Çok sıkıldım ama artıkk yaaa :(?

haklısınız aslında ama aklıma başka birşey gelmedi işte birde tanıdığım birisiydi aslında bende hata kendimden ok karşımdakine değer veriyorum aslında çokta önemsencek biri değil ama ben onu gözümde büyütüyorum

Kaçan kovalanır be yavrum o zaman ben geri gideyim.. Sözlerini hatırlatayım Erkekler sahip oldukları değilde sahip olamadıkları şeylerin peşinden daha çok koşuyor, onun için zor olun.. Kendinizi geri çekin. Bırakın o uğraşsın. Tecrübe ile sabittir..

ayağın aksak olması kalbin aksak olmasından iyidir.. kalbi aksakların arkasından kendine üzülme, onlardan ortalıkta çok var, sadece senin değil herkesin hayatına giriyorlar.. sevgiler
evet bazı insanlar bencil

bu devirde kimin özrü yok ki.

sen aksak yürüyorsun. benim deli gibi alerjilerim var. hadi bunlar fiziksel, kiminin kalbi özürlü....

hayatına aldığın kişileri en merkeze oturtma... sen kendini oturt merkeze....
ayyy doğru ben hemen en merkeze oturtuyorum o olmazsa olmaz sanki halbuki yinede yaşıyor insan

haklısınız ben hemen suya kapılanlardanım onu hayatımın merkezine koydum hemen anladı tabi ilgimi bu cepte dedi

neden ki?
herkes sıradan insan yahu kimseyi gözünüzde büyütmeyin ...

bunu nasıl yapabilirimki direk anlaması için :?

Mesela sürekli arayıp sormayın mesajlar atmayın. Çok ilgi göstermeyin. Seviyorumlar özledimler havada uçuşmasın. Tek erkek olmadığını ona gösterin. Kıskandırın. O arayıp sormazsa sizde aramayın. Alışmıştır öyle bekler çünkü erkekler.. Ama hayır öyle olmayacak.

Bak sana şöyle örnek vereyim. 5 yıllık bir ilişkim var herşey çok güzel. Ama ben ne zaman çok ilgilensem o ilgizleşiyor mesajlara geç cevap veriyor buluşmak istesem bir işi oluyor. Bakıyorum ki çok ilgi manyağı yapmışım kendimi frenliyorum. Ne arıyorum ne mesaj atıyorum.. Bu sefer o başlıyor ilgiye. 2 dakika mesaj atmasam bir ton mesaj atıyor arıyor. Merak ediyor. Alışmış ya saniyesinde cevap vermeme tedirgin oluyor.. Acaba diyor ? Sonra özledimler buluşalımlar felan.. Ee ama tabi benim işim var

1)kısmetinin açılması için dualar oku devamlı olarak.araştırabilirsin yada kuran dan kendin seçersin sayısını vaktini.ne için okuduğun önemli cuma suresini cuma günü okumakta faydalı hayırlı kısmet açısından vaktin yoksa senin niyetine başkası okusun devamlı.
2)senden şehir semt uzakta olanlardan gelen teklifleri kabul etme.2-3 günde bir yada en az haftada bir buluşabileceğin biri olsun
3)çok sık arama eğer erkek kendi "niye aramıyon beni çok demiyorsa" erkeklere günde bir iki arama yetiyormuş.mümkünse ne tartışırsanız tartışın bir araya geldiğinizde tatlıya bağlayın uzatmayın.
4)içinden zaten hayırlısı böyle casper gibi kaybolmayacak birden hayatınızdan demekki bu zaman kadar hayırsızları denk gelmiş.

ayyy hiç gülücemmm yoktuuu yaaa süpersin vallaaa kız korkulur senden

teşekkür ederimmm zaten her zman allahıma dua ederim allahım hayırlısını çıkar karşıma diye herşeyin hayırlısı tabi ama işte durumumda ortada olunca hep kırılmaktan korkuyorum sonrada böyle oluyor dediklerini yapıcam inşallah hayırlısı olur çok teşekkür edim

aynı şeyleri ben de yaşıyorum ne yazık ki.. kısmetim mi bağlandı nedir?

ben çok dular ettim başkalarına da ettirdim ama asla ve asla iyileri denk gelmedi aksine hep şeref yoksunu insanlar denk geldi.. böyle olunca da hayata küstüm artık dua falan etmiyorum kabul olmuyo nasılolsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…