- Konu Sahibi Minikanne34
-
kız sen haklısın eşini evde mutlu etmezsen,gözlerini kendine bağlamazsan zor olur onun için dışardaYok be tatlım insan bi evinde rahat bence valla ben evde tam da eşimin istediği gibiyim her kadın da öyle olmalı bence
kız perdeleri kapat sendeBen evde acik giyinince kiziyor malum evler dip dibe gorunur falan
Kesinlikle öyle ama şu An ki halimi eşim görse beni aldığına pişman olurkız sen haklısın eşini evde mutlu etmezsen,gözlerini kendine bağlamazsan zor olur onun için dışarda
evde eşlerimize bence mutlaka rahat giyinelim
ilişkiyi bebek için dedin kızdı
niye kızdı canım
Karanlikta giyBen evde acik giyinince kiziyor malum evler dip dibe gorunur falan
kız perdeleri kapat sende
birde açık dediğimiz gecelikler
niye kız ne olduki vücüdüunaKesinlikle öyle ama şu An ki halimi eşim görse beni aldığına pişman olur
Yok ben surekli giymeye karsiyim :)geceye degilKaranlikta giy
Yok kalın pijama uyumsuz bi tişört saç dağınık baya bildiğiniz çingene gibiyim yaniniye kız ne olduki vücüdüuna
hocam açıkKaranlikta giy
Yok ben surekli giymeye karsiyim :)geceye degil
hocam açıkgiyimin dışında başka ne yapabiliriz cilve işveleri
Yok kalın pijama uyumsuz bi tişört saç dağınık baya bildiğiniz çingene gibiyim yani
kız öyle çıkma adamın karşısınaYok kalın pijama uyumsuz bi tişört saç dağınık baya bildiğiniz çingene gibiyim yani
hocam açıkgiyimin dışında başka ne yapabiliriz cilve işveleri
teşşekkülerHocam arkadasi bilgilendirelim.lutfen:)
Ahahahhahahahah aynen vallahiAcik giyim tuyo degil ayrica . Pijamami giyiyorsun evde guzelinden giy camasir suyu bulasmis diz vermisinden degil
teşşekküler
kız niye istyorum biliyonmu
eşim sabahtan akşama kadar hastanede yani onu kendime esir etmesem başkasına esir olut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?