Benim ayrılma barışma vs derken toplamda 3 yıllık bi ilişkim oldu.Buraya yazıp yazıp sildim bikaç kez cesaret edemedim.Çok uzatıp sıkmak istemiyorum sizi.Nihayetinde bitti 4 5 aydır beni aşağlayıp, hatalarımı yüzüme vurup, her lafım batmaya başladı ona, küfürler edip gitti.iki aya yakın ayrıyız 3 yılın, ailemin güveninin hiç hatrı yokmuş yanılmışım onun hakkında.bir buçuk hafta önce yalvarmalarımla geldi beni sevmediğini nasıl bi eşyayı önceden sevip şimdi istemiyosa beni istemedğini söyledi.o an nasıl kötü oldum anlatamam.Aramızda sözlenmiştik size söylemek istediğim şu; ben hala yüzüğü takıyorum ve bi kaç gün kadar adını yazdırıcam koluma çünkü ilk bütün duyguları onda hissetmiştim ailemle tanışmıştı ilk defa çok sevmiştim bidaha bunları hissedemem bundan eminim bambaşkaydı herşey benim açımdan. o belki şuan başkalarıyla.. olucakta.. yemek yiyemiyorum ağzım yüzüm yara oluyo stresten şuan bile ağlıyorum çok zoruma gidiyo.bu yüzden onu asla affetmicem çok yalnızım ondan başka kimsem yoktu hazmedemiyorum yaptıklarını.Buna rağmen adını yazdırıcaksın aptallık diye düşünmeyin beni anlamaya çalışın lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?