cok sıkıldım bu hayattan cokk

son demimdeyim artık bendeki kotası doldu.ben de evlatlarıma huzurlu bir hayat istiyorum.gerekirse babasız huzurlu hayat.

peki hala, hatta çoook öncesinde boşanmamış olmanızın sebbei ndir? çocuklarım babasız kalmasın diye mi?

bununla birlikte her babasız çocuğun da eroin bağımlısı olduğunu öğrenmiş olduk..

siz de bi ananın kız çocuğusunuz size yazık değil mi?

bu forumda da boşanmış ailesi olan kadınlar var. hepsi eroin bağımlısı mı? ne alakası var?
olur mu bu benim düşüncem değil ki bana verilen örnekler

bununla birlikte her babasız çocuğun da eroin bağımlısı olduğunu öğrenmiş olduk..

bunlar insanların kendini kandırması sadece.
çocukluk arkadaşlarım var abi kardeşler
anneleri dayakçı alkolik eşinden kaçarak büyüttü bunları
ikisi de doktor oldular.
asıl böyle hastalıklı ilişkiler bitiriyor çocukları.
ama kime anlatıyoruz tabi, konu sahibi boşanma niyetinde değil.

Dayak atamıyor artık sözlü şiddet
Peki babalarını çok seviyorlarsa çocuklarınız da yakında size aynı şekilde hitap ettiklerinde ki örneklerini yaşadım çevremde.Gerekçe olarak çocuklar demişti ki annem babamızı çok seviyor ve babam anneme böyle sözler söylediğinde annem kızmıyor.

o zamana kalamayız ki biz böyle giderse o cocuklar onunla büyümez.

bundan sonra ekonomik özgürlüğü olmayan kimseye ayrıl diye birşey yazmayım,sizin durumunuzu okuyunca onların boşanmak istememeleri çok manidar

ahh canım ahh aynen katılıyorum kk benim tüm fikirlerimi değiştirdi daha güçlüyüm artık

Polisler ne zamandır arabulucu oldu? Görev tanımlarında var mı böyle birşey merak ettim.
şikayetçiyim diye ısrar ettim aynı şeyleri onlar yaşamış cocukları görüp baya konuştular en son tamam dedim

bundan sonra ekonomik özgürlüğü olmayan kimseye ayrıl diye birşey yazmayım,sizin durumunuzu okuyunca onların boşanmak istememeleri çok manidar
yoo bir yanlış daha kabulum değil soon şansı çekemem artık cocuklarım babasız kalsın daha iyi

şikayetçiyim diye ısrar ettim aynı şeyleri onlar yaşamış cocukları görüp baya konuştular en son tamam dedim

Bir daha polise söyleyin, şikayetçiyseniz işlem yapmak zorundalar, evini yuvanı bozma demek, kendi hayatlarından örnek vermek hadlerine düşmüyor. Israr ederlerse kendilerini de şikayet edeceğinizi söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…