- 26 Şubat 2016
- 698
- 523
- 53
- Konu Sahibi Minikanne34
-
Amin cnm geçmiş olsun bnde bir düşük yaşadım altı ay önceBende geldim geceniz hayirli olsun arkadaslar :) benim batima 10 gun falan var.beklemedeyim bende. Gecen ay kimyasal gebelik yasadim Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin :)
Bişey deil cnm Evt hamilelikte oluyo ama bnmki adet geçiktinden sonra başladı yavaş yavaş ilerledi bi de tek tek olmadı yani ikisinde aynı
Hatırlamıyorum cnm ya gebelik annelik evlilik face ismin miSen facede benim gonderime yorum yapan kizsin sanirim. Gebwlik annelik evlilikten.sanki oyle hatirliyorum :)
Maşallah rabbim kucağına almayi da nasip etsin inşallah :) ismi neymiş meleğinin :)Selam kizlar ben varim benimde kizim olcak allahin izniyle :)
Aleykum selammm Allah bagislasin canim prensesini:))Selam kizlar ben varim benimde kizim olcak allahin izniyle :)
Hoşgeldin canım geçmiş olsun canım bu ay var mı bi şeyler :)Bende geldim geceniz hayirli olsun arkadaslar :) benim batima 10 gun falan var.beklemedeyim bende. Gecen ay kimyasal gebelik yasadim Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin :)
Sara olcak teyzesi insaallahMaşallah rabbim kucağına almayi da nasip etsin inşallah :) ismi neymiş meleğinin :)
Hatırlamıyorum cnm ya gebelik annelik evlilik face ismin mi
Amin canim darisi tüm isteyenlereAleykum selammm Allah bagislasin canim prensesini:))
Acaba hala hamilelik dusuneyim mi ben olabilir mi 7 gun var adeteBişey deil cnm Evt hamilelikte oluyo ama bnmki adet geçiktinden sonra başladı yavaş yavaş ilerledi bi de tek tek olmadı yani ikisinde aynı
Evt cnm öyle bi sayfaya yorum yaptıgımı hatırlamıyorum önemli deil :))Yok sayfa ismi. Degilsin sanirim o kisi :) yanlis benzetmw olmus k. Bkma
Bende mayista yasadim Allah tekrar yasatmasin insallahBende geldim geceniz hayirli olsun arkadaslar :) benim batima 10 gun falan var.beklemedeyim bende. Gecen ay kimyasal gebelik yasadim Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin :)
Bilmiyorum cnm her kadının farklı olurAcaba hala hamilelik dusuneyim mi ben olabilir mi 7 gun var adete
Hoşgeldin canım geçmiş olsun canım bu ay var mı bi şeyler :)
Bi yere baglamak zorundayiz ama tatlım:)))
Maşallah maşallah :)Sara olcak teyzesi insaallah
O mantıklı :):):)Bi yere baglamak zorundayiz ama tatlım:)))
Bence hamileligi zaten hic düsünme bak ben ilk hamileligimde anca olur felan diyerek korunmayi biraktim o ay hic düsünmedigim icin hemen hamile kaldim maalesef 6. haftada düstü ikincidede 1 sene sonra hah simdi olsun dedim 2 ay olmadi cünkü hep aklimda o vardi 3. ayimda dr. da randevum vardi hic düsünmedim doktora gitcem diye doktorda ögrendim hamile oldugumuAcaba hala hamilelik dusuneyim mi ben olabilir mi 7 gun var adete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?