haklısınız aslında ama aklıma başka birşey gelmedi işte birde tanıdığım birisiydi aslında bende hata kendimden ok karşımdakine değer veriyorum aslında çokta önemsencek biri değil ama ben onu gözümde büyütüyorumaksayarak yürümekle alakası yok ki
sen özgüvenini koru
arkadaşım da aksak yürüyor ama sevgilisi peşinden çok koştu inan ki bu tamamen kendini sevmenle ilgili ve kısmet tabi..
sen kendine kusurum bu diye yapıştırma bir sürü güzel özelliğin vardır eminim onları düşün değerini bil kendinin
evet bazı insanlar bencilayağın aksak olması kalbin aksak olmasından iyidir.. kalbi aksakların arkasından kendine üzülme, onlardan ortalıkta çok var, sadece senin değil herkesin hayatına giriyorlar.. sevgiler
ayyy doğru ben hemen en merkeze oturtuyorum o olmazsa olmaz sanki halbuki yinede yaşıyor insanbu devirde kimin özrü yok ki.
sen aksak yürüyorsun. benim deli gibi alerjilerim var. hadi bunlar fiziksel, kiminin kalbi özürlü....
hayatına aldığın kişileri en merkeze oturtma... sen kendini oturt merkeze....
haklısınız ben hemen suya kapılanlardanım onu hayatımın merkezine koydum hemen anladı tabi ilgimi bu cepte dediKaçan kovalanır be yavrum o zaman ben geri gideyim.. Sözlerini hatırlatayımErkekler sahip oldukları değilde sahip olamadıkları şeylerin peşinden daha çok koşuyor, onun için zor olun.. Kendinizi geri çekin. Bırakın o uğraşsın. Tecrübe ile sabittir..
neden ki?haklısınız aslında ama aklıma başka birşey gelmedi işte birde tanıdığım birisiydi aslında bende hata kendimden ok karşımdakine değer veriyorum aslında çokta önemsencek biri değil ama ben onu gözümde büyütüyorum
haklısınız bundan sonra böyle artıkkneden ki?
herkes sıradan insan yahu kimseyi gözünüzde büyütmeyin ...
haklısınız ben hemen suya kapılanlardanım onu hayatımın merkezine koydum hemen anladı tabi ilgimi bu cepte dedi
Aksayarak yürümenizle olayın ne ilgisi var anlayamadım?ben aksayarak yürüyorum ve biri vardı dandanak girdi hayatıma sonra buluşma hesiye filan sonra hiç birşey olmamaış gibi şimdi
bunu nasıl yapabilirimki direk anlaması için :?Aynen canım. Şimdi sana düşen cepte olmadığını ona göstermek
onun için gitti belkide yada dha güzel bir kız bulduğu içinAksayarak yürümenizle olayın ne ilgisi var anlayamadım?
bunu nasıl yapabilirimki direk anlaması için :?
1)kısmetinin açılması için dualar oku devamlı olarak.araştırabilirsin yada kuran dan kendin seçersin sayısını vaktini.ne için okuduğun önemli cuma suresini cuma günü okumakta faydalı hayırlı kısmet açısından vaktin yoksa senin niyetine başkası okusun devamlı.gerçekten sıkıldım nerede hata yapıyorum bilmiyorum en başta ben yürürken aksıyorumtamam ben kendimi biliyorum ama ya neden hep böyle oluyor birden dan diye hayatıma giriyorlar canım fıstık prenses iltifatlar buluşmak istemeler hediyeler sonrası tırt devamı gelmiıyor seviyorum ya da sevmiyorum demek yok kafam karışık hay ben kafana insanlara hemen güvendiğim içinmi değer verdiğim içinmi neden artık neden ya kendimi çok kötü hissediyorum her defasında böyle ne yaptım ki ben ona çok yanlıızım çoook
ayyy hiç gülücemmm yoktuuu yaaa süpersin vallaaa kız korkulur sendenMesela sürekli arayıp sormayın mesajlar atmayın. Çok ilgi göstermeyin. Seviyorumlar özledimler havada uçuşmasın. Tek erkek olmadığını ona gösterin. Kıskandırın. O arayıp sormazsa sizde aramayın. Alışmıştır öyle bekler çünkü erkekler.. Ama hayır öyle olmayacak.
