Çok sıkıldım sohbet mi etsek acaba ? :)

Bunlar bana cok uzak geliyor nedense ne mutlu sana .. :) benim belirtim var saniyodumda yokmuş daha 7 gun var adete bakalim hayirlisi

Ben o iki ayda be belirtiler yasadim ohooo adetim bile gecikiyordu 3. aydada gecikti ama hic aklimda olmadigindan test yapmadim doktorda sokumdan agladim resmen

Bide kesinlikle iliskiye cocuk olsun diye girme yok yumurtlama dönemi bilmem ne hep aklini karistirio sal gitsin

Aynen canim bide varya eslerimizide darlatiyoruz böyle benim esim o iki ayda yeter artik bile dedi ama hamile kaldigim ay sade iki kere iliskiye girdim düsün yani bide hersey laga luga allah büxüktür o ol derse olur

Hep oyle dusunuyorum iliski esittir cocuk oldu bende obur ay takmicam salcam gitsin:)
Aman valla inanırmısın cnm her ay igne oluyodum stresle ilişkiye giriyorduk ama son ay igne vurulmadım ilişkimiz oldu çocuk için olmadı Can'ımız istediği içindi sabahınada çitlama testi yaptım yumurtam çatlatmıştı öyle tutdu yani hiç takma oluruna birak

Bizde senin gibi dusunuyorduk nerdeyse hergun iliski yasiyorduk. Ama hamile kaldigim ay 2 gunde bi kere iliski yasadik. Hatta esim bu ay tutmaz bu cocuk dedi.bak gorursun bu ay olucak Allah in izniyle dedim ve oldu. Aslinda ne kadar az iliski o kadar cocuk sanso yukselir. Spermler toplandigi icin sansin yuksek olir
Hep oyle dusunuyorum iliski esittir cocuk oldu bende obur ay takmicam salcam gitsin:)

Ay o zaman sansim yuksek:)) pek bise. olmadi

Tedavi istemedi doktor biz mayista korunma biraktim gebe kaldim hemen kimyasal oldu .. Bence psikolojik tedavi gormem lazim:)
Olur cnm merak etme korunmayı biraktıktan sonra hemen hamile kaldıysan çatlama günlerini tutdurmaya çaliş inşanlah olur belkide vardır bu ay belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…