çok sık idrara çıkıyorum kızlar :(

Offf bıktım ben bundan artık tuvalette yatıp kalkıcam 5 dk ya bi heladayım :( bebek idrar kesesine baskı yaptığı için normalmiş korkum doğum esnasındada gelmesi o zaman ne halt yiycem acaba doktorada dur Bi dakika tuvalete gitmem gerek diyemem ya :(

Herhalde hepimizin yasadigi sorun bu kizlar. Ben bi tek bana bu kadar olur sanirdim 27 haftamdayim hele son zamanlarda abartmiyorum 15 dakikada bir tuvaletim geliyor ama sanki saatlerce yapmamisim gibi bir baski kasiklarimda. Gidiyorum bir damla yapiyorum.

Cok su icmeye dikkat ediyorum tabiiki ama su icmesem de ayni. Gercekten buyudukce mesaneye cok baski yapiyor sanirim. Hatta bazen asagi dogru tekme attigi an tuvaletim sikistiriyor bi anda :)

Yine de idrar tahlili yaptirmak lazim tabi ben yaptirdim temizdi hersey. Yaparken yaniyorsa enfeksiyon olabilir ona dikkat etmek lazim..

Sanirim yapisal birazda. Bir arkadaş yazmis ya idrar keseniz küçüktür diye. Ben hamilelikten öncede çok sık giderdim tuvalete. Simdi tuvalette sabahliyorum. İlk zamanlar normal diye okudum 12. Haftayla geçiyor dediler. Ne mümkün aynen devam. Ben kendimi biliyorum doğuma kadar boyle devam eder bu. Bebekler saglikli olsun da herşeye raziyiz sanki :d

Bende çok sık gidiyorum,suya bağlıyorum ama gidip geldikten snra bile sanki gitsem yine varmış gibi his de oluşuyor

kızlar 23 haftalık hamileyim ama son 1 haftadır çok sık idrara çıkmaya başladım. idrar az da olsa mutlaka çıkmam gerekiyor.. çocuğu olan arkadaşlar bana bu durumun son zamanlarda görüldüğü söylüyor aklım karıştı sizce bu durum normalmidir ?? cevaplar için şimdiden teşekkürler..
normal...bebek idrar torbasına baskı yapıyor..kişiye göre değişebilir..kimin son haftalarında olabilir..

Merhaba kızlar test yaptım evde ama henüz kan veremedim şehir dışında olduğum için son iki gündür inanılmaz tuvalete gidiyorum eğer gebelik varsa henüz 4 haftalık falan normalmi çok endişeleniyorum ilk defa böyle bişey yaşıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz🙏

Back
X