Çok sevmiştim ondan başkası olmaz diyenler...yardımcı olurmusunuz

cok asigim seviyorum diye düsündügün icin fevri kararlar alma onu dövme yaptirsan sana mutluluk vermezki ayrica nefretin basladiginda üff diceksin nerden de yazdirdim bunu

Yaran taze olduğu için şimdi çok acıyor ama her yara gibi o da zamanla iyileşitor emin ol.Zaman her şeyin ilacı oluyor. O yüzden kendini mümkün olduğu kadar az yıpratmaya çalış. Mesela sürekli bişelerle meşgul ol;arkadaşlarınla dışarı çık, kitap oku, TV izle kafanı meşgul edecek şeylerle uğraş... Ama kalıcı dövme yaptırma, emin ol ilerde çok pişman olursun.Daha önünde kocaman yıllar var hayatından gelip geçen tek kişi o olmayacağı için böye bişe yapma derim ben...

kelebk neyi niye zorluyorsun anlayamadım böle bişi olabilir mi bak kişi sölemiş sakın yaptırma pişman olursun diye ilk ayrılanda sen değilsin son ayrılanda bazen kader demek lazım bazen hayırlısı böyleymiş demek lazım...

Geçmeyecek...
Çok üzgünüm...
Gerçekten çok sevip sevilmişsen geçemeyecek...
Sadece alışacaksın yokluğuna,onsuzluğa..
Bir gün çok güzel bir ilişki yaşayacaksın,çok mutlu olacaksın, yeniden sevip sevileceksin işte o zaman ince bir sızı kalacak yüreğinde..
ışte bu sızının hatırına geçmeyecek diyorum..
Dövme yaptırmanı doğru bulmuyorum..
Vücudunda ondan bir parça kalmasına gerek yok zaten yüreğinde büyük harflerle yazılı değil mi onun adı?Göstermeye,ilan etmeye gerek yok di mi?
Yüzüğü de istersen takmaya devam et ne de olsa çıkaralabilen nesne..
Birgün onu çkarıp en değerli çekmecene saklayacaksın..
Yarın sabah yine güneş doğacak,gece olunca yıldızlar parlayacak..
Hatıralarına ve kendine daha fazla zarar verme.. ıstersen ağla,bağır,odana kapan..
Ama geçmeyeceğini bil sadece hayata devam et!
Başka yolu yok..
"Ne zaman bitecek,hadi artık acı çekmek istemiyorum,ağlamıcam bana ne!!!" dediğin sürece olmaz!
Acını kabullen ki ayrıldığınızı aklından bir an olsun çıkarma!

gecicek mi gecmicek mi bilmiyorum.. ama sanirim herseyimi veririm ugruna dedigm bir ask ben de yasadim seneler evvel.. cok sevdim cok agladim cok hasta oldum hastanelik oldum neler yasandi. simdi bakiyorum aradan bu kadar zaman gecmis canim cok yandi evet ama iyiki sevmisim iyiki hayatima girmis keske hic cikmasaymis ama olan olmus artik yani..
acilar gecmiyor malesef kolay kolay ama bilki zamanla alisiliyor ve daha az uzmeye basliyor seni.. hakkinda hayirlidir kotudur gibi seylere girmek istemiyorum ama emin ol bu olay seni cok buyutecektir.. zamanla alisicaksin kendine zaman ver atlatmak icin acele etme.. bir gun uyandiginda biseyleri degistirmenin uzerindeki olu topragini atmanin zamaninin geldigine karar verip hayata yeniden sarilcaksin..
eminim yapicaksin cunku kadinlar cok gucludur.. dustukleri zaman kalkmasini cok iyi bilirler.. cok yikilirlar belki ama kullerinden dogma terimi tamamen kadinlar icin kullanilmasi gereken bisey bence..
birak zaman yarana kabuk baglatsin.. acele etme..

