Aman birak el olsunlar..milletin kumar borcuna bi kuruşunuzu vermeyin benden söylemesi
Yok vermedik aradan da aylar geçti ama kp ödeyip kp borçlandığı için bu sefer millette babasına yardim etmiyor algısı oluşuyor.
Eşiniz yanınızdaysa boşverin... ne yaparlarsa yapsınlar. Kimsenin keyfi kumar borcuna rızkınızı yedirmeyin.
Eşinizle maddi durumunuzu toparladığınızı nereden biliyorlar? Siz de şikayet edin... eşim çalışmıyorken çok borca girdik, hala duze çıkmaya uğraşıyoruz diye...
Sizde bir ailesiniz neden başkasına yardım edesınız kı ?
Sizde tavsıyem sürekli çok borcumuz var , aldıgımız para yetmıyor dıye söylenın .
O zaman kımsenın yüzü olmaz.
Şuan ikinizde çalşıyorsunuz dıye evinize çok para giriyor sanıyorlardır.
Bence bu konuyu çok buyutmeyin sonuçta bu parayı siz vermemişsiniz...veren Kayinpederin de durumu ortada..en azından bundan sonra sizden kimse 5 kuruş isteyemez.Bir de bu parayı gelinden habersiz oğluyla konuşarak isteyen,kredi çektirmeye çalışan aileler var canım.İnsanlarla kötü olduğuna üzülme ,herkesin maddi çıkarı farklı.Sen kendi çıkarlarını korumak zorundasın.
O değil de eşiniz kv'nin aramalarına dayanamayıp vermez dimi para filan? Dik durun kim ne yapıyorsa yapsın sonuna kadar haklısınız, zor günlerde yanınızda olmayan insanlara destek olma gibi bir mecburiyetiniz yok daha mahcup olup ses cikarmayacaklarina size geliyorlar yine insanlardaki bu genislikten istiyorum ya
Ucuz atlatmışsınız, çok da akıllıca davranmışsınız. Bence ara ara eşinize hatırlatın bunu, yumuşamasın. Herkes ayağını yorganına göre uzatsın. Evli barklı insanın rızkına el uzatan insan anne baba da olsa çok sinirleniyorum. Yokken kapını çalmazlar, varken evden çıkmazlar.Onlar da zamanında başıma geldi. Eşimin abisi eşime kredi çektirmeye kalktı. Evlilikte 9.yılımın içindeyım çok mucadele verdim. Eşim ev satma zamanında yanında kimse olmadığı için aklına başına aldı. Nasıl olsa ailem var başım sıkışsa koşarlar dedi Kimse kapımızı çalmadı.
Ucuz atlatmışsınız, çok da akıllıca davranmışsınız. Bence ara ara eşinize hatırlatın bunu, yumuşamasın. Herkes ayağını yorganına göre uzatsın. Evli barklı insanın rızkına el uzatan insan anne baba da olsa çok sinirleniyorum. Yokken kapını çalmazlar, varken evden çıkmazlar.
Yok vermedik aradan da aylar geçti ama bu sefer millette babasına yardim etmiyor algısı oluşuyor.
Sizde topu kumarci dayiya atin. Varini yogunu ona verdi, geride ödemiyor. Zor duruma düştüler. Bizde daha yeni yeni toparlaniyoruz hem çocuk da masrafli blabla... Yani hacizlik bir durum yoksa siz nasil az ile gecindiyseniz onlar da gecinsin. Cok acil bir durum olsa yinede yardım edin. Yeri geldiğinde de söylersiniz zamaninda bizde böyle zorlandik kimse yoktu diyeYok vermedik aradan da aylar geçti ama bu sefer millette babasına yardim etmiyor algısı oluşuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?