- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 28
- Konu Sahibi Minikanne34
-
Ayy hayırlı olsun cnm allahım kucagına almayıda nasip etsin inşanlah hayırlı evlatlar versin rabbim hepimizeİste:)
Amin canim aminn sagoll :) obur ay da esra vercek guzel haber insallah:)Ayy hayırlı olsun cnm allahım kucagına almayıda nasip etsin inşanlah hayırlı evlatlar versin rabbim hepimize
İnşanlah cnm inşanlahhhAmin canim aminn sagoll :) obur ay da esra vercek guzel haber insallah:)
Kız baya belirgin he şimdi hastaneye gitsen kan değerin çok yüksek çıkar baksana kıpkırmızı olmusİste:)
Sende canim sende hadi hayirli geceler:)Hadi BN kaçar kızlar öptüm sizi kendinize iyi bakın bebişinede iyi bak Merve :)
Kız baya belirgin he şimdi hastaneye gitsen kan değerin çok yüksek çıkar baksana kıpkırmızı olmus
İnşallah hamilesindir tatlım inşallah bi şey olmazEvet belirginlesmis ay .. Yok oburu kipkirmizi idi yinede kimyasal.oldu gitmicem bunda cuma gidecem adet olmazsam:)
Insallah bebegim yaa insallah bu ay benn obur ay sen inşallah :)İnşallah hamilesindir tatlım inşallah bi şey olmaz
Benim çok umudum yok ya hatta hiç yok yaniInsallah bebegim yaa insallah bu ay benn obur ay sen inşallah :)
Sanki benim.cok vardi .. Bu isler umutla olmuyor kuzum Allahin takdiri ile oluyorBenim çok umudum yok ya hatta hiç yok yani
Oy benziyolar mi birbirlerine yani tek yumurta mi :)Oglan uyanmis onu salliyordum canim
Oy benziyolar mi birbirlerine yani tek yumurta mi :)
Oda doğru kesinlikle öyle herseyin hayırlısı tabiSanki benim.cok vardi .. Bu isler umutla olmuyor kuzum Allahin takdiri ile oluyor
Masallah Allah bagislasinTek yumurta
Masallah Allah bagislasin
Ne olduuuAyy ben ölüyorum galibaaa
Kötü öksürüyorummmNe olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?