Çok sıkıldım sohbet mi etsek acaba ? :)

Şimdi Bnm randevüm sadece ebe ileydi bana sorular filan sordu işte bitti işimiz BN dedim bugün ultrason olmak istiyorum ilk bebegim düştü korkuyorum dedim görmek istiyorum hür Dedi burda üç aydan önce yapmıyorlar bi sorun olmadıkça neyse kan filan verdim kanı ver yanıma gel Dedi gittim bir kağıda hastanenin bi bölümünü yazmiş kanama lekelenme agrın olursa bu bölüme git erken ultrason olursun Dedi bunu duyan BN dururmuyum Hyr tabiki :) ebe nin yanından çıktık Oray'a gittik belim agrıyo dedim ultrason oldum Dedi herşey yolunda belin neden agrıyo diyo bilmiyorum dedim sonra yukarı çıkmamız gerekti receptiondaydım ebe beni gittim sanıyo tabi noldu Dedi geldi BN ultrason fotosunu sakladım çünkü kızgın bi şelde Hyr demişti eşimde safım ultrasona girdik onun bilmem ne kağıdını getirdik bana bi çaliş baktı ki BN de geri bebegi gösterim dedim bakmadı bile ama çok komikti kadın bana şok oldu uzun oldu ama neyse :)

Nolurdu gosterseydi yani . Esin feci pot kirmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…