- Konu Sahibi Minikanne34
-
Iyilik ne olsun evde bayilmacalar :) sen neden sıkılıyosunSlm kızlar nasılsınız
Evt cnm Herzaman ki gibi bebişim bir an önce doğsada onunla ilgilensemNeden sıkılıyosun tek misin evde
Tekimde ondan sıkılıyorum ne bayılması kız noldu :)Iyilik ne olsun evde bayilmacalar :) sen neden sıkılıyosun
İnşallah kalbine göre versin allah herseyi canım :) yemek ye can skntin geçer belki :)Evt cnm Herzaman ki gibi bebişim bir an önce doğsada onunla ilgilensen
Akşam yemeğimi yedim de fazla yemiyim çok kilo almak istemiyorumİnşallah kalbine göre versin allah herseyi canım :) yemek ye can skntin geçer belki :)
BN üç dört dakkada bir wc deyim :) sen yapıyonda yoruldun bu kadarBi saga bi sola 20 dk bir lavaboya :)) yorgunum a dostlar
Ay ben hep tekimBugün herkes evde tek maşallah ya bugünün ne özelliği var böyle
Niye kizzAy ben hep tekim
Amin cnm saol rabbim sizinde gönlünüzdekileri versin inşanlahİnşallah kalbine göre versin allah herseyi canım :) yemek ye can skntin geçer belki :)
İnşallah canımAmin cnm saol rabbim sizinde gönlünüzdekileri versin inşanlah
Kocam geç geliyo Londra dişinda oturuyorum ama akrabaların çoğu london içinde uzağız genel olarak tekim yaniNiye kizz
Bende 15 20 dk ya bir wc deyim cok.yoruldum cok yattim ondan da yoruldum:)))))BN üç dört dakkada bir wc deyim :) sen yapıyonda yoruldun bu kadar
Hmmm tabi sıkıcı olur bu ama bebeğin var onu düşün sohbet et onunlaKocam geç geliyo Londra dişinda oturuyorum ama akrabaların çoğu london içinde uzağız genel olarak tekim yani
Çok yatmakta yoruyo insanı valla :)Bende 15 20 dk ya bir wc deyim cok.yoruldum cok yattim ondan da yoruldum:)))))
Geliştir tabi kendini güzel olur canımÖnceden okula giderdim dil için şimdi gidemiyorum bu sene düşünüyodum aslında ama
Çok güzel sohbetler ediyoruz vallaHmmm tabi sıkıcı olur bu ama bebeğin var onu düşün sohbet et onunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?