cok sıkıldım bu hayattan cokk

Oooofffff babasız büyüyen kullanıcı cocuklar mı ?? Böyle bi babayla böyle sağlıksız şiddetli bi evlilikte zaten hiçte normal cocuklar olamazlar bence bas tekmeyi .

ooo polislere bak sen.. babasız çocuklar eroin mi kullanıyormuş?? demek ki ben ve kardeşim son 10 yıldır baya baya eroinmanız..
evlatlarına kıyma sen kendine kıy.. ye dayağını otur aşşa.. bi de memurmuşsun.. devam et arkadaşım ne diyim..

evet haklısınız kimse kurulu düzenini dağıtmak istemez fakat ben biraz zamana bıraktım olmazsa bakarım yoluma.

herkes haklı herkes bana düşeni yapmam gerek ayrılıksa ayrılık

Polislere noluyoda sizi cekip almak yerine, sizi doven bir kocayla aranizi yapmaya calisiyorlar ? Bunlar islerinimi yapiyor, yoksa dayak yigen kadinlarin evde kalmasinami tavsiye veriyorlar ? Ne alaka ya kiz cocuguyla erkek cocuguyla.. Tovbe Yarabbim.. O zmn oturun omur boyu dayak yigin ne diyelim simdi biz size ..

Ha birde arkadadin o fotoyu sosyal medyada neden paylasmis sana danismadan etmeden.. bilerek yapilmis bi hareket gibime geldi..

evdeki hır gürle ya uyuşturucu kullanacak vaziyete gelirlerse
ya oğlunuz varsa babası gibi bir koca adayı olursa
ya kızınıza bu düzende yaşamak hakettiği düzen gibi gelip ileride evliliğinde o da kendini değersiz hissederse

Bir sonraki boşanma kararınızda yine " kazara" hamile kalmayın amannn. Cidden anlamıyorum ya dayak, hakaret vs her pislik olan bir adamla Nasıl sevişebiliyorsunuz? O an yapılanlar aklınıza gelmiyor mu? Çok tuhaf

Babasız eroin kullanan çocuk ne demek yahu, anası babası her ayrılan eroin bağımlısı mı oluyo, baba varda ne işe yarıyo şu an, eviniz pek huzurlu sanki,bu ortamda bağımlı olmasi daha muhtemel bence, saçmalamayın

Boşanmayacaksan boşanmıyorum de saçma bahanelere gerek.yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…