- Konu Sahibi Minikanne34
-
Ellerine saglik super:)túrk yemegi malzemeler patlican patates et ve sogan ve pilav sebzeleri ve eti ayri ayri kizartiyorum snra soganlari halka dograyip tencerere koyuyosun sonra etini ondan snrada patates ve patlicanlari en son pilavini koyup suyunu ekliyosun pistikten tenceriyi bi tepsiye ters cevirin ve maklube hazir
Valla kendimi hemen oluo diye kaptırmışım galiba olmadıkca küstüm resmenAyyy ben hiç öyle yapamıyorum vallahı ayrıca şu küsme kısmına çok güldüm :):)):):):)
Sagol cnm youtubeden haticenin mutfagindan tarifine bakabilirsinEllerine saglik super:)
Ahahahahah kaçan kovalanir gibi oldu sizinki :):)):):Valla kendimi hemen oluo diye kaptırmışım galiba olmadıkca küstüm resmenama anladı bak küsünce dayanamadı geldi
Amin İnşallah senin nekadarlık canım☺Maşallah canım.Sorunsz bi hamilelik gecir inş.bebişinle.Bugünlerde gözüme çarptı çizgi,belki ilk dogumdan beri var mıştr.Sagolasın cvbın için:)
Aynen yaaAhahahahah kaçan kovalanir gibi oldu sizinki :):)):):
Amin İnşallah hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin canım☺Rabbim kucağına almayi da nasip eder inşallah canım benim :) :)
Amin cnm insallahMaşallah rabbim kucağına almayi da nasip etsin inşallah canım :)
Canım yarın tekrar yap bazen bozuk çıkabiliyor ama dikkatli bakmadim dedin o zaman yarın kesin yap bence inşallah pozitiftir bende sabırla bat gününü bekliyorumBi sorumm var toplasiverin gariii :) kizlarr ben 2 3 gun once aksamuzeri bi test yaptim negatif cikti .. Sonra ertesi sabah ilk idrar ile tekrar test yaptim lavabo da negatif gordum moralim bozuldu ciktim posetine koydum kaldirdim .. 1 dakika surmedi yani .. Bugun aklima geldi bi bakam dedim baktim silik cizgi var.. Negatif test dura dura pozitif olur mu .. Ilk yaptığım da oyle incelemedim bide simdi bi baktim dikkatli resmen cizgi var
Benimde batima 4 gun var yarinla birlikte :) senin kac gun var canim .. Sabah yapcam tekrar ama merak .. Cizgi isikta belli oldu bide önceki gun yaptığım da duruyor o negatif gayetCanım yarın tekrar yap bazen bozuk çıkabiliyor ama dikkatli bakmadim dedin o zaman yarın kesin yap bence inşallah pozitiftir bende sabırla bat gününü bekliyorum
İnşallah alırsınız canım ne kadarlık hamişsin :)Kızlar Bende Antakya'dan aranızdayım Bebişlerimizi insallah hayırlısıyla alırız kucagımıza
İyiyim sen nasılsın nerelerdesin :) :)Slm kızlar nasılsınız
Bnde iyyim cnm çok şükür evdeyim ya sıkılıyorumİyiyim sen nasılsın nerelerdesin :) :)
Neden sıkılıyosun tek misin evdeBnde iyyim cnm çok şükür evdeyim ya sıkılıyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?