- Konu Sahibi Minikanne34
-
Ha bu kadar sıkılıyosun yanihayat bazen çok honki ponki torino, bazen çalona bimbo bori rok, bazen muşi muşi hubobo kozi zok, bazen de çiki çiki şayne tiki tak tok
Ahahahhahah dimiÇok güzel sohbetler ediyoruz valla
hayat bazen çok honki ponki torino, bazen çalona bimbo bori rok, bazen muşi muşi hubobo kozi zok, bazen de çiki çiki şayne tiki tak tok
Ha bu kadar sıkılıyosun yani
Evet ya sacmalamaya basladim bile:))Ha bu kadar sıkılıyosun yani
SAhsen ben sana hak veriyorumEvet ya sacmalamaya basladim bile:))
Et söte pilav cacık :)Akşama ne pişirdiniz kılar
Ay aynı pilav cacık ama tavuk sote yapacaktım üşendim tekim bide sadece pilav cacık yedimEt söte pilav cacık :)
Sen ne yaptın ?
Bende tavuk söte seviyorum tavugum olmadığı için et yaptım mecbur :)Ay aynı pilav cacık ama tavuk sote yapacaktım üşendim tekim bide sadece pilav cacık yedim
Yoo hep deil arkadaşim var ona gidiyorum bazen o bana geliyor bazen görümceme gidiyorum bi kaç gün orda kalıyorum ama en çok evde kalmayı seviyorum gündüz çarşiya çıkıyorum eksiklerimi alıyorum yüyüşe çıkıyorum öyle yaniBende tavuk söte seviyorum tavugum olmadığı için et yaptım mecbur :)
Hep mi teksin ya senin de işin çok zor valla
Hmmm o zaman güzelde evde kalmak kadar güzel bi şey bilmem ben :) insanın evi gibisi yokYoo hep deil arkadaşim var ona gidiyorum bazen o bana geliyor bazen görümceme gidiyorum bi kaç gün orda kalıyorum ama en çok evde kalmayı seviyorum gündüz çarşiya çıkıyorum eksiklerimi alıyorum yüyüşe çıkıyorum öyle yani
Aynen valla ev gibisi yokHmmm o zaman güzelde evde kalmak kadar güzel bi şey bilmem ben :) insanın evi gibisi yok
Nerde evlendin sen orda mi türkiyede miAynen valla ev gibisi yok
Burda maalesef ailem görmedi düğünümü sadece ablam ve amcalarım vardı düğünümdeNerde evlendin sen orda mi türkiyede mi
Aaaa keşke ailen de olsaydı uzulmuslerdirBurda maalesef ailem görmedi düğünümü sadece ablam ve amcalarım vardı düğünümde
Evt üzüldük hepimiz ama Napalım öyle gerekti onlar gelemiyorlar buraya nişanım Türkiye'de oldu iki gün düAaaa keşke ailen de olsaydı uzulmuslerdir
Onada şükür canım :)Evt üzüldük hepimiz ama Napalım öyle gerekti onlar gelemiyorlar buraya nişanım Türkiye'de oldu iki gün dü
Aynen cnmOnada şükür canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?