Çok sıkıldım sohbet mi etsek acaba ? :)

Kızlar bebişimi gördüm çok şükür sağlıklı herşey yolunda kalbi pıt pıt aatıyodu kolları bile oluşmuş artık çok güzel bi duygu allahım inşanlah isteyen herkesede yaşatsın

Kızlar bebişimi gördüm çok şükür sağlıklı herşey yolunda kalbi pıt pıt aatıyodu kolları bile oluşmuş artık çok güzel bi duygu allahım inşanlah isteyen herkesede yaşatsın
Ayyy maşallah maşallah öyle diyince ben bile heycanlandim nede güzel bi duygu rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah canım benim

Ayyy insalllahhh artık o kadar çok istiyorum ki anlatamam yani gerçekten çok istiyorum ama uzun zaman olmicakmis gibi hissediyorum
Vallahi bnde öyle hissederdim ama ummadığım anda oldu üç sene sonra ki sen daha sekiz aylık evlisin böyle düşünmen için çok erken bnce olur inşanlah kötü düşünme hep dua ediyorum isteyen herkesin olsun diye inşanlah seninkide olur ne Zaman sizin için hayırlıysa o zamn olsun cnm sıkma canını inşanlah olur

İnşallah canım bakalım sabırla beklicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…