çok sıkıldım artık

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
sıkıntıdan patlamak delirmek üzereyim hergün aynı duvarlar üstüme üstüme geliyor dayanamıyorum.eşim gece çalışıyor ögleden sonradan gece 1 e kadaryani tüm gün yalnızım tv int yetmiyor artık oyalanmama psikolojm bouldu bıktım yalnızlıktan

yeni evlisin çocuk falan yok herhalde

pek yeni sayılmaz artık evliliğimiz hamileyim henüz çocuğumuz yok

ne kadar zamanın kaldı?
örgü örebilirsin bak ben bir sürü şey ördüm
eşin işten ayrılamayacaksa kendime meşguliyetler bulmalısın

ne kadar zamanın kaldı?
örgü örebilirsin bak ben bir sürü şey ördüm
eşin işten ayrılamayacaksa kendime meşguliyetler bulmalısın

az kaldı örgü örmeyi bi,lmiyorum malesef..kitap fln okuyorum vakt gecsn diye ama yok gecmiyo işte ömür bu ya yalnız gecermi..btün günlerim yalnız sinrlerm bozuluyo artık offf

az kaldı örgü örmeyi bi,lmiyorum malesef..kitap fln okuyorum vakt gecsn diye ama yok gecmiyo işte ömür bu ya yalnız gecermi..btün günlerim yalnız sinrlerm bozuluyo artık offf

ben internetten öğrendim iyi kötüve kızıma battaniye eşime atkı bere ördüm şimdi kardeşime öreceğim inş.bebeklerimiz olunca pek vaktimiz olmayacak...
bende senin gibi düşünüp işsiz güçsüz ne yapacağım diyordum iki haftadır kv.yanımda ayağımı uzatıp kanepem de oturmayı özledim ah eşşek kafam diye kendime kızıyorum.hayatımın temizliğini yemeğini yapıyorum her gün biraz daha bir arada kalırsakta kafayı yiyeceğim

amanede yalnız olmak zor ama zannedersem yakında bebeğin olacak tı , şimdi bu günlerin tadını çıkar şikayet etme hiç:) sevgiler..............

5 ay evvel bende yanlızdım ve çok sıkılıyodum simdi melegım sayesınde hayatım nese doldu yanlızlıgımdan kurtuldum
senınde bebegın dunyaya gelınce bak bakalım vakıt bulabılecekmısın ınternete gırmeye ve kıtap okumaya
ALLAH SAG SAGLIM YAVRUNA KAVUSTURSUN

Elini oyalayacak birşeyler yok mu canım? Bebeğin için birşeyler örebilirsin, halk eğitim merkezlerine gidebilirsin çok nitelikli kurslar var...

Amanede senin huzursuz olduğunu gördükçe çok üzülüyorum inan ...

örgü bilmiyorsan başka şeyler yap sende bebek şekeri hazırla internette örnekleri var hem şık hem zevkli puzzle al yap çerçeveletir duvarına asarsın keçeden yapılan işler onlara bak netten bişeyler bulursun.ha bi de bu işleme tablolar var hazır resimli ipleri de satılıyor renk renk kanaviçe gibi ama çok basit onu yapabilirsin ama boş kalma el işi çok güzel oyalar insanı

konuyu ne amaçla açtım nereye geldim gbi olcak..ama eşimle yaptığım tel konusmaısndan sonra brilerine anlatmaya ihtyacm var..artık patlıyorum kendi içimde bebeğim olcak bi patik bile alamadım daha kaldıki diğer esyaları vs nabıcaz bilmiyorum..hersey güzelken esimi bu kadar seviyoken maddiyat boyun büküyo koca göbeğimle seneler öncesnden kalma topuklu aykkabılarla zorlandıımı grnce gtti bugün kalan son şeyimizi alyansını bozdurdu ayakkabı aldı bana onu çaresiz görmek beni mahvediyo..borcumuz bi yandan yüzünü görememek bi yandan ne anlatcamıda ne düşüncemide sasırdım sürekli bi aglama krizi nolur bana dua edin

Rabbim saana bu mucizeyi nasip etmis , rizkinida beraberinde gonderir eminim..
Allah yardimciniz olur insallah

allah yardımcın olsun canım,,allah başka dert vermesin ,inş sağlıcaklada çocuğunu kucağına alırsın,bu kadar kafana takma eşin çalışıyor nasılsa zaman içinde maddiyatla alakalı sorunlar bi şekilde çözülür,sevgiler...........

Yalnızlık iyi değil.
Bu psikoloji bebeğini de etkiler..
Bi çare bul..

Hayat zor. Sen artık bir aile sahibisin. Yakında bebeğiniz olacak, sorumluluklarınız artıyor gün ve gün. Elalemi boşvermen gerektiğini şimdi daha iyi anlamışsındır. El ele verin yapın yuvanızı kuş gibi.

Yıllar sonra bugünkü fedakarlıkların için kendinle gurur duyacaksın inan...

yalnızlık insanın psikolojısını bozar yeni cevreler edinmeye calış yeni insanlar tanı bence bu şekilde hem bebeğine de zarar bi an önce kendine gelmesin ,İnşallah en kısa sürede atlatırsın.:26:

saolun hepiniz burada olmasa nabcam bilmiyorum ztn..bütün bileziklerim borca gtti taa en basından canımzı saolsun umrumda deil ama her duyan bi laf etti bnm evmdeki sıkıntıyı biliyolar gbi.şimdi elmde kalan tek şey set takımım...bebeğimn beşiği ve bkaç parca eksiini tamamlarız bozdurrsam..eşim çalışıyo ama aidatı bile veremicek duruma geldk.aldığı para çok az setimi bodurmayı düşünüyorum...ama yne milletn lafları göze alamıyorum rabbm kmseyi böyle imtihan etmesn bişeylere yetememk zor

peki cnm sende calıssan olmazmı hem maddi yönden daha rahat edersınız

Allah yardımcın olsun sıkılıyorum deyince öyle öneriler yazdım kusura bakma senin ki iç sıkıntısı ama hamile hamile üzme kendini dua kitaplarını aç oku inan kendini daha iyi hissediyosun.

bebeğini sağ salim kucağına alırsın işallah bak sana ne diyeceğim şu an hamile olsam belki bebeğime de kendime de bişeyler alabilcek durumdayım ama gel gör ki bende hamile kalamıyorum(çok istememe rağmen) yani rabbim herkesi bi şekilde sınıyor kendini yıpratma üzme ona sığın yavrunu üzme gün doğmadan neler doğarmış ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…