- Konu Sahibi mermaid2608
yoğun bakımda ölenler? atlattım diyip kalp tutulumundan ölenler? 20 li yaşlarda ölenler?martta atlatıp temmuzda yeniden pozitif çıkanlar?Niye bu kadar karamsar ve korkuyla yaklaşıyorsunuz ki ben eşim çocuklarım ilk ayda olmuştuk ortada ne düzgün ilaç vardı nede Nasıl bir hastalık olduğunu bilmiyordu kimse o zaman bile biz hasta olduğumuz halde karamsarlığa düşmedik..
Evet dikkat etmek lazım sosyal mesafeye uyulması lazım ki bu hastalığın sonu gelsin..artık herkes grip gibi atlatiyor..benim 80 yaşındaki dedem 76 yaşındaki anneannem 57 yaşındaki babam kız kardeşim annem halalarim dayilarim hepsi atlattilar..ve bunların içinde en ağır atlatani babam oldu çünkü çok evhamlı bir insan olduğu için doktorlar iyilestigini söylediği zaman bile yok ben hastayım artık iyi olmayacak diyordu..baş hekim babanız koranayi çok iyi atlattı ama psikolojik olarak toparlayamiyor dedi..
Bu korkunuzu görünce yazmak istedim.. virüs olsanız illaki size bir şey olacak gibi düşünmeyin artık yaşlılar kronik hastalar ki benimde var rahatsızlığım hamileler bile rahatça atlatiyor korkmayın bu kadar lütfen..
Bir çok insan ağır grip halsizlik tarzında atlatıyor.