Çok sevmiştim ondan başkası olmaz diyenler...yardımcı olurmusunuz

Kelebk

pembe hayat
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
480
1
96
Diğer
Çok sevmiştim ondan başkası olmaz diyenler...yardımcı olurmusunuz

Benim ayrılma barışma vs derken toplamda 3 yıllık bi ilişkim oldu.Buraya yazıp yazıp sildim bikaç kez cesaret edemedim.Çok uzatıp sıkmak istemiyorum sizi.Nihayetinde bitti 4 5 aydır beni aşağlayıp, hatalarımı yüzüme vurup, her lafım batmaya başladı ona, küfürler edip gitti.iki aya yakın ayrıyız 3 yılın, ailemin güveninin hiç hatrı yokmuş yanılmışım onun hakkında.bir buçuk hafta önce yalvarmalarımla geldi beni sevmediğini nasıl bi eşyayı önceden sevip şimdi istemiyosa beni istemedğini söyledi.o an nasıl kötü oldum anlatamam.Aramızda sözlenmiştik size söylemek istediğim şu; ben hala yüzüğü takıyorum ve bi kaç gün kadar adını yazdırıcam koluma çünkü ilk bütün duyguları onda hissetmiştim ailemle tanışmıştı ilk defa çok sevmiştim bidaha bunları hissedemem bundan eminim bambaşkaydı herşey benim açımdan. o belki şuan başkalarıyla.. olucakta.. yemek yiyemiyorum ağzım yüzüm yara oluyo stresten şuan bile ağlıyorum çok zoruma gidiyo.bu yüzden onu asla affetmicem çok yalnızım ondan başka kimsem yoktu hazmedemiyorum yaptıklarını.Buna rağmen adını yazdırıcaksın aptallık diye düşünmeyin beni anlamaya çalışın lütfen...

Son düzenleyen: Moderatör:
yazdırmamalısın lmaz:

bende onsuz olmaz dediğim bir ilişki yaşadım ve aynı seyleri yasadık emin ol
geçmez diyosun ya geçio inan bak suanda baskasıyla evliyim zaman tamamen geçirmesede hafifletiyor onsuzda olabileceğini onsuzda yapabileceğini onsuzda nefes alınıp yemek yenilebilcegini anlıyorsun
geçmişe bakıp düşündüğünde güzel bir anı olarak kalıyor yasadıgın guzel seyler tabi yasattıgı acı güzellikleri unutturmamıssa
yapma yazdırma adını kendin için

canım yok artık yapma böyle bişi.
emin ol ki her zaman daha iyisi vardır buna eminim yani...
yaşadım gördüm etrafımda sölediğim herkes başta inanmasa da sonra dönü bana iyi ki böyle demişsin gerçekten çok daha iyi birisiyle birlikteyim çok mutluyum die döndüler bana

daha 20 yaşındasın:1shok:

insanlar hakkında yanılabiliriz. istemediğimiz şeyler yaşayabiliriz. bunlar insanlar için var.

olumlu tarafından bakmaya çalış. bu adamın asıl yüzünü görmüşsün çok geç olmadan. evlenseydin bile mutlu olamaycaktın böyle bir adamla. küfür, hakaret ve peşinden dayak gelirdi. adamın sana karşı sevgiisi yok çünkü. sence ?

şimdi acın taze . acele hareket etme. koluna adını yazdırma. illa yazdıracam diyorsan gel ben tükenmez kalemle yazıvereyim :lepi:

sen sevebilirsin ama sevdiğimiz insan bizi sevmek zorunda mı? onun seçimlerinde serbest bırakmak gerekmez mi.

yüzüğü tak ama kolunu adını falan yazdırma. sonradan çok pişman olursun taze acın geçtikten sonralmaz:​

Sanki bu duyguyu bitek ben yaşıyo gibi düşündüğüm için paylaşmak istedim başka kimseyle konuşmuyorum.Çok zoruma gidiyo aptal yerine kondum o kadar değer verdim canımdan geçtim hayallerimi amaçlarımı ona endeksledim.hayatıma başkasını sokmam kendimi avutmak için buna ihtiyacm yok bu yüzden yazdırmak isityorum değişiklik olmıcağını düşünüyorum duygularımda.you know hemen hemen aynı şeyler olduğunu söyledin peki sana yaşattıklarının cezasını çektimi...

