- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 28
- Konu Sahibi Minikanne34
-
- #1.141
Amiiinnn cnm çok az kalmiş bir Avazda kurtulursun inşanlahKızlar herkeze slm hepınızın gecmıs bayramı mubarek olsun.sayfalarda gezerken denk geldım yazmak ıstedım.bu arada benım doguma tam 8 gun kaldı cok mesakatlı gectı hamılelık sıcaklarda cabasıydı.sukur sonuna geldık kaldı 8 gunum ınsallah sag saglım kurtuluruz bebegımı kucagma almak nasıp olur saglıkla ınsallah...
İnşanlah en kısa zamanda olur cnmBende artik bebis olsun istiyorum rabbim hepimize bir an önce verir inssss
Cok teşekkür ederim cnm benim ya ins allah hapimize hayırlısı nasip etsin en kısa sürede bebegimizin haberlerini veririz birbirimizeİnşanlah en kısa zamanda olur cnm
Ben hep dua ediyorum isteyenlere nasip olsun diye hamişlerde sagsaglim kucaklarına alsınlar diye. Rabbim dualarımızı kabul eder inşanlah
İnşanlah cnm BnmCok teşekkür ederim cnm benim ya ins allah hapimize hayırlısı nasip etsin en kısa sürede bebegimizin haberlerini veririz birbirimize
Amin canm agzna saglık inşallah rabbm hayrlı evlat sahibi olmayı nasib ederSaol cnm seninde Bayram'ın mübarek olsun.
En kısa zamanda rabbim nasip eder inşanlah cnm hayırlı Zaman'da ve hayırlı bebişler hepimize nasip etsin rabbim
Amın cnm insallh..Amiiinnn cnm çok az kalmiş bir Avazda kurtulursun inşanlah
Amın cnm rabbım gonlune gore versın darısı sana ınsallah.Amin canm agzna saglık inşallah rabbm hayrlı evlat sahibi olmayı nasib eder
Amin cnm darısı tüm isteyenlere olsunAmin canm agzna saglık inşallah rabbm hayrlı evlat sahibi olmayı nasib eder
Günaydın cnm iyiyiz sen nasılsınKızlar Günaydın
Canlarım benim nasılsın
sizleri özlüyorum
gelin de arada konuşalım
Hamişimiz nasıl acaba
Allah bizlere de nasip etsin
Mrb cnm nasılsınMrb kızlar :)
Bende hamisimmm 6+6 hemdeeeKim nerden ?
Kimler Hamiş ?
Kimler regl gününün geçmesini bekliyo ?
Hmm bnde eltimdeydim az önce geldim eve :)Ne olsun ayni ugrasiyorum ben evdeyim .. Tekim yine
Kiz iyi geziyon ha :)) masallah sanaHmm bnde eltimdeydim az önce geldim eve :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?