- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
son demimdeyim artık bendeki kotası doldu.ben de evlatlarıma huzurlu bir hayat istiyorum.gerekirse babasız huzurlu hayat.
eşiyle arası çok kötü olduğu halde KK'da niyeyse herkes kazara hamile kalıyor.
Koruma oranı %99 olan yöntemler KK'da iflas etmiş durumda!
Ey bilim adamları, bilimi çürüttü KK!
herkes yanlışlıkla hamile kalıyor, bir çözüm bulun artık!
korunma yöntemleri işe yaramıyor!!!
Dayak atamıyor artık sözlü şiddetAnnesini dayak yerken gördüklerinde bağımlı yerine katil olmasınlar sakın????
kız cocugu oldugundan polisler zoraki ikna etti.
Ne alaka kiz cocugu? Erkek cocuk olsa bosanabilir miydiniz yani? Hey allahim yakız cocugu oldugundan polisler zoraki ikna etti.
ailesi sürekli devreye girenler sözler vaatlerpeki hala, hatta çoook öncesinde boşanmamış olmanızın sebbei ndir? çocuklarım babasız kalmasın diye mi?
olur mu bu benim düşüncem değil ki bana verilen örneklersiz de bi ananın kız çocuğusunuz size yazık değil mi?
bu forumda da boşanmış ailesi olan kadınlar var. hepsi eroin bağımlısı mı? ne alakası var?
bununla birlikte her babasız çocuğun da eroin bağımlısı olduğunu öğrenmiş olduk..
Peki babalarını çok seviyorlarsa çocuklarınız da yakında size aynı şekilde hitap ettiklerinde ki örneklerini yaşadım çevremde.Gerekçe olarak çocuklar demişti ki annem babamızı çok seviyor ve babam anneme böyle sözler söylediğinde annem kızmıyor.Dayak atamıyor artık sözlü şiddet
olur mu bu benim düşüncem değil ki bana verilen örnekler
ailesi sürekli devreye girenler sözler vaatler
o zamana kalamayız ki biz böyle giderse o cocuklar onunla büyümez.Peki babalarını çok seviyorlarsa çocuklarınız da yakında size aynı şekilde hitap ettiklerinde ki örneklerini yaşadım çevremde.Gerekçe olarak çocuklar demişti ki annem babamızı çok seviyor ve babam anneme böyle sözler söylediğinde annem kızmıyor.
son demi dedim ya tek bir yanlış bitirir artıke siz de inanıyosunuz ama.
şimdi de biz araya giriyosuz. bizi dinleyin madem.
ahh canım ahh aynen katılıyorum kk benim tüm fikirlerimi değiştirdi daha güçlüyüm artıkbunlar insanların kendini kandırması sadece.
çocukluk arkadaşlarım var abi kardeşler
anneleri dayakçı alkolik eşinden kaçarak büyüttü bunları
ikisi de doktor oldular.
asıl böyle hastalıklı ilişkiler bitiriyor çocukları.
ama kime anlatıyoruz tabi, konu sahibi boşanma niyetinde değil.
son demi dedim ya tek bir yanlış bitirir artık
ben eslerinin cocuklarinin annelerinin olumu dusunecek kadar bu hale gelmelerine cok uzuluyorum.offfum ondan...tabiki asla olumu dusunme..sakin..yazik olur sana..obur dunyana..cocuklarina..aynı skıkıntılar sende de yok inş.
şikayetçiyim diye ısrar ettim aynı şeyleri onlar yaşamış cocukları görüp baya konuştular en son tamam dedimPolisler ne zamandır arabulucu oldu? Görev tanımlarında var mı böyle birşey merak ettim.
yoo bir yanlış daha kabulum değil soon şansı çekemem artık cocuklarım babasız kalsın daha iyibundan sonra ekonomik özgürlüğü olmayan kimseye ayrıl diye birşey yazmayım,sizin durumunuzu okuyunca onların boşanmak istememeleri çok manidar
şikayetçiyim diye ısrar ettim aynı şeyleri onlar yaşamış cocukları görüp baya konuştular en son tamam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?