Benim ayrılma barışma vs derken toplamda 3 yıllık bi ilişkim oldu.Buraya yazıp yazıp sildim bikaç kez cesaret edemedim.Çok uzatıp sıkmak istemiyorum sizi.Nihayetinde bitti 4 5 aydır beni aşağlayıp, hatalarımı yüzüme vurup, her lafım batmaya başladı ona, küfürler edip gitti.iki aya yakın ayrıyız 3 yılın, ailemin güveninin hiç hatrı yokmuş yanılmışım onun hakkında.bir buçuk hafta önce yalvarmalarımla geldi beni sevmediğini nasıl bi eşyayı önceden sevip şimdi istemiyosa beni istemedğini söyledi.o an nasıl kötü oldum anlatamam.Aramızda sözlenmiştik size söylemek istediğim şu; ben hala yüzüğü takıyorum ve bi kaç gün kadar adını yazdırıcam koluma çünkü ilk bütün duyguları onda hissetmiştim ailemle tanışmıştı ilk defa çok sevmiştim bidaha bunları hissedemem bundan eminim bambaşkaydı herşey benim açımdan. o belki şuan başkalarıyla.. olucakta.. yemek yiyemiyorum ağzım yüzüm yara oluyo stresten şuan bile ağlıyorum çok zoruma gidiyo.bu yüzden onu asla affetmicem çok yalnızım ondan başka kimsem yoktu hazmedemiyorum yaptıklarını.Buna rağmen adını yazdırıcaksın aptallık diye düşünmeyin beni anlamaya çalışın lütfen...
daha 20 yaşındasın:1shok:
insanlar hakkında yanılabiliriz. istemediğimiz şeyler yaşayabiliriz. bunlar insanlar için var.
olumlu tarafından bakmaya çalış. bu adamın asıl yüzünü görmüşsün çok geç olmadan. evlenseydin bile mutlu olamaycaktın böyle bir adamla. küfür, hakaret ve peşinden dayak gelirdi. adamın sana karşı sevgiisi yok çünkü. sence ?
şimdi acın taze . acele hareket etme. koluna adını yazdırma. illa yazdıracam diyorsan gel ben tükenmez kalemle yazıvereyim :lepi:
sen sevebilirsin ama sevdiğimiz insan bizi sevmek zorunda mı? onun seçimlerinde serbest bırakmak gerekmez mi.
yüzüğü tak ama kolunu adını falan yazdırma. sonradan çok pişman olursun taze acın geçtikten sonralmaz:
Ağlattın beni..Çok inanmıştım kimseyi umursamazdım ilk defa umutlandım daha fazla acıtamaz canımı .Evlenseydim belki daha kötü olcaktı evet.Ama ben haketmedim çekiyorum hala o mutlu.Sevmek kelimesi bukadar basitmi tek başıma mı yaşadım bu 3 yılı.yazdırınca üzüntüm geçicek gibi bilmiyorum inan /B]
Sanki bu duyguyu bitek ben yaşıyo gibi düşündüğüm için paylaşmak istedim başka kimseyle konuşmuyorum.Çok zoruma gidiyo aptal yerine kondum o kadar değer verdim canımdan geçtim hayallerimi amaçlarımı ona endeksledim.hayatıma başkasını sokmam kendimi avutmak için buna ihtiyacm yok bu yüzden yazdırmak isityorum değişiklik olmıcağını düşünüyorum duygularımda.you know hemen hemen aynı şeyler olduğunu söyledin peki sana yaşattıklarının cezasını çektimi...
Çok zorlanıyorum hastalandım neler yaşadım ya dalga bile geçti benmle.ağrıma gidiyor.bu kadar basit olamaz bu adam benm sevdgim adam bana neler demişti..bişeylerin hatrı vardı çok özeldi bu yüzden onun ismini yazdrmak istedim kimsede bunları hissetmedim
Mahçup olmanı gerektiren bir durum yok. Ailen seni değil onu kınar,sen duygularını açtın ailene,seni haketmeyen oymuş ki yok artık. Ailen böyle düşünür emin ol ve bilki seni haketmeyen biri ile birlikte olman onları daha çok üzredisadece beni aptal yerine koyma kırma dedim zorla sevdirmedim kendimi zorla ol demedim.kırma dedim umutlandırma dedim.bu beni üzüyo çok anneme babama mahçup oldum neler neler onun yüzünden...
şimdi dönse sana bir hafta,bir ay,bir yıl mutlaka gidecek. Sen seviyorsun diye o da seni sevmek yada sevmeye devam etmek zorunda değil. Sen sev ama onurunu,gururunu hiçe sayma. Bırak yaşananlar özel kalsın,onurunu gururunu ayaklar altına alma sakınnnnninanamıyorum kabullenemiyorum ki.aptal gibiyim.ne istei benden göz göre göre yalvardığım halde.hiç bişey için kimseye boyun eğmedim onun yüzünden herseyden vazgectim.yapamıyorum.yüzüğü takınca dövmeyi yaptırınca daha azalcak gibi geliyo bana.Nasıl kabbullendin 7 yılın içinde umuların hayallerin verdiğin ödünler...
ne zaman geçicek...
çok yalvardım çok gittim kapısına küfür duyduğum halde kendime yediremedğim halde çok koştum peşinde.Bidaha hayatıma sokmıcam onu o da dönmez zaten.ama yinede 3yıllık bişeyi onun gibi yabana atmıcam bu yüzden yüzüğü çıkarmıyorum o yok ama sevgimin arkasndayım verdiğim sözlerin böyle düşündüğüm için dövme yaptırmak beni daha iyi hissetiricek diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?