sıkıntıdan patlamak delirmek üzereyim hergün aynı duvarlar üstüme üstüme geliyor dayanamıyorum.eşim gece çalışıyor ögleden sonradan gece 1 e kadaryani tüm gün yalnızım tv int yetmiyor artık oyalanmama psikolojm bouldu bıktım yalnızlıktan
pek yeni sayılmaz artık evliliğimiz hamileyim henüz çocuğumuz yokyeni evlisin çocuk falan yok herhalde
pek yeni sayılmaz artık evliliğimiz hamileyim henüz çocuğumuz yok
ne kadar zamanın kaldı?
örgü örebilirsin bak ben bir sürü şey ördüm
eşin işten ayrılamayacaksa kendime meşguliyetler bulmalısın
az kaldı örgü örmeyi bi,lmiyorum malesef..kitap fln okuyorum vakt gecsn diye ama yok gecmiyo işte ömür bu ya yalnız gecermi..btün günlerim yalnız sinrlerm bozuluyo artık offf
konuyu ne amaçla açtım nereye geldim gbi olcak..ama eşimle yaptığım tel konusmaısndan sonra brilerine anlatmaya ihtyacm var..artık patlıyorum kendi içimde bebeğim olcak bi patik bile alamadım daha kaldıki diğer esyaları vs nabıcaz bilmiyorum..hersey güzelken esimi bu kadar seviyoken maddiyat boyun büküyo koca göbeğimle seneler öncesnden kalma topuklu aykkabılarla zorlandıımı grnce gtti bugün kalan son şeyimizi alyansını bozdurdu ayakkabı aldı bana onu çaresiz görmek beni mahvediyo..borcumuz bi yandan yüzünü görememek bi yandan ne anlatcamıda ne düşüncemide sasırdım sürekli bi aglama krizi nolur bana dua edin
konuyu ne amaçla açtım nereye geldim gbi olcak..ama eşimle yaptığım tel konusmaısndan sonra brilerine anlatmaya ihtyacm var..artık patlıyorum kendi içimde bebeğim olcak bi patik bile alamadım daha kaldıki diğer esyaları vs nabıcaz bilmiyorum..hersey güzelken esimi bu kadar seviyoken maddiyat boyun büküyo koca göbeğimle seneler öncesnden kalma topuklu aykkabılarla zorlandıımı grnce gtti bugün kalan son şeyimizi alyansını bozdurdu ayakkabı aldı bana onu çaresiz görmek beni mahvediyo..borcumuz bi yandan yüzünü görememek bi yandan ne anlatcamıda ne düşüncemide sasırdım sürekli bi aglama krizi nolur bana dua edin
saolun hepiniz burada olmasa nabcam bilmiyorum ztn..bütün bileziklerim borca gtti taa en basından canımzı saolsun umrumda deil ama her duyan bi laf etti bnm evmdeki sıkıntıyı biliyolar gbi.şimdi elmde kalan tek şey set takımım...bebeğimn beşiği ve bkaç parca eksiini tamamlarız bozdurrsam..eşim çalışıyo ama aidatı bile veremicek duruma geldk.aldığı para çok az setimi bodurmayı düşünüyorum...ama yne milletn lafları göze alamıyorum rabbm kmseyi böyle imtihan etmesn bişeylere yetememk zor
Allah yardımcın olsun sıkılıyorum deyince öyle öneriler yazdım kusura bakma senin ki iç sıkıntısı ama hamile hamile üzme kendini dua kitaplarını aç oku inan kendini daha iyi hissediyosun.konuyu ne amaçla açtım nereye geldim gbi olcak..ama eşimle yaptığım tel konusmaısndan sonra brilerine anlatmaya ihtyacm var..artık patlıyorum kendi içimde bebeğim olcak bi patik bile alamadım daha kaldıki diğer esyaları vs nabıcaz bilmiyorum..hersey güzelken esimi bu kadar seviyoken maddiyat boyun büküyo koca göbeğimle seneler öncesnden kalma topuklu aykkabılarla zorlandıımı grnce gtti bugün kalan son şeyimizi alyansını bozdurdu ayakkabı aldı bana onu çaresiz görmek beni mahvediyo..borcumuz bi yandan yüzünü görememek bi yandan ne anlatcamıda ne düşüncemide sasırdım sürekli bi aglama krizi nolur bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?