- 26 Temmuz 2016
- 2.432
- 3.044
- 133
- Konu Sahibi Minikanne34
-
Hahahaha aynen kalp kalbe karşiymişKizlar yemin ederim kalp kalbe karsi yeni mesajlara girdim bi baktim bizim baslik nasil sevindim
Hahahaha aynen kalp kalbe karşiymiş
Amin cnm saol darisi isteyen herkese olsun sende inşanlah sağ sağlam kavuşursun bebişineHepinize selamm canlarim benim adim merve esimin adi yusuf yusmer ordan geliyor:) valla bende hastaneden geldim babamlardayim .. Uyku tutmadi gireyim dedim .. Busracimm bebegini saglicakla kucagina al insallah darisi basima:)
Hepinize selamm canlarim benim adim merve esimin adi yusuf yusmer ordan geliyor:) valla bende hastaneden geldim babamlardayim .. Uyku tutmadi gireyim dedim .. Busracimm bebegini saglicakla kucagina al insallah darisi basima:)
Kızın olur bi tanede inşanlahYusuf adni oglanlara düşündüm ama uyduramadim bir daha ki oglan olursa adi yusuf
Kızın olur bi tanede inşanlah
Hiç BN bilmiyorum kan degerlerinin kaç olması gerektigini geçmiş olsun cnm kaç günün geçiyoAmin kuzumm Ya bacaklarim cok agirdi ustune basamadim gittik acile kan verdim beta 600 cikti iyi mi acaba
Bugun 2. Gun dahaHiç BN bilmiyorum kan degerlerinin kaç olması gerektigini geçmiş olsun cnm kaç günün geçiyo
Ogulların büyüsünde yoksa rezil olursun vallaKismetbir sure dusunmem
Amin kuzumm Ya bacaklarim cok agirdi ustune basamadim gittik acile kan verdim beta 600 cikti iyi mi acaba
Yuksek olmasi kotu muSanki 4.hafta icin yuksek
Ogulların büyüsünde yoksa rezil olursun valla
BN bugün doktordaydım ya görümcem arıyo diyo ikiz deil mi çok güldüm aklıma sen geldin
Google a yaz dördüncü haftada kaç olmalı diye çıkar bnceYuksek olmasi kotu mu
Demi insan şok olur vallaSen bizim sokumuzu gorseydin doktorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?