Söyledim ya bunun zamanı yok..
Çünkü öyle bir an gelmeyecek..
Sadece bir gün buruk gülümseme kalacak dudaklarında..
Ama 1 ay da desem 1 sene de desem sen sakın bana inanma..
Sadece akışına bırak hayatı..
Dövme konusunu dediğim gibi ben tasvip etmiyorum ama illa yaptıracam diyorsan beni ilgilendirmez..

Herkes aynı şeyleri yaşıyor. Ben küfür duymadığım halde arkasını dönüp gitmesini küfür gibi algıladım ve hiç gitmedim peşinden ama o hep geri geldi. :dilcikar:
Geldi de ne oldu yürütemedik ve her defasında yine gitti sonra yine geldi. :tomato:
Yazarken bile içim sıkılıyor şimdi. Demek istediğim şu ki bir şeyin olacağı varsa ya o ya sen ısrarcı davranmak istiyorsun adeta hissediyorsun. Ben evliliğe giden tüm beraberliklerde bunu gördüm. Ben beklemede kalıyorum. Senin erkek arkadaşın dönmüş gitmiş. Anlayacağın mutlu sonla biten masallara benzemiyor halimiz. Bi de burda amaç sana kendini iyi hissettirmek olmalı onun yüzüğünü taşıyarak acını sürekli hatırlaman değil. O nedenle dövmeyi de pas geç seni gerçekten seven adamın adını kalbine yazarsın ilerde yerimseniben

Daha birkaç ay önce aynı şeylerden yakınan bir topic açmıştım.Her günüm ağlaya ağlaya geçer giderdi.Yaptığım fedakarlığın,çektiğim cefanın haddi hesabı yok ama yine üzülen ben oldum bende haketmiyorum dedim o yaptı cezasını ben çekiyorum dedim.Bıraktı gitti pişman oldu döndü affettim,hayatımda bir daha tadamayacağım kadar acı yaşattı pişman oldu affettim,ağladı affettim,aldattı affettim.Hepsindende milyon kere pişmanım.Ama bu böyledir yani bunun bir çözümü yok insan acı çekerek öğrenir canın o kadar yanarki ancak o zaman anlarsın yaptığının yanlış olduğunu ancak o zaman tanırsın insanları bardak taşmadan farkına varamaz insan.Her zaman derim ömrün boyunca ağlayacağına,keşke vazgeçseydim unutsaydım diyeceğine 1-2 ay ağla-1sene ağla ama sonunda bitsin gitsin.Unutma acı insanı olgunlaştırır.Beni sorarsan o deli gibi aşık olduğum adam hala gözümün önünde ve emin ol dünyada benden başka seveni olmadı olmicakta,hep dipte hep berbat halde hala konuşuyorum hala acısını ben dindiriyorum ama emin ol onca şeyden sonra içimden en ufak bir kırıntı bile kalmadı şuan onu insan yerine koyup konuşmamın tek sebebi vicdanım olması insan olmam! Sakın ama sakın daha fazla üzme kendini beni neden sevmiyo sakın deme seni haketmeyen bir insan sevse ne olur sevmese ne olur sen senliğinden başkası için hiç birşey kaybetme.Bu dünyada annen baban ailen dışında kimse her zaman yanında olmicak.Gün gelicek herkes bi kusurunu yüzüne vurup çekip gidicek hepsine oturup ağlasan üzülsen gözünde yaş kalmaz o yüzden kimseyi kendinden değerli görme.Gerçekten sevilmeyi hakeden insanınn gözlerinden belli olur anlicaksın bigün

unut demek dile kolay biliyorum, ben bunları yaşamadım ama yaşattım, ama bu şekilde deildi tabi, ne hakaret ettim ne küfür, 1 aylık bi ilişkiydi ve sevmediğimi hissettim, tam ayrılalım diyecekken o dedi ayrılalım diye, sonra seni çok seviyorum sensiz bi hayat istemiyorum dedi ama sevemedim bi türlü onu, bana çok eziyet etti bunun için, en sonunda "ben hiç evlenmicem, aşka olan inancımı yitirdim, hiç kimseyi senin kadar sevemem" dedi, ben de benim için değmez dedim... içimde hep bi vicdan azabı var anlatamam ama bi taraftan bana yaptıklarından dolayı kesinlikle affetmem de, şu an başka biriyle mutluyum diye bana etmediği hakaret kalmadı, neyse işte, demem o ki gerçekten değmez, benim için de değmezdi ona söylediğim gibi, senin aşkın için de değmez...unutursun, çok zor olur çok canın yanar ama unutursun...