Ağlattın beni..Çok inanmıştım kimseyi umursamazdım ilk defa umutlanmıştım...Biliyorum daha fazla acıtamaz canımı . Evlenseydim belki daha kötü olcaktı evet. Ama ben haketmedim çekiyorum hala o mutlu.Sevmek kelimesi bukadar basitmi tek başıma mı yaşadım bu 3 yılı.yazdırınca üzüntüm azalıcak gibi geliyo bilmiyorum inan /B]

hak ettiğimizi de yaşıyoruz hak etmediğimizi de... sadece sen değil tüm insanlar yaşıyor. bende, sende...

sen güçlü olursan, o ezilecek... ama sen ezildikçe o güçlü olacak-tatlicadiarzu-

3 yıl ile kurtuldun.. evlenseydiniz sadece sende çekmeyecektin o acıyı. belki çocuğun olacaktı, çocuğun böyle kadir kıymet bilmez bir adamın elinde büyüyecek buna baba demek zorunda kalcaktı. "sevmek" kelimesinin anlamını bilmeyen biri ile beraber olmak kolay mı... sevgiye inancını yitirtecekti..

"her şerde bir hayır vardır" buyrunnnnnnnnn

çabuk atlatmak için güzel yönünü gör :teselli:

giden 3 yılına değil kurtardığın 30 yılına sevin vereliniortak

evet çekti halada çekiyor başkasıyla evliyim çünkü
bende çok sevdim çok yani sevdigim aşık oldugum tek ve ilk erkekti geleceğimde attıgım adımda o vardı onuda ben vardım tabi sözlü oldugunu söyledigi gun butun hayallerim yıkıldı böyle elleriyle kaldırdı beni havaya 10 ay öyle kaldım bi anda bırakınca mahvoldum tedavi gördüm öyle kendime geldim ben sen yine benden dirençlisin nişanlandım aynı gece aradı tesadüf çok geçti tabi o zaman demiştim bana yasattıklarını cekeceksin diye çektim çekiyorum affet diye geldi ağladı ama :umursamaz:

küfür hakaret fln yoktu ama sonucta daha kötüsü vardı aldatılmak yalanlar
kendine zarar verirsin emin ol hayatıma kimse girmezde deme inan girer bende öyle diyordum kimseyle evlilik hayalleri kuramam diyordum ama bak evliyim onsuz olmaz diye bişi yok yaşayacaksın daha 20 yasındasın

Suan henuz taze olarak olay tamamen aynı olmasada senın hıssettıklerını bende hıssedıyorum canım. Bırıncısı sakın ısmını yazdırma koluna hata edersın. İkinciside sevgiler bıtebılıyo anlattıgın kadarıyla onun sevgısı bıtmıs. Zorlamayla olmuyo ben cok denedım kac kere soyledım sevdıgımı ıcınde artık hıcbı sevgı kalmayınca hıcbı sozun tesırıde olmuyo. Unutamayackmısız gıbı gelıyo baskasıyla yapamıycaz gıbı gelıyo ama bu duygular gecıcı. Sabretmeye karar verdım ben sende sabret canım. Görüceksin hersey yoluna gırer... Yeterkı sabretmeyı bılelım bız... Bide kendımızı yıpratmadan tabii...

O bişeylerin hatrını bı tek bız dusunuyoruz onların hıc umrunda bıle deyıl. İnan bizim boyle ıcımız yanarken onlar normal mutlu hayatlarına devam edıyo. Kolayca bıtırıyolar sankı hıcbısey yasanmamıs gıbı. Üzülme dıycem ama gereksız bı kelıme olucak. Herşerde bı hayır vardır derler oyle kabullen sende...

erkekler canları istediği zaman iyidirler canım istemedimi sallamazlar bile bende gördüm bunu seni anlıyorum o kadar emek verdim boşa gitti hiçbirini görmedi diosun haklısında ama erkekler onun farkında değiller işte bizim gibi ince düşünemezler onlar o duygu yok onlarda bi defa sen şuan ona desen ki ama ben seni çok sevmiştim neler sözler vermiştin bana desen off ne yapışkansın yeter git başımdan der bu böyle yani kaç defa çevremde şahit oldum böyle şeylere ve emin ol seni daha çok sevicek birini bulucaksın ve bi tavsiye daha tabi sakın kimseye çok güvenme bu beni bırakmaz asla terketmez hep özler deme çünkü öyle olmuyo be canım emin ol:çok üzgünüm:

