Çok şey mi bekliyoruz..?

Çok şey bekliyoruz evet çünkü onların cogunun doğasında elde ettikten sonra uğrasmak yok ...
kadın elde edilse de hep oyun oynamak zorunda hilelerle de bu iş olacaksa çiçekler ve romantizm gibi olmasın akışına bırakmak lazım içinden geleni yapsın..
arada tabi ilişki canlandırılmalı ama adam her an yapamaz ki bunu ayda bir yapsın yeter bence...

biliyormusunuz yazınızı okurke o kadar huzur buldumki şiir gibi geldi sonra mesleğinizin psikolog olduğunu gördüm:dance:ama gerçekten çok doğru söylüyosunuz tabii karşınızdaki insanında bazı şeyleri anlaması gerekli hep tek taraflıda olmuyor ben 5yıllık evliyim eşime önceden ilgi gösterirdim çocuğum olduktan sonra bende farkında olmadan değiştim şimdi yeni evlendiğimiz zamanlar aklıma geliyorda ozamanki sevgi nereya gitti diyorum hayatta nekadar geçim sıkıntısı v.s olsada sevgi olunca eşin sana sarılıp geçecek dediğinde farklı olur herşey şimdi düşündüğüm zaman ya eşim neden bana iyi bişey söylemiyo filan dediğimde aslında hiç bende ona söylemiyorum bazı şeyleri bitirmemek lazım canım demeyi bırakınca bi zaman sonra istesenizde söyleyemiyosunuz durduk yere sarılmayı bırakınca bi daha istesenizde darılamıyosunuz şimdi ben yapamıyorum şahsen çok istesemde :çok üzgünüm:

arkadaşlar zaten biz kadınlar küçük şeylerle mutlu oluyruz ewet bende 6 yıllık evliyim eskilerden eser yok tv internet bunlar olunca birbirimize zaman bile ayıramaz hale geldik eşim bi odada ben bi odada evlilik bu mu ben çiçik miçek hiç bir şey istemiyorum eşimin güleryüzü bana en büyük hediye ama işte hayat malesef eşim bana hep kızıyo kavga ediyoruz sen çocuksun bırak bu hallerini diyor istediyim oturup konuşmak sohbet etmek gezmek birlikte birşeyler paylaşmak inanın yıllar geçtikce evlilikte aşk kalmıyor anlıyacağınız evlilik aşkı öldürüyor arkadaşlar

çogu konuda katılıyorum sana çokmu şey istiyoruz derken bu tarz anlatmaya çalıştım ama herkes yorumu çiçek böcek almaya yaptı..paylaşımın olmamasına uzuluyorum bende..aynı dili konuşamamak çok uzucu oluyor..

ben 7 yıllık evliyim.eşim pek romantik anlayışlı bir erkek sayılmaz.
ama yinede arasırada olsa birbirimize sarılmayı güzel söz söylemeyi ihmal etmeyiz
ailecek gezmemiz her zaman olur.arabaya bindiğimde mutlaka 2 dakkada olsa onun elini tutarım.ben tutmasam o tutar.sıkıntılarımızı paylaşırız
o evdeyken benim pc yi açmamı istemez.hiç bişey konuşmasak bile yanında oturayım ister.yani ona ilgisiz davranmamı istemez
kısacası benim eşim sinirli bir yapıya sahip romantik asla değil ama bunları yapabiliyosa diğer erkeklerinde bu kadar ilgiyi eşlerinden esirgemeyeceklerini düşünüyoruma.s
ama iş birazda kadına düşüyo.herşey birazda bizim elimizde
ben ne kadar çok eşime kızsamda asla küsmem:1no2:sinirim geçince elini tutarım sarılırım güzel söz söylerim.tabi o da karşılık verir
sizlerde vazgeçmeyin hanımlar.hepimiz mutluluğu hakediyoruz:1hug:

katılıyorum bence doğru düşünüyorsun.bnde senn gibi düşünüyorumma.s

walla ilişkiler karsılıklı yasandğı için 2 taraf da çaba sarfetmeli;bu gayet acık.kimi zaman çiftler bircok mazeretin altına sıgınıyor olabilseler de bu bence tamamiyle bir bahane....

