haklısın canım yaaa ama öyle herşey bian üs üste geldiki kendimi kullanılmış atılmış hissettim bian ve çok kötü oldum yanlız kimsesiz bunları haketmedim ben beni öncesindede tanıyan biriydicnm ustune dusme bak nasıl ustune dusucek.. kacan kovalanır unutmA
kötü birşeymi yaşadınız?haklısın canım yaaa ama öyle herşey bian üs üste geldiki kendimi kullanılmış atılmış hissettim bian ve çok kötü oldum yanlız kimsesiz bunları haketmedim ben beni öncesindede tanıyan biriydi
hayır yaşamadım ama anlattıpım kişi tanıdık yani geldi böyle yüz göz olduk sonra gitti ailelern bile haberi vardıkötü birşeymi yaşadınız?
ben aksayarak yürüyorum ve biri vardı dandanak girdi hayatıma sonra buluşma hesiye filan sonra hiç birşey olmamaış gibi şimdibir çırpıda okudum,hiç bişey anlamadım
ayyy çok güzel anlatmışsınız ya ben kenidmi çabuk açıyorum ve çok değer veriyorum sanırım karşıdakınden bunu bekliyrm ama olmuyor bense salak gibi herkes kırılmasın üzülmesin diye uğraşıyoruKendini biraz geri geç o zaman ilişkilerinde. Yani mesafeli ol. Bu illaki kadın erkek ilişkisinde değil yani hayatın bütün alanlarında geçerli olsun. Kendini insanlara hemen açık etme mesafeni koru ki saygı duymayı ogrensinler. Unutma srn çok kıymetlisin. Karsindakinden deger görmek istiyorsan önce sen kendine değer vereceksin.
iyi de kardeşim bunun sizin aksayarak yurumenızle ilgisi yok kı. erkekler öküz familyasından oldugu için normal yani. adriana lima bile aldatıldı düşünben aksayarak yürüyorum ve biri vardı dandanak girdi hayatıma sonra buluşma hesiye filan sonra hiç birşey olmamaış gibi şimdi
Bunu bile bile hayatınıza giriyorsa şimdiki durumun bununla ilgisi olamazben aksayarak yürüyorum ve biri vardı dandanak girdi hayatıma sonra buluşma hesiye filan sonra hiç birşey olmamaış gibi şimdi
haklısınız aslında ama işte bunu düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi oysaki önceden de tanıdığım beni bilen biriydi bunu haketmedimki beniyi de kardeşim bunun sizin aksayarak yurumenızle ilgisi yok kı. erkekler öküz familyasından oldugu için normal yani. adriana lima bile aldatıldı düşün
ben aksayarak yürüyorum ve biri vardı dandanak girdi hayatıma sonra buluşma hesiye filan sonra hiç birşey olmamaış gibi şimdi
aklıma başka birşey gelmiyorki birde tanıdık yani belkide daha güzel kız bulmuşturBunu bile bile hayatınıza giriyorsa şimdiki durumun bununla ilgisi olamaz
kimse hak etmez bunu. uzulme,kendinde kusur bulmahaklısınız aslında ama işte bunu düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi oysaki önceden de tanıdığım beni bilen biriydi bunu haketmedimki ben
Maalesef canım insanlar çok nankorler. Ben sana kötü davran kalplerini kır demiyorum ama mesafeli ol. Yani bırak seni çözmeye çalışsınlar. Merak etsinler. İlginç bulup enerji harcasınlar. Unutma sen çok kıymetlisin.ayyy çok güzel anlatmışsınız ya ben kenidmi çabuk açıyorum ve çok değer veriyorum sanırım karşıdakınden bunu bekliyrm ama olmuyor bense salak gibi herkes kırılmasın üzülmesin diye uğraşıyoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?