- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 30
- Konu Sahibi Minikanne34
-
Yok be etli nohut bide pilav yaptim:) kolaya kactim hihihi
Oohhh miss ellerine sağlık valla ben ayda 2 hafta aksam yemekleri yapıyorum malesef
Valla hayat sana güzel o zaman benim eşim hayatta sevmez hazır yemek falan ev yemeği ister her zamanBen yemek yapmiyorum :) esim hazir yemek seviyor haxir yiyiyoz genelde :)
Sen yiyomusun esin yokkenOohhh miss ellerine sağlık valla ben ayda 2 hafta aksam yemekleri yapıyorum malesef
Yok eşim 1 hafta gece 1 hafta gündüz çalıştığı için sadece gündüzleri çalıştığı zaman yemek yapıyorumSeninde mi esin disardan seviyor :)
Valla hayat sana güzel o zaman benim eşim hayatta sevmez hazır yemek falan ev yemeği ister her zaman
Disardan yemegi bende severim de her zaman olmaz tabi bazen yiyoruz ama evdede yaparim seviyorum yemek yapmayi falan :)Ben yemek yapmiyorum :) esim hazir yemek seviyor haxir yiyiyoz genelde :)
Yok yemiyorum öyle abur cubur falan yiyorum tek başıma güzel olmuyo çünküSen yiyomusun esin yokken
Yakin olsak keske :)benimki de gece gidiyo bazen ama ben hazirlarim kendime tv mi acarim yerim karsisinda cay demlerim icerimYok yemiyorum öyle abur cubur falan yiyorum tek başıma güzel olmuyo çünkü
Yok kız benim yiyeceğim yemekten ne olur sanki ahahahaha bir tabak bile değil :):) ben cerezimi alırım bide kolami oturup tv izlerim falan yani :)Yakin olsak keske :)benimki de gece gidiyo bazen ama ben hazirlarim kendime tv mi acarim yerim karsisinda cay demlerim icerim)
E olsun iste az yapiyorum bende :) ilk basta bende yiyemiyordum tek ama alistimYok kız benim yiyeceğim yemekten ne olur sanki ahahahaha bir tabak bile değil :):) ben cerezimi alırım bide kolami oturup tv izlerim falan yani :)
Ne yapacagima karsr verdikten sonra gerisinde bise yok:)Ayrıca bende çok severim yemek yapmayı :)
Esin olmadığı zaman tek mi kalıyorsun evdeE olsun iste az yapiyorum bende :) ilk basta bende yiyemiyordum tek ama alistim
Evet ama akrabalarimiz var yanimizdaEsin olmadığı zaman tek mi kalıyorsun evde
Aynen valla ben karar verene kadar akşam oluyo :)))Ne yapacagima karsr verdikten sonra gerisinde bise yok:)
Hmmm güzelEvet ama akrabalarimiz var yanimizda
Evet en.zorlandigim kisim.ne yapcam kismi:)))Aynen valla ben karar verene kadar akşam oluyo :)))
Kışın kolay da yazın çok zor valla yazı karpuzla bitiriyorum ben ahahahaha :):):)Evet en.zorlandigim kisim.ne yapcam kismi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?