- 17 Ağustos 2011
- 25.645
- 163.324
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
alışma süreci...
daha 6 ay olmuş...
nasıl alışasın ki,arkadaşların yok,işyerindekilerle samimi değilsin,çevreyi bilmiyosun,komşuluk ilişkilerin zayıf...
az şey mi bunlar?
bende ağustostan beri istanbuldayım,18 sene yaşadığım şehirde
ama alışamıyorum,öğrencilik günlerimi-o özgürlüğümü,arkadaşlarımı özlüyorum
her gece bisiklete binerdik,12ye kadar.Oysa şimdi ne bisiklet var ne arkadaş ne de o saate kadar dışarıda kalmaya izin.
hayatıma "hesap vermek" fiiili girdi,"kedi istemiyoruz" diyen bir ailem var,bazen çocuk gibi azar işitiyorum...
gül gibi hayatımdan geriye sadece anılar kaldı
(
o yüzden seni çok iyi anlıyorum
ama zamanla alışacaksın.Dostların olacak,müdavimi olduğun mekanlar olacak,bu şehirde doğurduğun bir bebek olacak...
o zaman kendini ait olmuş hissedeceksin.
Eşin de gitmemeni istemekte haklı,her bunaldığında soluğu eski şehrinde alırsan buraya alışamazsın...
daha 6 ay olmuş...
nasıl alışasın ki,arkadaşların yok,işyerindekilerle samimi değilsin,çevreyi bilmiyosun,komşuluk ilişkilerin zayıf...
az şey mi bunlar?
bende ağustostan beri istanbuldayım,18 sene yaşadığım şehirde
ama alışamıyorum,öğrencilik günlerimi-o özgürlüğümü,arkadaşlarımı özlüyorum
her gece bisiklete binerdik,12ye kadar.Oysa şimdi ne bisiklet var ne arkadaş ne de o saate kadar dışarıda kalmaya izin.
hayatıma "hesap vermek" fiiili girdi,"kedi istemiyoruz" diyen bir ailem var,bazen çocuk gibi azar işitiyorum...
gül gibi hayatımdan geriye sadece anılar kaldı

o yüzden seni çok iyi anlıyorum
ama zamanla alışacaksın.Dostların olacak,müdavimi olduğun mekanlar olacak,bu şehirde doğurduğun bir bebek olacak...
o zaman kendini ait olmuş hissedeceksin.
Eşin de gitmemeni istemekte haklı,her bunaldığında soluğu eski şehrinde alırsan buraya alışamazsın...