Rüya Yorumları Çok sık rüya görmüyorum ama arda görüncede çok merak ediyorum LÜTFEN YORUMLAR MISINIZ ?

kar beyaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
4
0
25
Rüyamda doktordum ve çalışma arkadaşım yakışıklı bir doktordu (bu kişiyi gerçek hayatta hiç görmedim sanırsam) çalıştığımız hastaneye kahverengi bir ayı geliyordu. Daha sonra o bahsettiğim arkadaşımla eve gidiyorduk (sanırım bana) sonra televizyonda video oyunu açıp oynamaya başlıyorduk bu oyun çok tuhaftı oyunun içine girebiliyorduk. Sırayla oynamaya başladık oyunda o hastanedeki ayıdan kacıyorduk oyun el vererek oynanıyordu benim sıram bittiğinde oyundan çıkıp arkadaşım devam ediyordu. En son oyunun içinde ben vardım. Çok fazla koştum Yoruldum ve çıktım en son benden bu kadar yeter bu günlük bu kadar heyecan diyerek uyumaya gittim. O sırada da uyandım. ŞİMDİDEN YORUMLADIĞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ☺

rüya defterim vardı bir zamanlar:)
ben de çok rüya görürüm bazen çıkar...
ama aslında sanılanın aksine rüyaların çoğu kişiye özgü bence herkeste anlamı farklı pek çoğunun gibi:)
o yüzden kendiniz defter tututp hayatınızdaki gelişmelere göre tespit etmeyi deneyebilirsiniz zamanla :)

Yorum yapamiycam ama ben se boyle ruyalar gorurum

Bir keresinde elimde bir buton var bunun sayesinse paralel evrenlere gecis yapabiliyordum mesela bu evrende olmek uzere iken butona basip baska evrene gecebiliyordum evrenlerin birinde de cok iyi egitimli bir ajandim

X