- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
Şuan tatildeyim iş varken tatil olsun diyorum şimdi de sıkılıyorum napıcam bilemedim boş durmaktan kafayı herşeye takıyorum sizler nasıl vakit geçiriyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlarımla akşama çıkma sıkıntı olur.Kitap okuyorum zaten ama yine de sıkıcı.Tatile gidemedik malesef maddi durum elverse yapıcak şey çok ta....Tatildeyim derken yani bir yere mi gittiniz, izine ayrıldınız evde misiniz?
Bir yere gitmediyseniz evde yapmayı ertelediğiniz işleri yapabilir, kitap okuyabilir, film izleyebilirsiniz gündüzleri. Akşamları da arkadaşlarınızla dışarı çıkabilirsiniz rahat rahat. Ertesi gün erken uyanma derdi olmadan :)
Aynenn evde geçmiyor dinleyeceğime daha çok yoruluyorum sankiTatilde ne yaptığıma bağlı olarak değişiyor düşüncem. Tatil derken denize gitmişsem mutlu oluyorum iyi ki tatil oldu diyorum. Ama evdeysem bi yere çıkmıyorsam bunalıyorum. Zaten arkadaşlar memlekete gitmiş oluyor kimse Yok ..
Okulda ben de çok yoruluyorum dört gözle tatil bekliyorum dinlenmek için tatilde de ev boğuyorAynı ben, okul zamanı ben de bunalırdım tatili dört gözle bekledim. Sonuç mu? Evde patlamak üzere olan ben. Gezemiyorum da çünkü burası cehennem sıcağıKitap okuyorum, bir de yeşilçam filmlerine sardım bayağı
![]()
Ohh mis eline sağlık onları yaptık öncedenKafayı boş bırakmamak lazım.
Sıkıntıdan kurtulmak için son günlerde yaptıklarım,erişte kesmek,tarhana yapmak,salça yapmak,nane kurutmak
Orası da çok sıcak mı? Çıkıp gezebilir misiniz var mı arkadaşlarınız?Okulda ben de çok yoruluyorum dört gözle tatil bekliyorum dinlenmek için tatilde de ev boğuyor
Öğretmen misiniz?Aynenn evde geçmiyor dinleyeceğime daha çok yoruluyorum sanki
EvetÖğretmen misiniz?
Ayy canım kafaya taktığım şeyin üstüne bastın :) evlilik teklifi ayrı bi sıkıntı o konuda da konum var. Boş boş durup kafa takıyorumEvli değilseniz evlenin (ama öğretmenle) :)) bekarken bende yazları çok bunalıyordum. Zaten kimse olmadığı için tatile de gidemiyordum. Evlendim sıkıntım azaldı. Şimdi yazları kimin evine gideceğiz ne kadar kalacağız.. bi Deniz tatili yapalım derken tatil 15 günmüş gibi geçip gidiyor
Ayy canım kafaya taktığım şeyin üstüne bastın :) evlilik teklifi ayrı bi sıkıntı o konuda da konum var. Boş boş durup kafa takıyorum
kaç günlük ki tatilin eheŞuan tatildeyim iş varken tatil olsun diyorum şimdi de sıkılıyorum napıcam bilemedim boş durmaktan kafayı herşeye takıyorum sizler nasıl vakit geçiriyorsunuz
Çok canım çok :) ama az kaldı ay başında seminer başlıyo okulda yeniyim o yüzden. Çok samimi olduğum biri pek yok çok özlemedim. Sadece minişlerimi özledim düşününce heyecanlanıyorum onları minnaklarıkaç günlük ki tatilin ehe
Cesaretsizlik canım.İkinci evliliğim olcak oğlum var falan bi sürü takılan şeyTeklif varsa aklına takılan Ne? Evlilik teklifi yapacak kadar ilerlemiş zaten olay![]()