- Konu Sahibi Minikanne34
-
Ahanda burdayim tatlim naber nasilsin :)
İyyim taze Anniş adayı sen nasılsınAhanda burdayim tatlim naber nasilsin :)
Bende iyi tv izliyorum oyle kuzum:) bi hevesle yaptik imzayi Allah yuzumu kara çıkarmasın geri sildirmesin :)İyyim taze Anniş adayı sen nasılsın
Bende burdayımmm :)Heeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Ne imzası kız Türkiye'de öyle bişey mi varBende iyi tv izliyorum oyle kuzum:) bi hevesle yaptik imzayi Allah yuzumu kara çıkarmasın geri sildirmesin :)
Hoşgeldinnnnn cnmBende burdayımmm :)
Hoşgeldin cnm BnmBn geldim
... hoşgeldi inslKiz su mesajın altina cikiyor ya onu diyorum :) hosgeldin bebek:)
Napim valla uzanıyorum görümceme geldik öbür görümlümle Türkiye'den geliyo tatilden bizde evini filan temizledik ya kızlar sol kasıgımda batmalar oluyo bugün endişelendimNapiyorsun
O bende cok var bende korkuyorum .. Bide gobegimin altinda sanci oluyo var mi sendeNapim valla uzanıyorum görümceme geldik öbür görümlümle Türkiye'den geliyo tatilden bizde evini filan temizledik ya kızlar sol kasıgımda batmalar oluyo bugün endişelendim
Yok sancı yok şükür bugün göbek deliğim acayip sizladı acıdı neden bilmiyorum ilk düşük yaptığımda da agrımıştı ertesi günü düşmüştü ama sancım bel agrım vs yok sadece batmalar oluyo ve göbek deilim böyle oldu uzandım sonrada geçti şükür sende sancı çok sa doktora git en ufak kahverengi lekede git cnm hemen Zaman kaybetmeO bende cok var bende korkuyorum .. Bide gobegimin altinda sanci oluyo var mi sende
Leke falan yok arada agri giriyor sadece leke olmasin lütfenYok sancı yok şükür bugün göbek deliğim acayip sizladı acıdı neden bilmiyorum ilk düşük yaptığımda da agrımıştı ertesi günü düşmüştü ama sancım bel agrım vs yok sadece batmalar oluyo ve göbek deilim böyle oldu uzandım sonrada geçti şükür sende sancı çok sa doktora git en ufak kahverengi lekede git cnm hemen Zaman kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?