Çok sıkıldım sohbet mi etsek acaba ? :)

Ellerine saglik super:)

Ayyy ben hiç öyle yapamıyorum vallahı ayrıca şu küsme kısmına çok güldüm :):)):):):)
Valla kendimi hemen oluo diye kaptırmışım galiba olmadıkca küstüm resmen ama anladı bak küsünce dayanamadı geldi

Maşallah canım.Sorunsz bi hamilelik gecir inş.bebişinle.Bugünlerde gözüme çarptı çizgi,belki ilk dogumdan beri var mıştr.Sagolasın cvbın için:)

Bi sorumm var toplasiverin gariii :) kizlarr ben 2 3 gun once aksamuzeri bi test yaptim negatif cikti .. Sonra ertesi sabah ilk idrar ile tekrar test yaptim lavabo da negatif gordum moralim bozuldu ciktim posetine koydum kaldirdim .. 1 dakika surmedi yani .. Bugun aklima geldi bi bakam dedim baktim silik cizgi var.. Negatif test dura dura pozitif olur mu .. Ilk yaptığım da oyle incelemedim bide simdi bi baktim dikkatli resmen cizgi var

Canım yarın tekrar yap bazen bozuk çıkabiliyor ama dikkatli bakmadim dedin o zaman yarın kesin yap bence inşallah pozitiftir bende sabırla bat gününü bekliyorum

Canım yarın tekrar yap bazen bozuk çıkabiliyor ama dikkatli bakmadim dedin o zaman yarın kesin yap bence inşallah pozitiftir bende sabırla bat gününü bekliyorum
Benimde batima 4 gun var yarinla birlikte :) senin kac gun var canim .. Sabah yapcam tekrar ama merak .. Cizgi isikta belli oldu bide önceki gun yaptığım da duruyor o negatif gayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…