- 26 Şubat 2016
- 698
- 523
- 53
- Konu Sahibi Minikanne34
-
İnşallah vardır diyelim o zaman :)Hissediyorum birseyler .ama hayirlisi :)
Bunlar bana cok uzak geliyor nedense ne mutlu sana .. :) benim belirtim var saniyodumda yokmuş daha 7 gun var adete bakalim hayirlisiBence hamileligi zaten hic düsünme bak ben ilk hamileligimde anca olur felan diyerek korunmayi biraktim o ay hic düsünmedigim icin hemen hamile kaldim maalesef 6. haftada düstü ikincidede 1 sene sonra hah simdi olsun dedim 2 ay olmadi cünkü hep aklimda o vardi 3. ayimda dr. da randevum vardi hic düsünmedim doktora gitcem diye doktorda ögrendim hamile oldugumu
Bncede düşünmemeye çaliş cnm insan düşünmedikçe umursamadıkça daha iyi oluyo ama tedavi şartBunlar bana cok uzak geliyor nedense ne mutlu sana .. :) benim belirtim var saniyodumda yokmuş daha 7 gun var adete bakalim hayirlisi
Acaba hala hamilelik dusuneyim mi ben olabilir mi 7 gun var adete
Daha çok ne gibi belirtiler yaşadın ki meselaaBen o iki ayda be belirtiler yasadim ohooo adetim bile gecikiyordu 3. aydada gecikti ama hic aklimda olmadigindan test yapmadim doktorda sokumdan agladim resmen
Hep oyle dusunuyorum iliski esittir cocuk oldu bendeBide kesinlikle iliskiye cocuk olsun diye girme yok yumurtlama dönemi bilmem ne hep aklini karistirio sal gitsin
Korunma vermedi ama 3 ay oldu tik yok ay ben test yaptim negatiftiDusun tabikide kimyasal oldugu icin korunma bile vermiyor doktor zaten
Aman valla inanırmısın cnm her ay igne oluyodum stresle ilişkiye giriyorduk ama son ay igne vurulmadım ilişkimiz oldu çocuk için olmadı Can'ımız istediği içindi sabahınada çitlama testi yaptım yumurtam çatlatmıştı öyle tutdu yani hiç takma oluruna birakHep oyle dusunuyorum iliski esittir cocuk oldu bendeobur ay takmicam salcam gitsin:)
Hep oyle dusunuyorum iliski esittir cocuk oldu bendeobur ay takmicam salcam gitsin:)
Bncede düşünmemeye çaliş cnm insan düşünmedikçe umursamadıkça daha iyi oluyo ama tedavi şart
Tedavi istemedi doktor biz mayista korunma biraktim gebe kaldim hemen kimyasal oldu .. Bence psikolojik tedavi gormem lazim:)Bncede düşünmemeye çaliş cnm insan düşünmedikçe umursamadıkça daha iyi oluyo ama tedavi şart
Ay o zaman sansim yuksek:)) pek bise. olmadiBizde senin gibi dusunuyorduk nerdeyse hergun iliski yasiyorduk. Ama hamile kaldigim ay 2 gunde bi kere iliski yasadik. Hatta esim bu ay tutmaz bu cocuk dedi.bak gorursun bu ay olucak Allah in izniyle dedim ve oldu. Aslinda ne kadar az iliski o kadar cocuk sanso yukselir. Spermler toplandigi icin sansin yuksek olir
Korunma vermedi ama 3 ay oldu tik yok ay ben test yaptim negatifti
Olur cnm merak etme korunmayı biraktıktan sonra hemen hamile kaldıysan çatlama günlerini tutdurmaya çaliş inşanlah olur belkide vardır bu ay belli olmazTedavi istemedi doktor biz mayista korunma biraktim gebe kaldim hemen kimyasal oldu .. Bence psikolojik tedavi gormem lazim:)
Insallah vardir yaa :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsinOlur cnm merak etme korunmayı biraktıktan sonra hemen hamile kaldıysan çatlama günlerini tutdurmaya çaliş inşanlah olur belkide vardır bu ay belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?