- 26 Şubat 2016
- 698
- 523
- 53
- Konu Sahibi Minikanne34
-
Günaydın cnm niye kıskandı kız telefondasın diye mi kızdı ?Günaydın kızlar eşimin kıskançlık krizleri tuttuğu için çok sık giremiyorum artık malesef ama maşallah sohbetler koyu :)
Esimle bizi ortak arkadasimiz tanistirdi ciddi dusunecegin biri falan derken tanistik :) 3 yas var aramızda.. Sizin tanışma hikayeniz nasil yas farki varmi
Günaydın Kızlar
M Minikanne34 Hayırdır kız ne kıskanması ne oldu ki
Busra___mustafa___ Canım sen ne yapıyorsun
Y Yusmer Canım iyi tatiller hamişlik nasıl gidiyor
BlueDesertRain Hocam sen nasılsın
BN hastanedeyim cnm ultrasona giricem birazdan çok heyecanlıyımGünaydın Kızlar
Aynen canım böyle huyları yoktu da nerden çıktı bu anlamadimGünaydın cnm niye kıskandı kız telefondasın diye mi kızdı ?
Girdin mi canım bebek nasılKızlaaarrrrr :)
Giricem bekliyorum daha yarım saat daha sürer sanırımGirdin mi canım bebek nasıl
Buraya girdiğim için canım nerden biliyosun belki erkekler falan diyoGünaydın Kızlar
Hayırlısı canım :)Giricem bekliyorum daha yarım saat daha sürer sanırım
Ayyy maşallah maşallah öyle diyince ben bile heycanlandim nede güzel bi duygu rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah canım benimKızlar bebişimi gördümçok şükür sağlıklı herşey yolunda kalbi pıt pıt aatıyodu kolları bile oluşmuş artık çok güzel bi duygu allahım inşanlah isteyen herkesede yaşatsın
Ammmiiinnnn güzelim inşanlah sende bize güzel haberler verirsinAyyy maşallah maşallah öyle diyince ben bile heycanlandim nede güzel bi duygu rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah canım benim
Ayyy insalllahhh artık o kadar çok istiyorum ki anlatamam yani gerçekten çok istiyorum ama uzun zaman olmicakmis gibi hissediyorumAmmmiiinnnn güzelim inşanlah sende bize güzel haberler verirsin
Vallahi bnde öyle hissederdim ama ummadığım anda oldu üç sene sonra ki sen daha sekiz aylık evlisin böyle düşünmen için çok erken bnce olur inşanlah kötü düşünme hep dua ediyorum isteyen herkesin olsun diye inşanlah seninkide olur ne Zaman sizin için hayırlıysa o zamn olsun cnm sıkma canını inşanlah olurAyyy insalllahhh artık o kadar çok istiyorum ki anlatamam yani gerçekten çok istiyorum ama uzun zaman olmicakmis gibi hissediyorum
İnşallah canım bakalım sabırla beklicem artıkVallahi bnde öyle hissederdim ama ummadığım anda oldu üç sene sonra ki sen daha sekiz aylık evlisin böyle düşünmen için çok erken bnce olur inşanlah kötü düşünme hep dua ediyorum isteyen herkesin olsun diye inşanlah seninkide olur ne Zaman sizin için hayırlıysa o zamn olsun cnm sıkma canını inşanlah olur
Selam cnmKizlaaarr:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?