çok sıkıldım ama ondan değil

firmus

bu dünya hepimizin!!!
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
676
2
26
Konya
kızlar daha önce de konu açmıştım erkek arkadaşımla ilgili
sizlere birşey danışmak istiyorum
bir ilişkinin yerine oturması hiç bir problemin kalmaması koşulsuz
şartsız güven ne zaman oluşuyor
bıktım artık kıskançlık krizlerinden hastalık gibi ya
benden küçük bana abla diyen birini bile kıskanıyor
her iki güne bir ayrılık konuşmaları
artık çok sıkıldım ama ondan değil problemsiz bir ilişki istiyorum kaç yılımı alır

Çok ilginç bir soru olmuş.
Problem her ilişkide olur illaki kusursuz ilişki yoktur.
Ama kıskançlık bir sorundur, hastalık gibi...

Çok ilginç bir soru olmuş.
Problem her ilişkide olur illaki kusursuz ilişki yoktur.
Ama kıskançlık bir sorundur, hastalık gibi...

bana tamamen güvensin sorun çıkartmasın istiyorum
telefonda konuştuğumuzda bir kere de mutlu kapatalım istiyorum ama nerde
bir türlü olmadı bu dileğim

bana tamamen güvensin sorun çıkartmasın istiyorum
telefonda konuştuğumuzda bir kere de mutlu kapatalım istiyorum ama nerde
bir türlü olmadı bu dileğim

bu isteğinizi ona da söyleyin. tatlı bir dille. karşınıza alıp konuşun. yıllar geçmesine gerek yok bu dileğinizin olması için. 2 olgun insan yeterli. olmuyosa da zorlamayın :)

bu isteğinizi ona da söyleyin. tatlı bir dille. karşınıza alıp konuşun. yıllar geçmesine gerek yok bu dileğinizin olması için. 2 olgun insan yeterli. olmuyosa da zorlamayın :)
tamam diyor azaltacağım kıskançlığı sadece 1 gün çoğu zaman o kadar bile dayanamıyor
yaz günü içimde atletle geziyorum neymiş belim gözüküyormuş oturunca:)

Güven her ilişkide aynı değildir ve zamana da bağlı değildir.
Lisedeyken benim 2 yıllık bir ilişkim olmuştu ve o kadar zaman geçse de hala sevgilim kıskançlık yapıyodu.Giydiğime, gittiğim yere , konuştuğum herkese karışıyordu.Sanırım o yaşlarda kişiler diğerinin üzerinde baskı kurmaya çalışıyor.Güvenle ilgisi yok sanırım bu konunun.Açık açık konuşun.Benim gezmem, birileriyle konuşmam, güzel giyinmem sana sadakatsiz olduğum anlamına gelmez.Bunlar yüzünden sorun çıkarmanı istemiyorum, bu ikimizi de ve en önemlisi de ilişkimizi yıpratıyor tarzı bi konuşma yap derim. :7:

Güven her ilişkide aynı değildir ve zamana da bağlı değildir.
Lisedeyken benim 2 yıllık bir ilişkim olmuştu ve o kadar zaman geçse de hala sevgilim kıskançlık yapıyodu.Giydiğime, gittiğim yere , konuştuğum herkese karışıyordu.Sanırım o yaşlarda kişiler diğerinin üzerinde baskı kurmaya çalışıyor.Güvenle ilgisi yok sanırım bu konunun.Açık açık konuşun.Benim gezmem, birileriyle konuşmam, güzel giyinmem sana sadakatsiz olduğum anlamına gelmez.Bunlar yüzünden sorun çıkarmanı istemiyorum, bu ikimizi de ve en önemlisi de ilişkimizi yıpratıyor tarzı bi konuşma yap derim. :7:
ona göre ben başkalarıyla konuştuğumda başkaları benimle ilgilendiğinde
güzel giyinip dikkat çektiğimde korkuyormuş başkasının ilgisine kanmamdan
bu yüzden diyorum güvenmiyor diye az da değil ki 3 yıllık bir sorun
her seferinde ertelenen kavgamız

yeni ilişki olsa birbirinize alışmayı bekleyin diyecektim ama koskoca 3 senedir böyleyse daha düzelmez bence..
çünkü bu kıskançlık onun karakteri olmuş.. arada hoşluk olsun diye yaptığı birşey değil malesef..

3 senede güven sorunu yerine oturmamışsa daha da oturmasını bekleme
birde şu var zamanında güven sarsacak hareketlerde bulundunuz mu ?

Son düzenleme:
bir ilişkinin yerine oturması hiç bir problemin kalmaması koşulsuz şartsız güven ne zaman oluşuyor
...her iki güne bir ayrılık konuşmaları artık çok sıkıldım ama ondan değil problemsiz bir ilişki istiyorum kaç yılımı alır

korkuyormuş başkasının ilgisine kanmamdan bu yüzden diyorum güvenmiyor diye az da değil ki 3 yıllık bir sorun her seferinde ertelenen kavgamız

Problemsiz bir ilişki oluşturmak için bir gün bile yeter tabi karşınızda problemsiz biri varsa... :34:

Sizin mevcut ilişkinizi sorunsuz hale getirmeniz mümkün değil, bunun için erkek arkadaşınızın karakterini değiştirmeniz gerekiyor, tek sorunu kıskançlık değil, aslında sorunu kıskanç olması da değil zaten, güvensizlik, size güvenmiyor, o nedenle başkalarının ilgisine kanmanızdan korktuğunu söylüyor...

