Çok şey mi bekliyoruz..?

Çiçek,hediye,sürpizler hangi kadın sevmez ki?
Ben şahsen bayılırım..:1hug:
Ancak evlilikte temel kavramlar olmayınca adam haftada bir tek taş pırlanta da getirse diğer hataları örtmüyor,örtemez de..

::)))aslında ben genel anlamda ne bekliyoruz demek istedim soru anlamında ama herkes yazdıgım çiçek böcege kahvaltıya takılmış:))))))))))))

aman koca olsunda hiç farketmez bana ben hazırlarım delikafadulden

ne kadar özverıde bulunursan bı okadar dahasını ısterler..ama bıraz bencıl olmayı öğrenınce hersey yoluna koyuluyo benım fıkrım.ben 4 yıllık evlıyım öyle hersabah değil ama kahvaltı hazır olur esım çağarır..karsılıklı bence hersey..

tabiki öncelikle sadakat saygı sevgi bekliyoruz ama bunlarıda yapması benim eşimi mükemmel kılıyor ne yazıkki eşleri yapmayanlar sanırım abartı demişler ama yaşamayınca tabi bilinmiyor

kendini kandırıyor arkadaşınız neden olmasın ki...
benim eşim hazırlar bana kahvaltı mesela yemekde hazırlar... bu bir sevgi gösterisi değil ki... aaa kocam beni çok seviyor aman ne kadar mükemmel adam demedim hiç...ikimizde çalışırken cumartesileri o, pazarları ben hazırlardım kahvaltıyı... iş bölümü yapmıştık aramızda... olay bu idi..
çiçek, böcek pek beklemem tabiatımda yok, bana bunları kadınlar biraz gösteriş amaçlı istiyor gibi geliyor, yani demek, söylemek için...
hergün kavga ettikten sonra bana çelenkle gelse ne olur, huzurum yerindeyse bir şey almazsa ne olur...

ben mutlu ve huzurlu olmak istiyorum
en uyumlu çiftlerde bile sorun lar oluyormuş
evlenince bunuda anladım
beklentileri azaltmak en güzeliymiş.

bunu demek istiyorum işte bende! bazı arkadaşlarımız bu bir sevgi gösterisi değil demişler. hiç birimiz demedikki eşim bu sabah kahvaltı hazırladı demekki beni çok seviyor.. Hiç kimse böyle bişey söylemedi.Kahvaltı hazırlanınca ya da bir çiçekle gelince mutlu olduğumuzu daha doğrusu kendi adıma söyliyim mutlu olduğumu söyledim ben mesela.Ve bir kez daha diyorum eşimin bu yönü onu MÜKEMMEL kılıyor.Çünkü ben her durumda her an her zaman eşim için mükemmel derim.Diyebilmek güzelll birşey!.. bencede bir sevgi gösterisi değil ama abartı birşeyde değil olamazda.Çünkü kim ne derse desin HER BAYANIN HOŞUNA GıDER BU

Son düzenleme:

yanlış alıntı yaptınız herhalde...
bunun bir sevgi gösterisi olmadığını söyleyen benim... ancak yazınızda bunu demek istyorum demişsiniz... oysa sizin söylediğiniz şey ile benimki birbiriyle çelişiyor...
yapı meselesidir siz mutlu olursunuz ben bunu hayatın paylaşımı olarak anlarım...eşimi mükemmel yapmaz gözümde... yapsa yapsa ayrıcalıklı yapar... ki zaten ayrıcalıklı olduğu için eşimdir.... aldığı yada yaptığı, almadığı ya da yapmadığı sonuca etki etmez...
eşim mükemmel, harika vs.
bana göre de neyi diyebilmek güzel biliyor musunuz? ben seni hiç olduğun zaman en çok seviyorum diyebilmek... bunu gerçekten yürekten diyebilmek... öncesiz ve sonrasız olabilmek...
işte benim olduğum yer burası... olduğum yerden aşağıları göremiyorum...
sevgiler...

bence çiçek alıpda yarın beni kırıcaksa veya bi arkdaşında yazdıgı gibi aldatacaksa hiç almasın daha iyi bide ona bakıp haıtrlatmasınn!!
çünkü çok var elinde tutmak için ilgilenirler ondan sora hataları yaparlar onun yerine bana sadık olsun canım bitanem desin ve hep sevgisi kalıcı olsun yeter fazla ilgide beklenmemeli bu devirde hayat zorrr gerçek sevgiyi dogru insanı bulalımda çicegide biz alaalım

