çok sıkıldım ben bu durumdan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

venus12

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
788
801
303
Ankara
insanlarn bana arkadaşlarma yakn olmak için yakıonlaşmasından çok sıkıldım artık bugün gerçekten insanlarla uğraşamıyorum artık ne yapmam gerek iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyprum onu da bilmiyorum anlatayım olayı olay şu benimm ta 4 senedir görüşmediğim aslında hiç bi zamanda çok samimi olmadığım bi arkadaşım face ten msj atmış sana işim düştü bi dönermisin die ben de hastanede çalıştığım için belki i hastalığı vardır yardım isteyecektir falan diye geri msj attım ona hayırdır ne oldu die o ise benim bi arkadaşımın resmini faceten görmüş birlikte olduğumuz fotodan bana onu sordu işte nasıl biri bizi tanıştırır mısın die ben de hiç sevmem böyle şeyleri yani beni kullanıyolarmış gibi geliyo daha çok başıma geldi böyle selam vermeyen insanlar arkadaşlarım için konuşmaya başladı artı ben erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım ve hala canım yanıyo yani anlayacağınız benim derdim bana yeter başka bi şeyle uğraşacak halim yok ama bi yandan da acaba arkadaşımın kısmetine mani mi oldum diye düşünüyorum çünkü çocuga bana bu tarz sorular sorma dedim üst üste msj atınca da sinirlendim daha doğrusu uğraşmak istemedim ve silip engelledim öye yandan da ben bubu arkadaşıma söylediğim zaman o kabul etmese bile böyle bi havalara giriyo senin arkadaşların bile bana yazıyo gibi tavırlar takınıyo daha önce yaşadım yani ama yine de ne yapmam gerektiğni bilmiyorum onun kulağına giderse bana nie demedin der mi onu da bilmiyorum ama desem bile kabul etmeyeceğinden yüzde yüz eminim çünkü çocuk ona göre sosyal statü bakımından biraz atl sevyede anlayacağınız kafam karışık yani bi yandan kendi derdim eski erkek arkadaşımı hala unutamamam bi yandan bu olaylar çok sıkıldım bennnn bi yol gösterin ne olurr

bence arkadasina bu konudan bahsetme boswer.. sen de uzme kendini olur bole seyler benm de basima gelio bu tip seyler hatta daha beterleri geldi kac kez kotu bi niyetim olmadan arklarimi tanistirdim sonra direk satis durumu.. olan bana oldu yani

teşekkür ederim cevabın için ben de söylemeyi düşünmüyorum umarım kötü bi şey olmaz onu kıskandığım için söylemediğmi düşünmez umarım yani benim kötü bi niyetim yok hem bu durumlardan çok sıkıldım hem de şu anki durumum için uğraşmak istemiyorum hem de o çocukla hiç bi samimiyetim yok

bence kıza bu durumu söyle ama ben kesinlikle karışmıyorum kabul etsende etmesen de aranızda halledin de çekil aradan böylelikle iki taraf açısındanda vicdanın rahat olur canım sıkıntı etmene değmez

kıza nıye söyleme gereği duyuyorsun ki??
sonuçta ikisi de birbirlerini tanımıyor

yarın öbür gün anlaşamazlar bişi olur
kız senı suçlar
boşver kendı işine bak sen cnm...

o tarz ınsanları da barındırma listende ..
resmen karı kız düşkünü biriymiş..

kızlar cevaplar için teşekkür ederi evde değildim giremedim nete söylememeye karar verdim beni ilgilendirmez dedim çok istiyosa da kendi bi şekilde tanışsın banane arkadaş listemden de sildim zaten pek sevdiğim biri değildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X