Çok sıkıcı :s

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Şuan tatildeyim iş varken tatil olsun diyorum şimdi de sıkılıyorum napıcam bilemedim boş durmaktan kafayı herşeye takıyorum sizler nasıl vakit geçiriyorsunuz

Tatildeyim derken yani bir yere mi gittiniz, izine ayrıldınız evde misiniz?
Bir yere gitmediyseniz evde yapmayı ertelediğiniz işleri yapabilir, kitap okuyabilir, film izleyebilirsiniz gündüzleri. Akşamları da arkadaşlarınızla dışarı çıkabilirsiniz rahat rahat. Ertesi gün erken uyanma derdi olmadan :)

Tatilde ne yaptığıma bağlı olarak değişiyor düşüncem. Tatil derken denize gitmişsem mutlu oluyorum iyi ki tatil oldu diyorum. Ama evdeysem bi yere çıkmıyorsam bunalıyorum. Zaten arkadaşlar memlekete gitmiş oluyor kimse Yok ..

Tatildeyim derken yani bir yere mi gittiniz, izine ayrıldınız evde misiniz?
Bir yere gitmediyseniz evde yapmayı ertelediğiniz işleri yapabilir, kitap okuyabilir, film izleyebilirsiniz gündüzleri. Akşamları da arkadaşlarınızla dışarı çıkabilirsiniz rahat rahat. Ertesi gün erken uyanma derdi olmadan :)
Arkadaşlarımla akşama çıkma sıkıntı olur.Kitap okuyorum zaten ama yine de sıkıcı.Tatile gidemedik malesef maddi durum elverse yapıcak şey çok ta....

hep öyle olur zaten tatil planları kurarsın kurarsın sonra günü gelir 2- 3 gün gectikten sonra tatil yapmak bile sıkıcı gelir çalışma hayatına alışıksanız normal bir durum.sevdiğiniz seyleri yapmaya calışın kendinizi mutlu edin..

Aynı ben, okul zamanı ben de bunalırdım tatili dört gözle bekledim. Sonuç mu? Evde patlamak üzere olan ben! Gezemiyorum da çünkü burası cehennem sıcağı :KK62: Kitap okuyorum, bir de yeşilçam filmlerine sardım bayağı :confused:

Tatilde ne yaptığıma bağlı olarak değişiyor düşüncem. Tatil derken denize gitmişsem mutlu oluyorum iyi ki tatil oldu diyorum. Ama evdeysem bi yere çıkmıyorsam bunalıyorum. Zaten arkadaşlar memlekete gitmiş oluyor kimse Yok ..
Aynenn evde geçmiyor dinleyeceğime daha çok yoruluyorum sanki

Kafayı boş bırakmamak lazım.

Sıkıntıdan kurtulmak için son günlerde yaptıklarım,erişte kesmek,tarhana yapmak,salça yapmak,nane kurutmak

Aynı ben, okul zamanı ben de bunalırdım tatili dört gözle bekledim. Sonuç mu? Evde patlamak üzere olan ben. Gezemiyorum da çünkü burası cehennem sıcağı :KK62: Kitap okuyorum, bir de yeşilçam filmlerine sardım bayağı :confused:
Okulda ben de çok yoruluyorum dört gözle tatil bekliyorum dinlenmek için tatilde de ev boğuyor

Aşırı sıcak aslında alışveriş vs yapmam lazım ama işte durum sıkışık olunca çıkamıyorum arkadaşta pek yok zaten

Evli değilseniz evlenin (ama öğretmenle) :)) bekarken bende yazları çok bunalıyordum. Zaten kimse olmadığı için tatile de gidemiyordum. Evlendim sıkıntım azaldı. Şimdi yazları kimin evine gideceğiz ne kadar kalacağız.. bi Deniz tatili yapalım derken tatil 15 günmüş gibi geçip gidiyor

Evli değilseniz evlenin (ama öğretmenle) :)) bekarken bende yazları çok bunalıyordum. Zaten kimse olmadığı için tatile de gidemiyordum. Evlendim sıkıntım azaldı. Şimdi yazları kimin evine gideceğiz ne kadar kalacağız.. bi Deniz tatili yapalım derken tatil 15 günmüş gibi geçip gidiyor
Ayy canım kafaya taktığım şeyin üstüne bastın :) evlilik teklifi ayrı bi sıkıntı o konuda da konum var. Boş boş durup kafa takıyorum

Back
X