- 14 Mart 2008
- 6.062
- 5.199
- 723
Önyargı ile ile yaklaşmak baştan bütün büyüyü bozar..
Nasıl güzel başlıyor evlilikler rüya gibi,bu rüyayı devam ettirmek de sonlandırmak da bizlerin elinde..
Eşlerimizle yürekten sağlam bir iletişim kurar,saygımızı sevgimizi hiçbir zaman eksik etmez ve farklı noktalarımızın da tadını çıkarmaya çalışırsak sorun olmaz..
İnanın bu evlilik sanatı o kadar zor değil..İnce bir nokta var..Bel kemiği..Orasını iyi korursanız lokum gibi gider..Mutlaka ufak tefek problemler yaşanır,insanız biz..İnsan işi bu haller..Fakat abartmamak,uzatmamak gerek,konuşmak uzlaşmak gerek..
Marifet iltifata tabidir..
Sevgili liriğe de katılıyorum..
Tarafların huy ve alışkanlıklarına da bağlı olsa da genel anlamda evliliği bu dünyadaki cennetimize çevirmek eşlerin elinde..
Bugün Allahtan bizlere sunulmuş bir hediyedir,kaybetme ve sevdiğine zarar gelme düşüncesi dahi kalp titretir..Değer vermeyi ve yapıcı olmayı olmayı öğrendiğimizde herşey muhteşem gider..
Arada sırada ilişkiyi canlandırmak dinamize etmek gerekiyor..
Ufak tefek sürprizler,güzel sözcükler..Unutmayalım ki sözde sihir vardır,tatlı Dil herşeyin anahtarı..
Erkeklerin güçlü görünümlerinin altında yumuşacık kalpleri var aslında..Yeri gelir bizden çok alınırlar incinirler..
Şefkatle yaklaşmalı,samimice..20 sene de 30 sene de 40 senede korunur bu güzel bağ,baştan sağlam inşa edildiği vakit..
arkadaşlar zaten biz kadınlar küçük şeylerle mutlu oluyruz ewet bende 6 yıllık evliyim eskilerden eser yok tv internet bunlar olunca birbirimize zaman bile ayıramaz hale geldik eşim bi odada ben bi odada evlilik bu mu ben çiçik miçek hiç bir şey istemiyorum eşimin güleryüzü bana en büyük hediye ama işte hayat malesef eşim bana hep kızıyo kavga ediyoruz sen çocuksun bırak bu hallerini diyor istediyim oturup konuşmak sohbet etmek gezmek birlikte birşeyler paylaşmak inanın yıllar geçtikce evlilikte aşk kalmıyor anlıyacağınız evlilik aşkı öldürüyor arkadaşlar
acaba benmi takıntılıyım diye düşünüyorum.eskilerde takılıp kalmak bazen.yada hep sen bana dürüst olmadın diyorum dürüst olsaydın böyle oldugunu söyleseydin evlenmezdim diyorum.haksızlıga yalana gelemiyorum ne yapcam ben böyle offf...eşim bişey için söz verdiyse o olmalı bence sonradan kıvırmamalı yada tutamayacagı sözler vermemeli diye düşünüyorum benmi kötüyüm ya...
aslında çiçek almak öperek uyandırma degil ben genel anlamda ne istiyoruz çokmu beklenti içindeyiz demek istedim...yılda bir dogum gunu evlilik yıldonumu kutlaması..saygı aşk sevgi deger verilmek onure edilmek çokmu bunlar gerçekten...
bazı erkeklere söylemek lazım bazen keşke sen de böyle yapsan diye :) öğrenmek tekrar davranışla olur arada hatırlatırsanız bence zamanla kendiliklerinden yapmaları gerektiğini öğrenebilirler diye düşünüyorum
ama en önemlisi saygı sevgi ve sadakat bence bunların üçüne sahipse eşiniz bazı inceliklerinin olmamasını çok da takmayın bence
çogu konuda katılıyorum sana çokmu şey istiyoruz derken bu tarz anlatmaya çalıştım ama herkes yorumu çiçek böcek almaya yaptı..paylaşımın olmamasına uzuluyorum bende..aynı dili konuşamamak çok uzucu oluyor..
neden erkekler bu konuda karacahil olacakmis anlamadim. sürekli sevdigini mi ispatlayacak ne sacma. seviyosa belli eder iste bi sekilde ama yok illaki söle yapicak illaki böle yapicak die bisey beklemek mantiksiz. aciyorum cidden erkeklere kadinlarin böle beklentileri olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?