- 26 Şubat 2016
- 698
- 523
- 53
- Konu Sahibi Minikanne34
-
Soğanı kaynatiyolar içiyolarSoğan kuru nasil oluyo ki
:) ama iltihap soker derler sogana hep severiz biz can cektirmeyim simdi:)Ne demis atalarimiz herseyin cogu zarar
Bende oyle ama sanmiyorum bide kürunu yapalimYa ben cok sogan tuketiyorum o sayilmaz mi
Bnde ondan korkuyorum onun icin sordim bilmiyorum simdi yapmasam mi acabaHic uygulamadim ama korunmuyoruz diyorsun hamile kaldin diyelim Allah korusun olan cocuguda dusumesin bu sogan kuru
Himm bi daha ki ay bende mi icsem kizSoğanı kaynatiyolar içiyolar
Sagol canim hayirli geceler:)Bende uyucam kizlar iyi sohbetler sizlere :)
Bende oyle ama sanmiyorum bide kürunu yapalim
Bnde ondan korkuyorum onun icin sordim bilmiyorum simdi yapmasam mi acaba
Ins cnm sPsikolojik baskı yani o güzel değil işte ama siz istiyosaniz zaten 1 yıl olmuş güzel olur yani artık hamiş olursanız inşallah :)
Bende uyucam kizlar iyi sohbetler sizlere :)
Sana da iyi uykular canım :)Bende uyucam kizlar iyi sohbetler sizlere :)
Adet gördükten sonra yap iç sende enfeksiyonu da temizliyoHimm bi daha ki ay bende mi icsem kiz
Iyi uykular cnmSana da iyi uykular canım :)
:)Iyi uykular cnm
Hayir olmadi ama cogu kisi diyo 1 yil gectikten snra bebek olmuyor hemen bbde tedirginim bide idrarimda cok yanma var iltihap var bbde onun icin korkuyorum olmz blkiAynur5656 sizin daha önce hiç gebeliğiniz olmuşmuydu
Doktora gttim iltihap icin fitil yazdi kullandim eskisi gibi yanma olmuyoe fazla baka ilac kullanmadim peki sizin bebsginiz var mi kac aylik evlisinizYok korkmayın bence soğan kürünü yapın iltihap kalmaz hamilelikte olur eğer korunmak için ilaç kullanmadiysaniz tabii
2 dusuk mu nasil oldu cok uzuldum ya ins hamile olursunHmm güzel o zaman
Ben 2 düşük yaptım 8 aylık evliyim şimdi de bilmiyorum ne olduğunu değerim çok düşük hamile miyim belli değil yani bakalım 3 ay korundum şimdi bakalım ne çıkacak perşembe günü kan verecem
Hayirlisi cnm ins1. De yorgan kaldırdım düşük oldu 2. De stresten gitti..
İnşallah ya rabbim hepimize nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?