niçin?hiç mi görmedik 40 ından 50 sinden sonra asık olup karısını aldatanı...eşine söylemediği sözleri,almadığı pahalı şeyleri sevgilisine alanı...!!demekki her erkek mazereti ne olursa olsun sevdiği kişiyi hoş tutabiliyor.o nedenle elbette eşimizden nazik ve romantik davranışlar beklemek hakkımız.

kendi adıma ben de cok düşünüyorum...10 aylık evliyim ve ilk heyecanım kayboldu büyük ihtimalle onun da..yanımda daha özensiz mesela...geğirmeler felan misal...bu tarz davranışları ayıplamıyorum ama özensizliğin işareti , samimiyet olmamalı bu kadar da.

gecenlerde küçük sürpriz notlar hazırladım.hoşuna gitmiş ama ben asla görmedim ondan...kaydirigubbakcemile3 öperek uyandırmak da mesela....hiç de küçük seyler değil bunlr biz kadınlar için...daha dün söledim canımm keske beni öperek uyandırsan die..o da önce tuvalete gidiyorum canım sen uyanma o esnada die öpmüyordum dedidelikafadulden :) herneyse işte bu sabah öptü uyanıruyanmaz ve emir vaki de olsa güzel bişi..:) ama aşk bitiyor mu sanırım bitiyor....heyecan yok mesela bende sevgi var ,klasik derler ya..ama nedense eşiyle o duygu hep olsun hep o ilk kıpırtılar sürsün istiyor...eşler titiz davranmazsa bu konuda bu cok zor.offffff heyecan da olmayınca 2 iyi arkadas gibi olmak çok anlamsız...heyecAN geri gelmeli ama nasıl?...CADIARZU

valla sevgilim bana soruo çiçek alıcam sana ama şimdi o kadar para bir çiçeğe diyor:)valla ben de almasını istemem devir ekonomi devri bi çiçek 10 liradan başlıo:))
şaka bir yana ben pek birşey beklemem...benim babam çok alkol alırdı ben hep alkol kullanmayan biri olsun dedim hayatımda ve buldum..sigara da içmez..acıma duygusu var merhametli çalışkan evini geçindirebilcek çocuğuna iyi bir baba karısına da iyi bir eş olacak bir erkek dedim ve başladım bir ilişkiye:)ben maddi şeyler beklemem..bana kahvaltı hazırlamasına da gerek yok.beraber yemek hazırlamak yetiyor...ortak bireyler konuşabilmek paylaşımda bulunabilmek onun bana katacağı şeyler olması benim ona katacağım birşeyler olması benim için daha önemli..
ne biliim bana öyle hediye almış etek almış kazak almış çok da öenmli değil.bunlar beni mutlu etmez valla..ben nesnelere bağlanan bir insan değilim...

çok beklentiden kasıt burda verilen örneklerse bence çok şey değil çünkü bu tür güzellikler ve jestler yapılan kadar yapanıda mutlu eder ve coşkulandırır..

ve böylelikle heycan devamlı diri kalır..

bence ne çiçeği böceği bizden artık geçti demek yerine bunlar mutlu olmak ve heycenı sürdürmek için fırsatlar olarak değerlendirilmeli..

mesela eşim bana düzenli olarak çiçek alır..
ben biraz asabi bi tipimdir..
tam bişeye kızıcakken bi başımı çeviririm getirdiği çiçekleri görürüm yüzüme gülümseme yayılır..

doğum, evlilik yıldönümü, doğumgünleri bence kaçırılmayacak fırsatlardır ve mutlaka değerlendirilmesi gerekir...

çünkü hayatın böyle ayrıntılarda saklı olduğunu düşünüyorum..

ben 2,5 yıllık evliyim ilk günden beri kim önce uyanırsa diğeri onu öperek uyandırır eşim arada sırada kahvaltı da hazırlar en sevdiğimiz şeylerden biri evde birlikte yemek yapmak dışarda mutlaka el ele gezeriz vs. bir de asla yatağa küs girmeyiz kavgamızın üzerine güneş doğmaz yani mutlaka çözer öyle yatarız
bence önemli olan arada sırada da olsa kadın ve erkeğin birbirine jest yapabilmesi bu sadece bişi almakla olmuyor mesela eşim balık yemeyi çok sever ben sevmem ama canı sıkkın olduğunda balık yemeyi teklif ederim çok mutlu olur ya da benim sevdiğim bir çikolatayı bana haber vermeden gidip alır dolabın görebileceğim bir köşesine koyar
ille çiçek almasına lüzum yok yani bu hem içten gelen bişi hem de bazı erkeklere söylemek lazım bazen keşke sen de böyle yapsan diye :) öğrenmek tekrar davranışla olur arada hatırlatırsanız bence zamanla kendiliklerinden yapmaları gerektiğini öğrenebilirler diye düşünüyorum
ama en önemlisi saygı sevgi ve sadakat bence bunların üçüne sahipse eşiniz bazı inceliklerinin olmamasını çok da takmayın bence

