kendini kandırıyor arkadaşınız neden olmasın ki...
benim eşim hazırlar bana kahvaltı mesela yemekde hazırlar... bu bir sevgi gösterisi değil ki... aaa kocam beni çok seviyor aman ne kadar mükemmel adam demedim hiç...ikimizde çalışırken cumartesileri o, pazarları ben hazırlardım kahvaltıyı... iş bölümü yapmıştık aramızda... olay bu idi..
çiçek, böcek pek beklemem tabiatımda yok, bana bunları kadınlar biraz gösteriş amaçlı istiyor gibi geliyor, yani demek, söylemek için...
hergün kavga ettikten sonra bana çelenkle gelse ne olur, huzurum yerindeyse bir şey almazsa ne olur...
bunu demek istiyorum işte bende! bazı arkadaşlarımız bu bir sevgi gösterisi değil demişler. hiç birimiz demedikki eşim bu sabah kahvaltı hazırladı demekki beni çok seviyor.. Hiç kimse böyle bişey söylemedi.Kahvaltı hazırlanınca ya da bir çiçekle gelince mutlu olduğumuzu daha doğrusu kendi adıma söyliyim mutlu olduğumu söyledim ben mesela.Ve bir kez daha diyorum eşimin bu yönü onu MÜKEMMEL kılıyor.Çünkü ben her durumda her an her zaman eşim için mükemmel derim.Diyebilmek güzelll birşey!.. bencede bir sevgi gösterisi değil ama abartı birşeyde değil olamazda.Çünkü kim ne derse desin HER BAYANIN HOŞUNA GİDER BU
:roflol::roflol::roflol:yeter ki olsun yaniiii:sm_cool:a.s.aman koca olsunda hiç farketmez bana ben hazırlarım delikafadulden
birde az önce eşimin erkek kardeşiyle msn dekonuştum ilk defa abinle sorunlarımız falan varbiraz anlattım belki boşanırız falan dedim sizce hatamı ettim?
yanlış alıntı yaptınız herhalde...
bunun bir sevgi gösterisi olmadığını söyleyen benim... ancak yazınızda bunu demek istyorum demişsiniz... oysa sizin söylediğiniz şey ile benimki birbiriyle çelişiyor...
yapı meselesidir siz mutlu olursunuz ben bunu hayatın paylaşımı olarak anlarım...eşimi mükemmel yapmaz gözümde... yapsa yapsa ayrıcalıklı yapar... ki zaten ayrıcalıklı olduğu için eşimdir.... aldığı yada yaptığı, almadığı ya da yapmadığı sonuca etki etmez...
eşim mükemmel, harika vs.
bana göre de neyi diyebilmek güzel biliyor musunuz? ben seni hiç olduğun zaman en çok seviyorum diyebilmek... bunu gerçekten yürekten diyebilmek... öncesiz ve sonrasız olabilmek...
işte benim olduğum yer burası... olduğum yerden aşağıları göremiyorum...
sevgiler...
:roflol::roflol::roflol:yeter ki olsun yaniiii:sm_cool:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?