Aynen bunu; geçmiceiğini farklı olduğnu ifade etmek istedim.teşekürler..ılk değildi o ama böyle olmadım hiç.. geçmicek biliyorum neolursa olsun nefret de etsem silemem dövme yaptırmakla pişman olmam dedgin gibi zaten yüreğimde beynimde hiç geçmicek izi var kimse için hiçbişey için böyle hissetmedim.kabullenemiyorum birtürlü çok kızgınım çok kırgınım 4 aydır daha ne kadar sürecek korkuyorum
çok yalvardım çok gittim kapısına küfür duyduğum halde kendime yediremedğim halde çok koştum peşinde.Bidaha hayatıma sokmıcam onu o da dönmez zaten.ama yinede 3yıllık bişeyi onun gibi yabana atmıcam bu yüzden yüzüğü çıkarmıyorum o yok ama sevgimin arkasndayım verdiğim sözlerin böyle düşündüğüm için dövme yaptırmak beni daha iyi hissetiricek diye düşündüm
belkide unutmak istemiyorum dediğim gibi..onu affetmicem asla kendimden eminim kimseyle olmamak konusunda. böyle bi ihtiyacım yok. dövmeyi yaptırıcam pişman olmıcam böyle hissetmemi sağlayan herseye ragmen oydu çünkü.anlatamıyorum belki ama canımı en çok acıtan, en sevdiğim adam, bana evliliği düşündüren, herşeyin ilkini yaşadığım, herseyi feda edebileceğim tek insan olduğu için nefret de etsem onun adını yazdırmak benim acımı azaltır sadece her baktığımda ben gerceği yaşadım diyebilcem ilişkime sahp çıktım inandım saygı duydum diye bi ispat belkide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?