çok şey yapmak isteyip, hiç bir şey yapmamak!

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
selam kızlar. 1 haftadır canım hiç birşey yapmak istemiyor. bilmiyorum çözümlenmeyen sorunum var ama bu sorun çoktandır var ne zman çözümlenir bilmiyorum sonuç iyi yada kötü bilmiyorum. detaylı yazardım ama ifşa olabilirim. çalıştığım işimle ilgili problem. eve gidyorum çocugumla ilgilenmek yemek yapmak gezmek giyinmek eşimle sohbet etmek hiçmi hiç birşey canım istemiyor yatıp uyusam hep keşke ondanda sıkılıyorum. zaten yatar pozisyondayım kitap okuyorum sürekli. insanlarla konuşmak istemiyorum halsizim kolumu kaldırmaya halim yok.
Bendeki bu ruh hali nasıl geçer işime motive olamıyorum, işlerim birikti yarın yaparım diye erteliyorum hep.. yani bu halimden çok sıkıldım eşimde şikayetci güler yüzlü pozitif bi insanım aslında. ama 1 haftadır suratsız şikayetçi mutsuz insan oldum. içimde sıkıntı üstümde halsizlik kendime bile bakmıyorum.
özetle çok şey yapmak istıyorum, ama hiç bir şey yapmıyorum...

Kendine 3 şey belirle gün içinde ve onları yap, hiçbirşey yapmamaktan iyidir. Bir de herşey birikince hiçbirini yapasın gelmiyor, herkesin başına gelen birşey

Olur böyle şeyler geçer ama kendini iyice eve hapsetme ama arada kendine zaman tanı nebilim git alışveriş yap hamama git çok iyi psikolojik tedavi hamam resmen :)

Olur böyle şeyler geçer ama kendini iyice eve hapsetme ama arada kendine zaman tanı nebilim git alışveriş yap hamama git çok iyi psikolojik tedavi hamam resmen :)
vallahamı bu sıcakta gidilirmi hamama :) tamam deniycem hatta bide masaj yaptırayımm miis gbi ayy hayali bile iyi geldi :)

Aynı ben. 1 yıldır üzerime ölü toprağı serpmişler sanki. Aman şunu yapayım diyorum kk bakarken bir bakmışım akşam olmuş. Eşime dedim dün,galiba ben depresyondayım bir tatil yapalım dedim. İnşallah faydası olur

aynı işte bilmiyorum beslenmektenmi depresyondanmı. bende bu haftageçsin diye bakıyorum haftaya tatile çıkalım sonra bomba gbi dönerim bayram sonra tatilden umutluyum :)

vallahamı bu sıcakta gidilirmi hamama :) tamam deniycem hatta bide masaj yaptırayımm miis gbi ayy hayali bile iyi geldi :)

Hamama ne zaman gidersen git içeriye girince zaten terletecek son canım çok farklı değil yani kışın da gitsen terlicen yazın da ama masaj yaptırınca öyle iyi geliyor ki denendi merak etme sanki bütün gerginliğini orda bırakıp cikiyorsun öyle bir hissiyatı var :)

Böyle olmayın. Tükenmişlik sendromuna götürür bu durum. Makyaj yap,kendine bak, sev. Çıkın bi pazar günü ailecek kahvaltı etmeye gidin. Çıkın beraber akşamları yürüyün dondurma alın çekirdek alın oturun beraber sohbet ede ede. Çok fazla yorgunum hiç halim yok dersen aç bi film izleyin beraber ayaklarınızı uzatın iyice. İlla özel veya lüks şeyler yapmaya gerek yok. Kıymet bilin yeter.

ccanımben zaten 1 fincan kahveden bile mutlu olan bi insanım. akşamları bebeği parka götürüyoruz ama ben bu yorgunluu atamıyorum. bi parfüm alsam dünyalar benim olurdu şimdi almayı geç üstüme sıkasım yokk yaa

depresyona girmişsin bir an önce çık.. ne yapmak lazım iZin alabiliyorsanız bi uzaklaşın oralardan

Bıkkınlık hissi esir almış abla seni.

Benim kafam çok dolu olduğu zamanlar yaşıyorum aynı şeyleri. Sonra zamanla hersey yerine oturuyor ve bu silkinip ayağa kalkıyorum. Acele etmeyin tadını çıkarın bu halin bile. Bir mahzuru yoksa size birşey soracağım. Eskiden beri takip ediyorum burayı. Siz kv ile evinize girmesi konusunda sorun yaşayan üye miydiniz ? Onun da nicki pembesu idi merak ettim herşey yoluna girdi mi diye

yok deil canım benim kv yok. evet dediğin üyeyi biliyorum onun pembe su benim pembesu33 canım. kafam cok cok dolu hemde sorunumun çözümlenmesi uzun bi süre var daha kafama takarsam bu hale geliyorum. ama akşına bırkıp sonun ölümmü var bu kadardert ediyorsun diyorum ozman takmyorum ama şuan böyle düşünemiyorum kafama çok takıyorum ve güçsüz geliyorum insanlarla sorunalrla başedemiyorum üzüntüden kendimi salıyorum.

herzmanki beslenmem kendimi bildim bileli iyi beslenmem zayıfım iştah problemim var malesef aslında vitamin flan alsam olucak
Lutfen iyi beslen. Gida vucudun yakiti. Vitaminlerle bir yere kadar. Sabah kalktim mesela zencefilli elma suyu sıkıp ictim. Abuk subuk bir suru hastalik turedi yanlis veya fazla beslenme aliskanliklarindan.

Lutfen iyi beslen. Gida vucudun yakiti. Vitaminlerle bir yere kadar. Sabah kalktim mesela zencefilli elma suyu sıkıp ictim. Abuk subuk bir suru hastalik turedi yanlis veya fazla beslenme aliskanliklarindan.
ne güzel :) bazen besleniyorum ama sora bırakıyorum ben dha kahvaltı bile etmedim öğle yemeğini bekliyorum canım hiç bişey yemek istemiyor. zaten yanımda sadece bisgüvi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…