Sabahları öpülerek uyandırılmak kadar güzel bir sevgi gösterisi var mıdır acaba !!! :asigim:
Kahvaltı hazırlaması ona yaptığım yemekleri seve seve ve daha bir özenle yapmamı sağlar ...(dı yapsaydıkaydirigubbakcemile3
Arada bir sürpriz niteliğinde ufak tefek hediyeler( fiyatı hiç önemli değil) , beni ne kadar sevindirir...kaydirigubbakcemile2

Kısacası arkadaşlar evliliği monotonluktan kurtaran ," acaba bugün ne yapsam da eşimi sevindirsem?" diye düşünen hep biz değil de eşlerimiz olsaydı , hem biz sevgi yönünden daha tatminkar olurduk hem de evliliğimiz hep dinamik kalırdı...tabi bu benim şahsi fikrim...
Ben çok şey beklediğimizi değil de " yapılması halinde bizi mutlu etmesi" yönünde düşünüyorum...Bunlar çoook büyük ve onları zora sokacak şeyler değil ,pireyi deve yapmamak lazım...
Ama erkekler bu kadarını düşünemez , düşünmez ...Düşünen yok mudur , elbette ki vardır; onlara da " romantik "diyoruz...Yapmayan ve anlamayanlara da "ormantik " :roflol:

Son düzenleme:
eşim evde terliksiz gezerken ayağım üşümesin diye terlik getirir,yağmurda yürürken montumun önünü kapatır,sabahlarıda işe gitmek için benden erken kalkar evden çıkmadan önce öper.bunlar küçük şeyler ama beni mutlu ediyo.

birde az önce eşimin erkek kardeşiyle msn dekonuştum ilk defa abinle sorunlarımız falan varbiraz anlattım belki boşanırız falan dedim sizce hatamı ettim?

bence hata yapmışsınız neden böyle bişey söyleme gereği duydunuz.ya abisine söylerse

hayatta gördugum en mukemmel evlılk dedıgım annemle babamın evlılıgını dusundumde,

babam anneme çicek alsa annem babamın basına atardı heralde..

babamın annme hala kahve yaptıgını bılırım..

bı o kadarda aksi bır adamdır aslında..

sonra eşimi düşündüm...

çiçekte getırir..

yerı gelir gece benı uyandırır sofra kurdurtur..

ama hepsı de normal.. çiçek beklemektense huzur geçim bağlılık önemli........

benim esim hala cicek hediye alan karisina yemek yapan cinsten bu yonden sansliyim zaten bizim aramizda buyuk bir gonul bagi var hicbirsey yapmasada beklemem cunku o benim en yakinim dostum o olmasa ne yapardim elim ayagimdir

evliliği temelde tutan saygı güven ve sevgidir zaten ama o hayatıda monotonlaştırmamak adına arada bunlarda yapılır ama ben ama o hazırlamış ya da ufak şeyler almış olalım yeterki neleri hissettiğimizi gönlümüzden ne geçtiğini bilelim..

hayır canım bende yazdım mesajımda tekrar bakabilirsin istersen bencede bir sevgi göstergesi değil dedim her bayanın hoşuna gider dedim belkide yanlış anlatmış olabilirm ama sevgi göstergesi olmasada abartı değil dedim bir arkadaşımız abartı demişte o yüzden a.s.ayrıca mesajımda ben her an her şekilde eşime böyle derim dedim birdaha bak istersen sen benim yazdıklarımı anlamamışsın

yazdığımı aynen kopyalıyorum

bunu demek istiyorum işte bende! bazı arkadaşlarımız bu bir sevgi gösterisi değil demişler. hiç birimiz demedikki eşim bu sabah kahvaltı hazırladı demekki beni çok seviyor.. Hiç kimse böyle bişey söylemedi.Kahvaltı hazırlanınca ya da bir çiçekle gelince mutlu olduğumuzu daha doğrusu kendi adıma söyliyim mutlu olduğumu söyledim ben mesela.Ve bir kez daha diyorum eşimin bu yönü onu MÜKEMMEL kılıyor.Çünkü ben her durumda her an her zaman eşim için mükemmel derim.Diyebilmek güzelll birşey!.. bencede bir sevgi gösterisi değil ama abartı birşeyde değil olamazda.Çünkü kim ne derse desin HER BAYANIN HOŞUNA GıDER BU

kırmızıyla gösterdim canım herzaman eşime mükemmel derim bunu diyebilmek güzel dedim yani senin dediklerinle çelişmiyor aynısı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…