bence aynı fikirdeyim geçmeyecek kesinlikle!
zaman acını hafifleticek onsuzluğa alışacaksın hepsi bu
bi zaman sonra bu alışkanlığa dönüştüğü için acın azalacak çünkü bu acıyada alışacaksın
hayatına başkası girsede aklına gelecek
umarım kısa zamanda alışırsın onsuzluğa
senin yaşadıklarının benzerini bende yaşadım 2 ay geçti alıştım sayılır ama kriz vuruyo bazen sesini duymak konuşmak istiyorum
o zaman yaptıklarını getiriyorum aklıma
bol bol dua et bu seni her zaman güçlü kılar
allah yardımcın olsun

pişman olup olmayacağını şimdiden bilemezsin. zaman acını hafifletince o dövmeden de iğreneceksin.

geçici bir şey yaptır kalıcı yaptırma. canını daha da yakmasına izin verme Kelebk:mymeka:

çoğu kişi geçti senin şu an içinde bulunduğun durumdan. seninle aynı dönemde aynı duyguları yaşayan insanlarda var. bir şekilde yoluna devam edeceksin , dünya bu, gelip geçiyor zaman. acılar unutuluyor...

cok benimsedigin nasılda belli profilinde evli yazıyor
bu genc yaşını onun yüzünden heba etmeye degmez...

kırmızıabla nın dediği gibi kaybettiğin 3 yıla değil kazandığın 30 yıla sevinmelisin. küfür ve hakaretli bir ömür geçmezdi şu ans evdiğin ve vazgeçemediğin için öyle düşünüyorsun. sonradan pişman olacağı birşey yapmamalısın. dövmeyi yaptırma. senin yaşadıklarını yaşayan biri olarak söylüyorum bunları. canımdan çok seviyorum diyenler bir anda herşeyi silip atabiliyor. bende birşey yiyip içemiyorum ruh gibi dolanıyorum ortalarda. her anımda her saniyemde o var. ama şu yürek kırıldıya bir kere aramıyorum. çok incildim günlerce gecelerce ağladım hala ağlıyorum. yaşadıklarını anlıyorum ama saplantı haline dönüştürme. sonradan pişman olacağın birşey yapma. onun seni daha fazla üzmesine izin verme. çünkü o şu an üzülmüyor senin çektiklerin yanına kar kalıyor.

Son düzenleme:
bence hersey senin elide sen unutmak istemiyorum dersen süre biraz daha uzar ama eninde sonunda unutulur..neler unutulmuyor ki bu hayatta bu mu unutulmayacak..
Allah sana,ailene saglik sihhat versin,ali olmazda veli olur ama illaki olur..suanda 20 yasindasin ve bence hayatinin tam baharidasin sanirim o yüzden kabullenmek daha zor oluyor..mesela dedikleri seyler,küfür etti diyorsun bunlari unutamiyorsun herseyin ona endeksli gibi yasamak isteyebilirsin..
yarin evlenince kocanin sürekli seni asagilamasi,küfür etmesinden dolayi yasadigin acilar yaninda bu aci hic kalacak o yüzden bence kafana baska meskuliyetler bul..düsünme evet cok zor ama düsünme iste bu hayatta senden degerli mi var sen hala degmeyen biri icin hayatini bitti noktasina getiriyorsun..
bunlar bir kulagindan girip digerinden cikacak ama zamanla anlayacaksin herseyi herkes bu tür seyler yasamistir hayatinda valla herkeste cok mutlu,unutuyor,baska sevdikleri oluyor tek sen degilsin o yüzden üzülebilirsin insan hali ama birakma kendini yarin bunlara güleceksin kendin bile bu dediklerien inanamayacaksin