ha bide tabi bu erkekler bişi daha geldi aklıma bi an gelir gözünü öyle bi boyarlar ki elleriyle göklere çıkartırlar çıkartırlar sen en güzelsin en özelsin sensiz dklarım bile geçmio die sende kanatlanır uçarsın hep orda yükselttiği yerde kalıcam sanarsın ve bi gün gelir bişi olur o en özelsin dediği kişiyi bi anda böyle pat die bırakırlar bi bakmışsın sen yerdesin ve yapayalnızsın bütün dertlerin sıkıntılarında yine tek başınasın

hepsi geçiyo,unutuluyor yaşananlar hoş bir anı olarak kalıyor. Kaldı ki sen daha hayatın başındasın yaşın 20,dur bakalım daha neler yaşayacaksın. Tabiki acı çekeceksin,unutman zor olacak hatta hep kalbinde bir sızı olacak,tamamen geçmesini bekleme böyle birşey yok. Ama sana kendimi örnek vereyim tam 7 yılımı verdim birine,evlilikti hayallerimiz olmadı bigün terketti beni,bittim dedim,yaşayan ölüye döndüm bir daha asla dedim,kimse olmayacak,unutamam,başkasını sevemem. Bir buçuk yıl sonra eşimle bir arkadaş lrtamında tanıştık sohpet muhabbet,bir hafta sonra aradı görüşmek istedi ısrar etti peki dedim. Hoşlandığını benimle görüşmek,duygularını paylaşmak istediğini söyledi ben itiraz ettim l inat etti, sonu olmayan yollara girmem ve girmeyeceğim dedim,elimi tuttu artık girdik dedi dönüş yok. Bak şimdi evliyim bir oğlum var ve inan diğerini hatırlamıyorum bile. Bazen ismi geçer hafif bi tebessüm oluşur yüzümde öyle ya güze günlerde yaşadık. Ama canım yanmıyor artık ve eşimi çok seviyorum onu unutturacak kadar çok hemde. Ufak bir tavsiye yüzüğü çıkar at, sakın dövme yaptırma sildirmek çok meşakatli yeni sevgiline,eşine açıklayamazsın durumu. Unutma sakın doğru insan değilmiş öyle olsaydı gitmezdi zaten,doğru insan çıkar karşına emin ol......

sadece beni aptal yerine koyma kırma dedim zorla sevdirmedim kendimi zorla ol demedim.kırma dedim umutlandırma dedim.bu beni üzüyo çok anneme babama mahçup oldum neler neler onun yüzünden...
Mahçup olmanı gerektiren bir durum yok. Ailen seni değil onu kınar,sen duygularını açtın ailene,seni haketmeyen oymuş ki yok artık. Ailen böyle düşünür emin ol ve bilki seni haketmeyen biri ile birlikte olman onları daha çok üzredi

şimdi dönse sana bir hafta,bir ay,bir yıl mutlaka gidecek. Sen seviyorsun diye o da seni sevmek yada sevmeye devam etmek zorunda değil. Sen sev ama onurunu,gururunu hiçe sayma. Bırak yaşananlar özel kalsın,onurunu gururunu ayaklar altına alma sakınnnnn

demek verilen sözler bu kadar çabuk unutuluyomuş ha Allah nasıl biliosa öyle yapsın bu erkekleri işte sonrada feninizme lanet okurlar siz uçkurunuzdan başka bişi düşünmeyin sonra verdiğiniz sözleri tutmayın sonra biz erkkelere laf edince feministmiş hıh:umursamaz:

ne zaman geçicek...

sevdiğin insan tarafından kırılmışsın çok zor anlıyorum ama

geçecek

sen geçme desende geçecek
:lepi:

hemen olmayacak zaman gerekecek. bu zamanı da senin onu unutmamak için didindiğin zaman uzatacak. ne kadar kısa olsun istiyorsan o kadar düşünmemeye çalış. hakaretlerini seni kıran sözlerini defalarca kağıtlara yaz. yaz yaz at çöpe kağıtları gerekirse yak o kağıtları. o kağıtlar yandıkça senin için soğuyacak:teselli:

dövme işini bir daha düşünsen iyi olurakannehir... daha sonra çok pişman olursundelikafadulden

anlıyorum tamam unutama ama dövme biraz fazla değil miakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…