var. Aldatildiktan sonra mutlu evlilik yapan.
Bu kişilere özel bir durum bence. Ben olsam devam edemezdim. Kadın devam etmeyi seçti.
Kadın asla ogrenemezdi bir şey olduğunu. Adam geldi kendi anlatti, bir kerelik bir şey yaşamış yurtdışında iken diye. Adamın pismanligina inandı.
Aralarındaki ilişki bundan sonra adamın ona inandirmaya çalışması ile geçmedi. Bir kere konuştular, 1 hafta falan sürdü napacaklarina karar vermeleri. Ondan sonra konu bir daha hiç açılmadı. Ben meseleyi adamdan dinledim. Beni inandirmak zorunda değildi. Ama yediği haltın altında eziliyordu, köpek gibi de pişmandı.
Ve bence hayatı boyunca kadın mutlu olsun diye de çabalar.
Konuyu bilen kimsenin olmaması islerini kolaylaştırdı bence.
Bu durumu çiftin dışında bilen tek kişi benim diye biliyorum. Şimdi mutlular. 2 kızları var. 8 yıldır evliler.
Burada anahtar nokta karakter bence. Ne adam nasıl olsa affetti moduna girdi, ne de kadın affettikten sonra adamın basının etini yedi.
Bunu yapabilen kaç kişi olur bilmiyorum ama yapılırsa devam edilebiliyor demekki.
Ne güzel Allah bana da nasip etsinçok sevdikçe aldatılıp evlenenler çokk..
musmutlu evlilik oluyorlar..
benim kuzenim mesela..
5 yıldir sevgillerdir.
sevgilisi onu aldattı aldattığı kız hamile kalinca kuzenimden ayrılmak zorundaydi mecburi evlilik yaptı..
kuzenim 2 yıldır kimseye açmadi kapıyı..
sonunda görücü usulu biriyle tanişti.. evlendiler 3 senedir evliler bide çocuklari var:)
daha ne olsun:)
böle durum yaşayan çoktur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?