eminim umrunda bile değilim gününü gün ediyordur.ben naparsam yapıyım kendimi kandırırım. gerçek şu ki hiç bişey beni bukadar sarsmadı bu kadar üzmedi çok canımı acıttı ama farklı şekildede bitseydi benm açımdan özeldi baskaydı dövmeden bu yüzden pişman olcagmı sanmıyorum.ne yaparsam yapyım o ilk sevdgim inandgımdı özel kalıcak..evet nefret ediyrum bana yaşattıkları yüzünden affetmicemde ama hiç böyle olmadım

onsuz olmaz diye bişey yok canım,öyle bi unutuluyor ki...ettiğinin karşılığını da elbet bulacak allahın adaletine inan ve güven..bekle ve gör..sakın seni aşağılayan için ağlıyorum sızlıyorum ölüyorum deme...sakın haa...ilerde ohh bee iyi ki bitmiş diyeceksin...bizlerde atlattık merak etme,geçer...deler geçer belki ama geçiyo....emin ol canım...

valla ilk önce şunu söylemek istiuyorum allah sabır versin...:sinifsinif:
bende çok acıçektim zamanında hayatımda yapmadıım şey kalamdı o ilişkim bitmesin diye
ama sen ne yapsan ne etsende bitiyor bir ilişkide sevgi ne kadar önemliyse saygıda o kadar önemli
sizin ilişkinizde saygı bitmş analdıım kadarıyla o yüzden bence uzatma canım unutamzsın belki çok
acı çekersin çok ağlayıp üzülürsün ama bu ilişki uzarsa tekrar barışırsanız emin ol daha çok acı çekersiniz
birde bence size değer vermeyen sizi terk eden kişiyi sakın ha sakın kolunuza yazdırmayın...
bu bir hata olur ve yarın bir gün o kişiyi unutursanız o dövmeyi yaptırdğınıza pişman olursunuz...

canım aradaki yazıları çok okuyamadım.profilinde neden evli yazıyor:uhm: ??
unutulmaz denen ne acılar unutulmuştur canım.şu anda çok yeni ondan geçmeyecek gibi oluyor.ne büyük ölümler bile ilk günkü gibi acı vermez insana.öyle olsaydı insanoğlu yaşayamazdı zaten.sabredeceksin başka çaresi yok.en az zararla çıkmaya bakacaksın bu olaydan. aradan geçen zman ne kadar olursa olsun bi bakacaksınki bi yaş daha olgunlaşmışsın.dimdik dur hayata karşı.zaten o seni haketmemiş baksana neler söylemiş sana....

son bir tavsiye onunla yaşadığın kötü günleri düşün seni ne kadar üzdüğünü...ve şimdi gencecik bedenine şöyle bir bak.Yazık değil mi sana?...

aynen kendimi buldum yaşadıklarında..bende aylar öncesinden biten ilişkimden ve nedensiz terk edilişimden yaknıyor,ağlama krizleri ile buraya yazıyordum..eski konularıma bakarsan anlarsın neler yaşadığımı,ve bu devam ediyorda..tek farkımız bende çok sevmeme rağmen asla değil yalvarmak,nedenini bile sormadım..söylediğim tek kelime (sen kararını vermişsin)demek oldu..geçiyor cnm emin ol geçiyor..ondan sonra hayatıma girdi birisi sevmedim ama en azından acımı biraz olsun hafifletti..bende senin gibi yemek yemiyor,her an ağlıyor,bir an olsun yüzüm gülmüyor,uyku bile uyumuyordum.43 kiloya kadar düştüm.depresyonlar vs vs...ama inan değmiyor..

Analar bile evlatlarının yokluğuna alıyorken sen bi sevgilinin yokluğuna mı alışamayacaksın.
Yapma Allah aşkına. Olur cnm olur. Kimse vazgeçilmez değildir bu hayatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…