Çok sıkıldım sohbet mi etsek acaba ? :)

İdrara 38.günümde 2 saniyede belirdi net olarak 3 tllik testdi
39 günümde 2732.86 çıktı kızlar kaç haftalıktır normalmi sonucum

Hamile arkadaslarım gbkten inen çizgnz ne zmn cıktı?Bende de var şu an ama ilk hamileliğimden kalmış olabilir mi?

Hmm hayırlı olsun ama ne güzel baya yüksek sonucunuz rabbim Size bağışlasın inşallah :)
Sağol canım Allah razı olsun hiç uğraşmadığım ay oldu☺ Rabbim saglıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize İnşallah☺

Nasil yapiyosun degisik tarifler var:)
túrk yemegi malzemeler patlican patates et ve sogan ve pilav sebzeleri ve eti ayri ayri kizartiyorum snra soganlari halka dograyip tencerere koyuyosun sonra etini ondan snrada patates ve patlicanlari en son pilavini koyup suyunu ekliyosun pistikten tenceriyi bi tepsiye ters cevirin ve maklube hazir

Ben 3 ay negatif görünce pes ettşm uğraşmıcam dedim resmen olmayan bebeğime küstüm gelmio bende uğraşmıcam falan dedim alındım cidden bıraktım bu ay olursa olur olmazsa koruncam arabamı alcam dedim eşimide bunalttım kendimi bunalttım 3 ay resmen o yüzden sildim yol yakınken kafamdan☺ keyfi takıldık eşimle 3 güne 4 güne bi beraber olduk sadece ve oldu çok şükür
Valla ben ugrasmak istemesemde beklentim oluyo kendime hakim olamıyorum :)

Ayyy ben hiç öyle yapamıyorum vallahı ayrıca şu küsme kısmına çok güldüm :):)):):):)

Saglıkla al inş.canım kucagına bebişini.Kaç haftalıksın?
Allah raxı olsun Amin İnşallah canım☺Bilmiyorum valla kan verdik bugün 39.günümde yani 2732.86 çıktı ne kadarlık oluo degere göre bilmiyorum arkdaş 7 hafta falandır dedi az önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…