- 26 Temmuz 2016
- 2.432
- 3.044
- 133
- Konu Sahibi Minikanne34
-
Olur denerim teşekkür ederim :)Tarçınlı bali dene mutlaka
Geçmiş olsun cnm BnmOlur denerim teşekkür ederim :)
Sağol tatlımGeçmiş olsun cnm Bnm
Hmmm uyuyasi yok belliki :) esinize teslim edin en iyisi az dà o baksın :)oglusum gene uyandi
Hmmm uyuyasi yok belliki :) esinize teslim edin en iyisi az dà o baksın :)
Hmm kıyamam ya kuzucuk işte :)Esim uyuyor nasıl kiyip ta uyandirayim . Korktu bugün yavrum rahat uyuyamiyor
Hmm kıyamam ya kuzucuk işte :)
Bazen eşlerede kiymak gerekmiyo mu :)
Ben böyle diyorum da şimdi kiyamiyorum eşime çalışıyo diye çocuk olsa rahatsız olmasın diye en uzak odada uyuturum herhalde :)Bazen tabiki .Al sunlari basimda diye kucagima koydugum olmustur.Bugün calisti yoruldu kiyip da uyandiramam iste
Müsait olmadım cnm burda da sohbet koyu :)Kayboldunuz bayanlar bu gece modunuzda değil gibisiniz :))@YusmerBusra___mustafa___ BlueDesertRain :)
bnmde hiç umudum yoktu ki ummadığın anda oluyo zaten inşanlah sende güzel haberler verirsin bizeBenim çok umudum yok ya hatta hiç yok yani
İnşallah ya isteksizlestim iyice yaniBnmde hiç yo
bnmde hiç umudum yoktu ki ummadığın anda oluyo zaten inşanlah sende güzel haberler verirsin bize
Ben böyle diyorum da şimdi kiyamiyorum eşime çalışıyo diye çocuk olsa rahatsız olmasın diye en uzak odada uyuturum herhalde :)
Hmm çok geçmiş olsun ya allah şifa versinBen esimin iki saat uykuyla ise gittiginj biloyorum. Gaz sancilari oluyor cok feci
Hmm çok geçmiş olsun ya allah şifa versin
Büyüyene kadar ya sabır o zaman :)Bebekler buyuyunce geciyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?