- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 28
- Konu Sahibi Minikanne34
-
Amin cumlemizikız seninle tabii olur,Allah mesut etsin canım
Yok yaa bizi arkadasimiz tanistirdi:) olsa söylerim niye saklim simdi cevremde çok var oyle evlenen:)seninki facebook mu itiraf et :)
vallah burda ki yeni gelinlere yapacağın hayır büyük olurKiz bn nerden biliodum sanki kazanilir tabiki
Evt cnm yeni 16 idim 17 ye basınca istediler 6 ay sonrada düğün oldu Bnm zaten yapımda küçük gösteriyo 20 ye bastım beni bazen çocuk sanıyorlar hele bu ülkede şaşiriyolar 19 yaşindayım diyinceBüşra Küçükmü görünüyordun
Yok yaa bizi arkadasimiz tanistirdi:) olsa söylerim niye saklim simdi cevremde çok var oyle evlenen:)seninki facebook mu itiraf et :)
Yok yaa bizi arkadasimiz tanistirdi:) olsa söylerim niye saklim simdi cevremde çok var oyle evlenen:)
bende birşey yok adam zaten sinirli soğuk hepten soğuyacak
Gercekten cok küçük gorunuyosun ama yani soylicektimde yanlış anlarsın diye demedimEvt cnm yeni 16 idim 17 ye basınca istediler 6 ay sonrada düğün oldu Bnm zaten yapımda küçük gösteriyo 20 ye bastım beni bazen çocuk sanıyorlar hele bu ülkede şaşiriyolar 19 yaşindayım diyince
vallah burda ki yeni gelinlere yapacağın hayır büyük olur
eşlerimiz bize esir olsunlar
Aynen. . su an öğretmen bi arkadasim var ordan tanismis evlilik dusunuyolar ailesine soyleyemiyor ama:))Sonra face kullanmaya devam ediyorlar mi
Napim artık ileride faydasını görürüm heraldeGercekten cok küçük gorunuyosun ama yani soylicektimde yanlış anlarsın diye demedim
Hadi:))Ya gelin whatsap grubu açalim biz iyi kankalar olduk
Ya gelin whatsap grubu açalim biz iyi kankalar olduk
bende birşey yok adam zaten sinirli soğuk hepten soğuyacak
arkadaşlarım sanki o dersi görmüşler
Bana da herkes diyo yaşından büyük duruyorsun sen benden daha iyi durumdasin yani :)))Napim artık ileride faydasını görürüm heralde
Ay hic gezemem balkona çıkıp duruyorum birden kapi caliyor o zaman napiyo:)Kiz bn yeni eltim bana akil verdi adama yuz verme cok cevap verme senibisterse falan alisir dedi . Gorumceme anlattim ne dio bu sinir oldum diye dedi o mu dedi o evde saten gecelikle gezer
Bni de hep kucuk sanarlarBana da herkes diyo yaşından büyük duruyorsun sen benden daha iyi durumdasin yani :)))
Kapalısın ya cnm ondan bnce kapanınca insanın yaşi büyüyo sanki bnde dedimin mevlüdünde bir gün için kapanmiştim sanki beş yaş büyüdüm herkes te dediBana da herkes diyo yaşından büyük duruyorsun sen benden daha iyi durumdasin yani :)))
Ay hic gezemem balkona çıkıp duruyorum birden kapi caliyor o zaman napiyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?