- Konu Sahibi Minikanne34
-
gecelikler mutlaka olmalıdaKiz bn yeni eltim bana akil verdi adama yuz verme cok cevap verme senibisterse falan alisir dedi . Gorumceme anlattim ne dio bu sinir oldum diye dedi o mu dedi o evde saten gecelikle gezer
Bende kapaliyim iste :)tama tsort kapri falan giyiyorum ama gecelik fazla:) valla kendim kasinamam :))Bahswttigim kadin utra kapaliydi bide
15 yaşındayken 20 yaşında gosteriyosun diyolardi şimdi de 25 diyolar bazen gerçekten inandiramiyorum nisanliyken eşimin kuzeni bile demiş sizi kandiriyolar bu kız 25 yaşındaBni de hep kucuk sanarlar
gecelikler mutlaka olmalıda
ama geceliğin hakkını verebiliyormu
benimki çoçuk için onu zor bela getiryorum
Evet sanırım öyle gerçekten deKapalısın ya cnm ondan bnce kapanınca insanın yaşi büyüyo sanki bnde dedimin mevlüdünde bir gün için kapanmiştim sanki beş yaş büyüdüm herkes te dedi
Ama15 yaşındayken 20 yaşında gosteriyosun diyolardi şimdi de 25 diyolar bazen gerçekten inandiramiyorum nisanliyken eşimin kuzeni bile demiş sizi kandiriyolar bu kız 25 yaşındakuzenim çok zekiymis dedim bende :))) gerçekten o kadar gösteriyor muyum
Bende kapaliyim iste :)tama tsort kapri falan giyiyorum ama gecelik fazla:) valla kendim kasinamam :))
Millet işteYoo uyduruyolar bence göstermiyosun
Ama
İyi geceler canım görüşürüz öpüyorum :)BN kaçar kızlar eşim geldi iyi geceler sizleri öptüm kib grsz
canım bence eşlerimizi ancak böyle bağlarızBende kapaliyim iste :)tama tsort kapri falan giyiyorum ama gecelik fazla:) valla kendim kasinamam :))
gecelikler mutlaka olmalıda
ama geceliğin hakkını verebiliyormu
benimki çoçuk için onu zor bela getiryorum
BN kaçar kızlar eşim geldi iyi geceler sizleri öptüm kib grsz
iyi geceler canım öpüyorumBN kaçar kızlar eşim geldi iyi geceler sizleri öptüm kib grsz
Iyi geceler kuzum :)İyi geceler canım görüşürüz öpüyorum :)
Yok be tatlım insan bi evinde rahat bence valla ben evde tam da eşimin istediği gibiyim her kadın da öyle olmalı benceEvinde adabi olmali bence hocam
canım bence eşlerimizi ancak böyle bağlarız
niye kaşınamam diyon ki
zaten sürekli el hareketleri yapıyor mevzuya getiriyor
ilişkiyi bebek için dedin kızdıBir kere bebek icin dedim burnumdan geldi. Sevdigimiz icin degil bebek icin oyle mi diye oyle bir bagirdi ki tovbe dedim
Valla benim esim bagli sukur :) el kol hareketide sacimi ceker falan:)canım bence eşlerimizi ancak böyle bağlarız
niye kaşınamam diyon ki
zaten sürekli el hareketleri yapıyor mevzuya getiriyor
Cok asiri acikliga karsiyim bndeEvinde adabi olmali bence hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?