- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi Minikanne34
-
Küçükçekmece sefaköy canımDaha önce nerdeydin canım :)
Biraz agrim oluyor arada ilaca 3 ay bitene ldr devam edicekmisimOgrenirsin bende goztepeyi bilmiyodum ama öğrendim iyice hemdee :):):):)
Çok şükür iyiyim siz Nasılsıniz :)
:) cok duygusalım cokk herseyden nem kapiyorum hamilelikte adamlar daha cok aldatirmis ya aldatir diye krndimi yiyorum delirdm yaNeden küstunuz mu ayyhh hamileyim tripliyim hee:)
Tmm boyle devam et :) agustosta yun corapli oldum bendeSu sicakta corap giyiyorum hersey onun icin :)
:) cok duygusalım cokk herseyden nem kapiyorum hamilelikte adamlar daha cok aldatirmis ya aldatir diye krndimi yiyorum delirdm ya
Hahaa:) nerde yasiyosun sen yaaaTmm boyle devam et :) agustosta yun corapli oldum bendeayaklari ve burnum donuyoooo burnumada corap orcem bu gidisle
Baglıda ne biliyim iste ben dsha cok sever karnımı faln sürekli öper beni gzel söz eksik olmaz agzindan. Boyle oluncada acaba mi diyorum :)Ay yok yaa olur mu sen onun bebegini tasiyosun .. Asıl simdi sana bağlanmasi lazim iyice
Göztepeye gelin geldim ben evet :) siz nerden gelin geldinizSiz de gelin mi geldiniz ?
Baglıda ne biliyim iste ben dsha cok sever karnımı faln sürekli öper beni gzel söz eksik olmaz agzindan. Boyle oluncada acaba mi diyorum :)
Baglıda ne biliyim iste ben dsha cok sever karnımı faln sürekli öper beni gzel söz eksik olmaz agzindan. Boyle oluncada acaba mi diyorum :)
Küçükçekmece Sefaköy siz?Göztepeye gelin geldim ben evet :) siz nerden gelin geldiniz
Geçmiş olsun bakalım hayırlısıBiraz agrim oluyor arada ilaca 3 ay bitene ldr devam edicekmisim
Küçükçekmece HalkalıKüçükçekmece Sefaköy siz?
Aynen cok zor canim bende oyle en ufak birseye agliyorumYok kotu seyler dusunup onlari da kendimizi de heba etmeyelim.yazik:) Allahim huzurunuz bozmasin .. Bendede duygu değişiklikleeri var en ufak seyde agliyorum halbuki ben altta kalmazdim:) kadin olmaz zor
Gercekten mi neresi HalkalininKüçükçekmece Halkalı
:)Ccnim bizim anneligimiz ddogustan onlarinki dogumla basliyor
Sagol kuzum darısı başına allah yüreğinden geçeni versinGe
Geçmiş olsun bakalım hayırlısı
KonutbirlikteGercekten mi neresi Halkalinin
Aminnn inşallah :)))Sagol kuzum darısı başına allah yüreğinden geçeni versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?