Cok sıkıldım bu konudan!

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Esimin kredi karti bendeydi onu kullanıyordum. Bi kredi kartimiz daha var o da esimde. Gecen karti verir misin dedi bendekini aldi. Sormadım da niye diye. Baska bi gun kirayi yatircam para kalmıyor dedi. Dedim ki heralde bendeki karti kullanıyor.

Sehir dışına gitcem birkac gune dedim ki karti da verirsin gezip tozarim iyice saka yapiyorum. Bakalim yatirabilirsem dedi.

Gecen dedim ki markete gidicem para var mi kartta bilmiyorum ben akşama alırım sen usume disarida dedi.

Bugun de markete gidiyoruz dedim ki kartta para var mi? Bilmiyorum dedi. Gittik baktim kendi kartini kullaniyor. Benimki de cüzdanında.

Istesem nakit verir biliyorum ama geriliyorum artik bu konuyu konusurken. Hayir ben o karti para istememek icin almışım ondan. Soyleyince de kocan degil miyim istesen nolur diyor. Istetmesin ince düşünsün istiyorum. Kredi ödüyoruz evin her hesabı onda benimle paylasmaz pek borçları, aldığı ufak tefek seyleri vs. Kart bendeyken rahat oluyorum hesap vermiyorum ufak seyler icin. Para var mi kartta diyorum bu karti ver demektir dimi. Bilmiyorum ki diyor. Hesabiyla ilgili bir sey sorunca da yukseliyor yalan mi söylüyorum borç harc ödüyorum diye. Cok sıkıldım cidden bu konudan. Nasıl kökten çözüm getirebilirim bu para mevzularina? Kendine her ay bi limit belirle diyebilirsiniz esim nakit taşımıyor oyle alışmış senelerdir. Ve borclardan pek nakit te kalmıyor

İnternet bankacılığı çok güzel bir teknoloji eşim gece uyurken telinden baktım borcumuz nedır ne değildir bana borcumuzu daha az söylemiş çünkü kafaya takıyorum bidaha ama ben öğrenmiş oldum söylemedim ona öğrendiğimi gerekte yok esiniz kredi kartını fazla kullandığınız için almak istemiş olabilir mi?

Sonuçta siz bir ailesiniz herşey ortak. Neden cekiniyorsunuz ki? Hesap sorulmasindan hoşlanmıyor da olabilir eşiniz

Ahahaajssj yaa yapmayın yavv iletişim kuramayan biziz galiba daha isteklerimizi bile açıkça söyleyemiyoruz. Adamlar akıl okumuyolar neden konuşmuyonuz ki kocanızla? Kartı verir misin bu kadar...

anneannemi gördüm konu sahibinde

bir şeyi direkt istemez laf vurur.

mesela yemeğin içinde et mi istiyor başlar ah ah ben dedenize bir gün etsiz yemek yedirmedim diye

Kartı istemeden kartı vermedi ye şikayet etmek de ayrı bir şey... ek kart çıkarsın size en pratiği. Ben kart kullanmıyorum eşimin ek kartı yeterli.

Kartta para var mi yerine karti bana ver cumlesini deneyin.

erkekler düz yaratıklardır neden kendiniz gibi görüyosunuz ki. Kartta para var mı sorusunu düz algılıyo o. Kartı ver demen gerekiyor. hepsi bu

Biz kadınların yaptığı en büyük hata bir şeye kızdığımızda veya kırıldığımızda söylemek yerine sorulunca ”hiiiiiç başım ağrıyor” deriz. Onlarda gercekten başımız ağrıyor sanar veyahut kızdığımızı anlar ama sormak işlerine gelmez konu aydınlanmadan kalır öylece. Sizinki de o hesap olmuş. Erkek milleti düz mantık düşünür. İmâ yollu bir şeyi anlayıp tepki verdiklerine hiç şahit olmadım. Kartı istiyorsan kartı ver diyeceksin. Konunun çevresinde dolaşmayacaksın. Anlaşılmak istiyorsan açık olacaksın.

Kredi kartı ve eşinle ilgili benzer konuların çok diye hatırlıyorum.
Esasında temel sorun sizin çalışmıyor oluşunuz.Eşin de çalışmanı isyiyordu ve sen çalışmak istemediğin için kayınvaliden ve görücenin de bahane ederek çalışmıyorsun.

Çalışmadığın müddetçe ve eşin de bu yapıda biri iken parasal konulardan çok sorun yaşarsınız daha.20 liralık kozmetik alış verişinizden kaynaklanan derdiniz vardı oradan beri biliyorum konularınızı.

İyi de kredi kartımda para var mı ben de bilmiyorum

Hatta geçen bir şey alacaktık yüksek meblağ diye taksit yaparız demiştik

Dedim ki kartta limit olmayabilir

Eşim de derdi ki Nasıl doldurdun ben de okul taksidini vs verdim deyince o Zaman yoktur dedik

Oysa geldik baktım internetten, o alınacaktan üç tane alacak kadar varmış

Ben şimdi olan parayı eşimden saklamış mı oldum

Ne istiyorsanız onu eşinize söylemeyip konu açıp bize söyleyerek hayat bitmez

Şunları alacağım kartı ver ya da para ver diyeceksiniz bitti

Karti verir misin? Diyebilirsiniz.
Siz de uzak dovuscusunuz anlasilan. Kisaca "karti geri alabilir miyim" demeyip karti vermiyor diye konu acmak ilginc olmus.
Kartta para var mı demek kartı ver demek midir, neden doğruca istemiyorsunuz?
Ahahaajssj yaa yapmayın yavv iletişim kuramayan biziz galiba daha isteklerimizi bile açıkça söyleyemiyoruz. Adamlar akıl okumuyolar neden konuşmuyonuz ki kocanızla? Kartı verir misin bu kadar...
anneannemi gördüm konu sahibinde

bir şeyi direkt istemez laf vurur.

mesela yemeğin içinde et mi istiyor başlar ah ah ben dedenize bir gün etsiz yemek yedirmedim diye
Kartı istemeden kartı vermedi ye şikayet etmek de ayrı bir şey... ek kart çıkarsın size en pratiği. Ben kart kullanmıyorum eşimin ek kartı yeterli.
Kusura bakmayın karti soyle istedim markete gitcektim dedim ki kartta para var mi? Cevap bilmiyorum sen çıkıp usume ben alirim oldu. Birkaç gune şehir disina cikcam kartı da verirsin gezip tozarim diyip saka yaptim bakalım yatirabilirsem dedi.

Kv ve gorumceyi bahane etmiyorum ki ben is arıyorum. Kızmıştım o konuya esimle paylaştığımda da istiyorsan çalışma onlar bizim iyiligimizi dusunuyor demisti.Esim evlenmeden once calisma falan diyordu ben hep soyluyordum calisacagimi. Evet eşimin agiz degistirdigi dogru.

Sinir olurum istediğini net söylemeyip de lafı dolaştıran insanlara...

Suregelen bi problem oldugu icin yazdim. Gecen ay da yatmamisti mesela kart. Kokten cozmek istiyorum

Maalesef burda cok kaybediyorum genel anlamda da esimle iletisimimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…