- Konu Sahibi Minikanne34
-
Uyu tabi bol bol uyu sen :) Allah rahatlik versin sanaa :*Kızlar BN gidiyorum başim agrıyor uyuycam artık
Baya iyi geldiğini duydum bence bi deneyin ben tadında n korktuğum için yapmamistimSimdi hem korunmuyoruz ben sogan kürünüde uygulamak istiyorum bi sikinti olurmu kizlar
Kızlar BN gidiyorum başim agrıyor uyuycam artık
İyi geceler canimİyi geceler hepinize kızlarrrrr
Saol cnm Allah sizede rahatlık versin kafanızı çok takmayın hayırlısı olsun herşeyinUyu tabi bol bol uyu sen :) Allah rahatlik versin sanaa :*
Insallah canimm benim:)Saol cnm Allah sizede rahatlık versin kafanızı çok takmayın hayırlısı olsun herşeyin
Simdi hem korunmuyoruz ben sogan kürünüde uygulamak istiyorum bi sikinti olurmu kizlar
Çocuk düşürebilir mi öyle onu bilmiyodumHic uygulamadim ama korunmuyoruz diyorsun hamile kaldin diyelim Allah korusun olan cocuguda dusumesin bu sogan kuru
Düşürür zaten tehlikeyi şüpheniz varsa içmeyinHic uygulamadim ama korunmuyoruz diyorsun hamile kaldin diyelim Allah korusun olan cocuguda dusumesin bu sogan kuru
İyi geceler hepinize kızlarrrrr
İstediğim Zaman profilinde bulurum seni artıkBu izlemwk ne oluyor bilmiyorum swn beni izlemwye aldin bende seni izlemeye aldim :)
Ya ben cok sogan tuketiyorum o sayilmaz mi
İstediğim Zaman profilinde bulurum seni artık
Bnde sevmiyorum ama yarin baslicam cunku benim ve esimin ailesi surekli soruyor neden cocuk yapmiyorsunuz bi sorun mu var diye hatta cocugunuz olmuyor mu diye soranlarda var bizim yeni 1 senemiz doldu biraz gezelim tozalim snra dusunurz dedik ve artik zamani geldi bakalimBaya iyi geldiğini duydum bence bi deneyin ben tadında n korktuğum için yapmamistim
Psikolojik baskı yani o güzel değil işte ama siz istiyosaniz zaten 1 yıl olmuş güzel olur yani artık hamiş olursanız inşallah :)Bnde sevmiyorum ama yarin baslicam cunku benim ve esimin ailesi surekli soruyor neden cocuk yapmiyorsunuz bi sorun mu var diye hatta cocugunuz olmuyor mu diye soranlarda var bizim yeni 1 senemiz doldu biraz gezelim tozalim snra dusunurz dedik ve artik zamani geldi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?