cok sıkıldım bu hayattan cokk

ben eslerinin cocuklarinin annelerinin olumu dusunecek kadar bu hale gelmelerine cok uzuluyorum.offfum ondan...tabiki asla olumu dusunme..sakin..yazik olur sana..obur dunyana..cocuklarina..
bir adam sana hayatı zehir ediyor düşün.

şikayetçiyim diye ısrar ettim aynı şeyleri onlar yaşamış cocukları görüp baya konuştular en son tamam dedim

aynı şeyi geçenlerde bir arkadaşım yaşadı.artık öyle eskisi gibi polisler barıştırıp gidemiyomuş yasaklanmış bu.yeni kurala göre polis şikayet alanına girdiği an kadını da erkeği de karakola götürüp ifadesini almak zorunda ve bu ifade de savcılığa iletilmek zorunda.o polislerin yaptığı şey yasak.

ya ortada sorun yok onu gördü adamlar kimbilir güldüler arkamızdan artık yanlış yapsam allahhhhh.kafaya koymuştum ben hala da kafamda var beni çosuklarımdan ayırma dedi bu son şans.

Babasız büyüdüm 6 yaşından beri . Çok şükür sadece sigaram var kötü alışkanlık onu da 1 yıldır içiyorum . Zaten annemi döven eziyet eden baba olacağına hiç olmasın. Uzak dursun böyle daha huzurluyum.

canım benim yaaa bir anne de son derece güzel terbiye edebilir cocuklarını örn. sen.

Geçmiş olsun canım yaşadıkların çok zor , çok üzüldüm ne diyim ki en doğru kararı sen verirsin , Allah Selâmet versin inşallah .

canım benim yaaa bir anne de son derece güzel terbiye edebilir cocuklarını örn. sen.
Teşekkür ederim :) sende edebilirsin emin ol bu şekilde çocukların psikolojisi daha kötü olur

Allah yardımcınız olsun kardeşim evvela. Hayatınızı bilmiyorum ama bildiğim şu ki; ölüm bir kurtuluş veya yokoluş değildir. Sonsuz yaşantımız orda başlıyor ve buda hayatta iken yaptığımız ammellere bağlı...Sadece hatırlatmak istedim.

adam siddete meyili ne yaparsan duzelmez.boylede hayat kecmez.Allah yardimcin olsun.

Dayağın hakaretin içinde büyüyen biri olarak konuşuyorum çocuklarına evli kalarak yazık etme...
Anne baba ayrı olabilir ama huzur olur o evde korku yerine...

Rabbim simdiden yardimcin olsun evlilikte en zor olan sey siddet megillisi bir koca olsa gerek... yani senin ruh sagligini bozan bi koca yarin ayni seyi cocuklarina da yapqcak o zaman ne yapacaksin

Niye çocuklarınız babasız kalıyor boşanınca anlamıyorum. Babalıktan boşanmıyorlar ki haftasonları görüşüyorlar yine, çocukları bahane etmeyin.
Şu an siz çocukları babasız bırakmamak için güvensiz bırakıyorsunuz. Aile kavramına da güvenleri kalmayacak, erkeklere de.. Yada şiddeti normalleştirerek büyüyecekler.
Halbuki babalarını ayrı haftasonları görseler ve kavgasız şiddetsiz ve huzurlu bir ortamda büyüseler emin olun çok daha mutlu olacaklar.
Ayrıca polislere neymiş sizin hayatınızdan, ne alaka eroinman çocuklarla. Öyle manyak kocalarla barıştırılan nice kadınlar öldü!!
Ben de yedi yaşında babamı kaybettim madde bağımlısı değilim. Ana babasıyla bir yaşayan nice arkadaşlarım ama esrar kullandılar tüm üniversite hayatları boyunca.
Asıl madde bağımlılığı şiddet ve huzursuz ortamda büyüyen mutsuz ilgisiz çocuklarda görünür.
Ben çocuğunuz olsam sizi büyüdüğümde asla affetmezdim. Benim çocukluğumu kavga gürültü ve mutsuzluğa mahkum ettiği için ve kendi cesaretsizliğine beni bahane ettiği için.

cesaretsiz değilim yüzde 80 düzeldiği için bu ona son şansım dı.değerlendirmek ona kaldı artık

Rabbim simdiden yardimcin olsun evlilikte en zor olan sey siddet megillisi bir koca olsa gerek... yani senin ruh sagligini bozan bi koca yarin ayni seyi cocuklarina da yapqcak o zaman ne yapacaksin
cocuklarına aşırı düşkündür allah var butun sıkıntısı bana tek bir sansı kaldı patlama noktasındayım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…