kesinlikle katılıyorum..

ben söyledikten sonra ne önemi var düşüncesi çok yanlış bence..

benim eşim hersabah öper beni. kahvaltıyı haftaiçi o hazırlar. haftasonu ben. pazar kahvaltısı çok önemlidir bizim için.
süpriz yapmayı pek bilmezdi. çünkü süprizin pahalı hediyelerle (giysi takı ayakkabı) olacağını düşünüyormuş. bende ona çikolata,kek, toka, kolye, küpe vb. maddi değeri fazla tutmayan ama benim sevdiğim şeyleri de alarak süpriz yapabileceğini söyledim. bunu duyunca mutlu oldu. çünkü daha önceki kız arkadaşları böyle ufak şeylerle mutlu olmuyormuş. ben söyleyince önemi var tabi ki bakın bilmediği yalnış düşündüğü birşeyi değiştirdi.
ben de ona elimden geldiğince süpriz yaparım.
çok şey beklemek değil ,süprizler ilişkiye renk ve mutluluk katar.

2 yıl olucak nisanda evliliğimiz
her sabah kavgalı da olsak beni öpmeden evden çıkmaz
tabi şu an ayrıyız ailevi meselelerden dolayı ayrı evlerde kalıyoruz

Canım bence burdaki herkes senin ne demek istediğini anlamış ... Zaten çiçek sembolik olarak kullandığın bir şey değil miydi ; senin sorduğun ilgi alaka , ya da ufak tefek sürprizler değil miydi? ışte herkes de anlatıyor kendi evliliklerinde neler oluyo neler bitiyo?
Sen " çiçek almasa da olur , çiçek nedir ki ? " filan diye söyleyenleri görüp anlaşılmadığını düşünüyosun ... Herkes burda ne dediğini öyle iyi anlamış ki bir sürü şey anlatan olmuş...
Sorun etme yani herkes seni anladı kanımcaa.s.

Evlilikte sürpriz çok önemlidir. Bütün bayanlar sürprizden hoşlanır. Ama gelin görünki erkeklerin çoğu odun gibi. Sürpriz nedir bilen erkek sayısı çok az. Onların anatomisi çok farklı. Sürpriz yapan eşini sevindiren erkeklerin çok çok az olduğunu düşünüyorum. Allah inş herkese gönlündeki eşi nasip eder. Odunlardan bizi korur :))

kızlar hakkaten bişi dicem yaa benim eşimde beni mutlu etmek için elinden geleni yapar dışarda olur bazen eve yalnız dönsem aklı bende kalır sürprizler vs yapar öpmeden çıkmazz bunun gibi bir sürü şeyy ama ben yinede şuna inanıyorum istisnalar vardır muhakkak ama erkeklerin ruhunda var biraz kabalık bazılarının ön planda bazılarının arka planda ama bana göre hepsinde karakteristik bi özellik bu (özellikle türk erkekler)

canım benim evlenice o ruh hali nasılmış sende göreceksin...

kızlar ben evleneli 3 yıl oldu bi kere olsa eşimden hediiye almadım yemeğe cıkmadık hatta 1 kere bile elele tutusup yolda yürümedik sevdiğini bile söylemez ama ben eşimin beni sevdiğini değer verdiğini bilirim illaki ama gel gelelimki biz bayanlar güzel söze çiçeğe gülümsemeye hep ihtiyac duyarız ahhhhhhhh bide benim eşim sizin eşiniz gibi kahvaltı hazırlasa yemeğe cıkarsa ben görmeyince hep böyle şeyler filmlerde olur zannederdim ama sizin yazıklarınızı okudum ya demekki gercektede oluyomusskaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…