- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 28
- Konu Sahibi Minikanne34
-
8 aylık evliyim ben
Hyr cnm Evt küçük evlendim yeni 17 olmuştumŞaka yapiyosunnnnn
Tabi cnmSelam kizlar bi soru sorayim hamisler burdayken musade var mi:)
Galiba cnm ama daha üç ay sonra üç yıl oluyo iki buçuk desem şaşirmazdınBende 17 de evlendim 4 ay sonra yaşımı doldurdum zaten yani bende küçük evlendim de neden sana çok şaşırdım anlamadım yani öyle 3 4 sene diyince ona şaşırdım sanırım :)
Valla bilemedim olsun bence güzel ya küçük evlenmek erkenden anne olmak falan :)Galiba cnm ama daha üç ay sonra üç yıl oluyo iki buçuk desem şaşirmazdın
Oyy canimmm
Adet döneminde çıkardı bnde cnm iki göğsünde de mi varYa simdi benim gogsume dokunuca icinde sertlikler elime geliyor ve agri yapiyor.. Doktora gittim bise yok kist olabilir falan dedi ilac vermedi.. Adetime 8 gun kala kan testi yaptim yani dun.. Negatif cikti.. O sisliklerden sizde de cikti mi
Bir hafta once sagda cikti .. Onun stresti derken iki gundur solda var şişlik disardan belli degilde elini bastirinca bi sislik geliyorAdet döneminde çıkardı bnde cnm iki göğsünde de mi var
Vallahi bilmiyorum cnm ya inşanlah kötü bişey deildirBir hafta once sagda cikti .. Onun stresti derken iki gundur solda var şişlik disardan belli degilde elini bastirinca bi sislik geliyor
Sukur kotu bise degilde ilacda vermedi geçmesini beklicem hamilelikte olur mu diye seyettim ben sagolasin sevgili hamis:)Vallahi bilmiyorum cnm ya inşanlah kötü bişey deildir
Bişey deil cnm Evt hamilelikte oluyo ama bnmki adet geçiktinden sonra başladı yavaş yavaş ilerledi bi de tek tek olmadı yani ikisinde aynıSukur kotu bise degilde ilacda vermedi geçmesini beklicem hamilelikte olur mu diye seyettim ben sagolasin sevgili hamis:)
Raabim sagsaglım kucagına almayı nasip etsin cnm hayırlı evlat eylesinSelam kizlar ben varim benimde kizim olcak allahin izniyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?