Bak sana şöyle örnek vereyim. 5 yıllık bir ilişkim var herşey çok güzel. Ama ben ne zaman çok ilgilensem o ilgizleşiyor mesajlara geç cevap veriyor buluşmak istesem bir işi oluyor. Bakıyorum ki çok ilgi manyağı yapmışım kendimi frenliyorum. Ne arıyorum ne mesaj atıyorum.. Bu sefer o başlıyor ilgiye. 2 dakika mesaj atmasam bir ton mesaj atıyor arıyor. Merak ediyor. Alışmış ya saniyesinde cevap vermeme tedirgin oluyor.. Acaba diyor ? Sonra özledimler buluşalımlar felan.. Ee ama tabi benim işim var
teşekkür ederimmm zaten her zman allahıma dua ederim allahım hayırlısını çıkar karşıma diye herşeyin hayırlısı tabi ama işte durumumda ortada olunca hep kırılmaktan korkuyorum sonrada böyle oluyor dediklerini yapıcam inşallah hayırlısı olur çok teşekkür edim1)kısmetinin açılması için dualar oku devamlı olarak.araştırabilirsin yada kuran dan kendin seçersin sayısını vaktini.ne için okuduğun önemli cuma suresini cuma günü okumakta faydalı hayırlı kısmet açısından vaktin yoksa senin niyetine başkası okusun devamlı.
2)senden şehir semt uzakta olanlardan gelen teklifleri kabul etme.2-3 günde bir yada en az haftada bir buluşabileceğin biri olsun
3)çok sık arama eğer erkek kendi "niye aramıyon beni çok demiyorsa" erkeklere günde bir iki arama yetiyormuş.mümkünse ne tartışırsanız tartışın bir araya geldiğinizde tatlıya bağlayın uzatmayın.
4)içinden zaten hayırlısı böyle casper gibi kaybolmayacak birden hayatınızdan demekki bu zaman kadar hayırsızları denk gelmiş.
ayyy hiç gülücemmm yoktuuu yaaa süpersin vallaaa kız korkulur senden
doğru haklısın canım yapıcam bakalım :)Erkeklere böylesi lazım canım bak şimdi nasılda kıymet biliyor
aynı şeyleri ben de yaşıyorum ne yazık ki.. kısmetim mi bağlandı nedir?gerçekten sıkıldım nerede hata yapıyorum bilmiyorum en başta ben yürürken aksıyorumtamam ben kendimi biliyorum ama ya neden hep böyle oluyor birden dan diye hayatıma giriyorlar canım fıstık prenses iltifatlar buluşmak istemeler hediyeler sonrası tırt devamı gelmiıyor seviyorum ya da sevmiyorum demek yok kafam karışık hay ben kafana insanlara hemen güvendiğim içinmi değer verdiğim içinmi neden artık neden ya kendimi çok kötü hissediyorum her defasında böyle ne yaptım ki ben ona çok yanlıızım çoook
e kullanılmak bunun neresinde? cinsel bişeyler yaşamadıysan ne kullanılması? hey allahım..hayır yaşamadım ama anlattıpım kişi tanıdık yani geldi böyle yüz göz olduk sonra gitti ailelern bile haberi vardı
ben çok dular ettim başkalarına da ettirdim ama asla ve asla iyileri denk gelmedi aksine hep şeref yoksunu insanlar denk geldi.. böyle olunca da hayata küstüm artık dua falan etmiyorum kabul olmuyo nasılolsa..1)kısmetinin açılması için dualar oku devamlı olarak.araştırabilirsin yada kuran dan kendin seçersin sayısını vaktini.ne için okuduğun önemli cuma suresini cuma günü okumakta faydalı hayırlı kısmet açısından vaktin yoksa senin niyetine başkası okusun devamlı.
2)senden şehir semt uzakta olanlardan gelen teklifleri kabul etme.2-3 günde bir yada en az haftada bir buluşabileceğin biri olsun
3)çok sık arama eğer erkek kendi "niye aramıyon beni çok demiyorsa" erkeklere günde bir iki arama yetiyormuş.mümkünse ne tartışırsanız tartışın bir araya geldiğinizde tatlıya bağlayın uzatmayın.
4)içinden zaten hayırlısı böyle casper gibi kaybolmayacak birden hayatınızdan demekki bu zaman kadar hayırsızları denk gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?