Çok sıkı kaka yapma ve pişik

dahadogurmam12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
1.226
353
38
25
Bebeğim 13 aylık Nazar olmasın maşallah deyin lütfen 🙏🙏çok güzel yiyor günde 3 kere de devam sütü alıyor mama yani günde 4-5 kere kaka yapıyor bu dolu dolu kakalar değil bazen bir bez dolusu yapabiliyor ama genel olarak yarım yarım yapıyor Çok fazla yapmıyor ama kaka sıklığı fazla 5-6 kere yapıyor bu normal mi

Bir diğer sorum da sanırım bu sürekli kaka yapmasından dolayı pişik oldu Normalde eczacımıza yaptırdığımız özel bir pişik kremi var onu kullanıyordum hemen geçiriyordu bu sefer geçirmedi çocuğum çiş yaptıkça ağlıyor yakıyor Zannedersem bu pişik için neler yapabilirim

Normal yani yiyorsa da sindirdikce yapar, sabunla yıkayıp, kurulayip, havalandırıp, sudocrem sürün anında iyi geliyor. Her alt açmada da temizledikten sonra kurutup havalandırın, sıcaktan da bunaliyor olabilir

Maşallah 🧿, benim sormak istediğim bişey var size zorlanıyor mu? Yani bu parça parça yapmak sorun oluyor mu sizde? Benim bebeğim de parça parça yapıyor 10,5 aylık . 🤦🏻‍♀️

Benim bebişim de parça parça yapıyor ama zorlanıyor her kakada, kaka yumuşak olsa da. Doktora sordum parça parça yapmayı bu bi sorun değil olabilir demişti 🥲

Benim bebişim de parça parça yapıyor ama zorlanıyor her kakada, kaka yumuşak olsa da. Doktora sordum parça parça yapmayı bu bi sorun değil olabilir demişti 🥲
Benim bebeğim ilk 5 ay yani kırkı çıkana kadar yaptı Sonra 5 aylık olana kadar hiç kendisi kaka yapmadı 12-15 günü buluyordu Ben 10 günün sonunda Doktor tavsiyesiyle fitil yapıyordum o zamanlar kaka yapmamasından şikayetçiydim şimdi parça parça yapmasından şikayetçiyim🤣🤣
Şaka bir yana sağlıklı olsunlar da İsterse 10 kere yapsın

Maşallah sindirim sistemi güzel çalışıyor demek ki

Sudocrem yâda bepanthol kullanın
Vallahi dün gece acile götürdüm Çünkü çok kabarık oldu artık kıpkırmızıydı Fito krem ve Balaban vermiş bir de Travazol
Fito ve balabanı karıştırıp sürmemi söyledi sürdüm hemen geçirdi

Back
X