Bu bir hakaret aslında farkında mısınız?

Düşünün iki günde bir ayrılık tehdidi olan bir ilişkiye 3 yıl boyunca katlanıyorsunuz ama muhatabınız sizin sözünüze, sadakatinize inanmadığını, başkalarına kanmanızdan korktuğunu söylüyor... Erkeklerin çapkın bakışları yüzünden sevgilisini kıskananı anlarım ama sevgilisinin o bakışlara cevap vereceğini, o adamlara prim vereceğini söyleyen üstelik 3 yıl içinde hala sizin bağlılığınıza ikna olmayan adamı anlayamam... :20:

Sizin umudunuz var ki "Ondan sıkılmadım ama problemsiz bir ilişki istiyorum" diyorsunuz, başta da söyledim, problem ilişkinizde değil, erkek arkadaşınızda...
:ssz:

yeni ilişki olsa birbirinize alışmayı bekleyin diyecektim ama koskoca 3 senedir böyleyse daha düzelmez bence..
çünkü bu kıskançlık onun karakteri olmuş.. arada hoşluk olsun diye yaptığı birşey değil malesef..

her kız gibi kıskanılmak benimde hoşuma gidiyor
ama dozunu ayarlamak çok önemli bence
sabahtan akşama kadar tek bir kıskançlık yüzünden
kavga edebiliyoruz
defalarca da konuştum ama olmayacak galiba:(

3 senede güven sorunu yerine oturmamışsa daha da oturmasını bekleme
birde şu var zamanında güven sarsacak hareketlerde bulundunuz mu ?
bu zamana kadar ne bir yalanım oldu ne de güven sarsacak birşey
gelecek düşündüğüm için herşeyi olduğu gibi yansıttım

her kız gibi kıskanılmak benimde hoşuma gidiyor
ama dozunu ayarlamak çok önemli bence
sabahtan akşama kadar tek bir kıskançlık yüzünden
kavga edebiliyoruz
defalarca da konuştum ama olmayacak galiba:(

yani ya böyle kabul edeceksin onu -ki bu çok yıpratır ilişkiyi- ya da alacaksın karşına ya değiş ya böyle olmaz diyeceksin..
sana kalmış..
:31:

Son düzenleme:
Problemsiz bir ilişki oluşturmak için bir gün bile yeter tabi karşınızda problemsiz biri varsa... :34:

Sizin mevcut ilişkinizi sorunsuz hale getirmeniz mümkün değil, bunun için erkek arkadaşınızın karakterini değiştirmeniz gerekiyor, tek sorunu kıskançlık değil, aslında sorunu kıskanç olması da değil zaten, güvensizlik, size güvenmiyor, o nedenle başkalarının ilgisine kanmanızdan korktuğunu söylüyor...

Bu bir hakaret aslında farkında mısınız?

Düşünün iki günde bir ayrılık tehdidi olan bir ilişkiye 3 yıl boyunca katlanıyorsunuz ama muhatabınız sizin sözünüze, sadakatinize inanmadığını, başkalarına kanmanızdan korktuğunu söylüyor... Erkeklerin çapkın bakışları yüzünden sevgilisini kıskananı anlarım ama sevgilisinin o bakışlara cevap vereceğini, o adamlara prim vereceğini söyleyen üstelik 3 yıl içinde hala sizin bağlılığınıza ikna olmayan adamı anlayamam... :20:

Sizin umudunuz var ki "Ondan sıkılmadım ama problemsiz bir ilişki istiyorum" diyorsunuz, başta da söyledim, problem ilişkinizde değil, erkek arkadaşınızda...
:ssz:
değerli yorumun için çok teşekkür ederim aslında gerçekleri gün yüzüne çıkartmışsın
kıskançlığın altında senin de dediğin gibi güvensizlik yatıyor
ama bunu kabul etmem çok zor oluyor:(
koskoca 3 yıl ve hala tamamen bana güvenemeyen bir sevgili
onunla tartışıp yeter dediğimde hala durmak bilmediği için tehdit eden
benim acaba düzelir mi umuduyla yaptığım hata belkide ...
ayrıldığımda çok oluyor ama ne yazık ki dayanamıyorum:(
her birlikteliğin sonu yalan aldatma değil demek ki güvensizlikte olabiliyormuş
...
tekrar çok teşekkür ederim yorumun için sevgiler

yani ya böyle kabul edeceksin onu -ki bu çok yıpratır ilişkiyi- ya da alacaksın karşına ya değiş ya böyle olmaz diyeceksin..
sana kalmış..
:31:
böyle kabul etmemem gerek ilişkiyi daha çokta beni yıpratıyor
teşekkür ederim canım konuşacağım düzelmezse de kendimi daha fazla yıpratamam

Back
X