Çok sıkıldım sohbet mi etsek acaba ? :)

Günaydın canlarım
Hamiş olanlara Allah yardım etsin
Hamiş olmak isteyenlere Rabbim nasip etsin

Canlarım Günaydın
Yeni gelenler hoşgeldiniz
Nasılsınız
Allah bize sağlıklı ve hayırlı evlad versin

Kiiizlaaar nabersiniz nasıl gidiyo hamislikkk
Kader bana gülmedi gülmeyecek arkadaşlar.Bebegimin kalbi 8. Haftada durmuş ve BN 12. Haftada leke gelince ögrendim.Bir ay boyunca nasıl fark etmedim bilmiyorum kendime çok kızıyorum bu yüzden artık gerçekten birdaha hamile kalmak bile istemiyorum. Nefes alamaz hala geldim herşey sıkıcı ve bunaltıcı. Kafayı yiycem gerçekten

Canım 12. Haftaya kadar hiç mi hastaneye gitmedin doktorlar nasıl görmedi

Ayyy bitanecigim ya kıyamam ben sana nasıl oldu neden oldu böyle bi şey ya çok üzüldüm şu An allah büyük bi tane daha melek veririm rabbim üzme kendini
Oldu işte bnde anlamadım cnm agrım sızım yoktu birden leke geldi. Zaten direk acile gittik doktorlar ne kadar gıcık umursamaz. O gece bna ultrason yapmadı hatta yarında saatler dolu Dedi ertesi günü yaptı zaten Diyo düşecekse biz bişey yapamayız alttan muayene etti rahimde açılma YOk dedi kanamada hep az az oldu agrım sızım hala yoktu geçen çarşamba ilaç verdiler sancı öyle oldu sanki Doğum yaptım suyum bile geldi kanamada çok az oluyodu BN düşmez bu Bebek dedim kanama olmadığı için ama ilaçları içtiğim günün gecesine düştü hiç beklemedigim anda.üfff hatırlamak hiç istemiyorum

Canım benim dr lar düşük yapman için vermiş sanki ilacı baksana ilacı içtikten sonra ağrım başladi diyosun araştır ilacı ne ilacı olduğuna bak allah sabır versin bitanem allah acini unuttursun inşallah bir An önce

Cnm zaten ultrasonda bebegin ölmüş oldugunu gördük BN bile ilk gördüğümde hiç gelişmemiş dedim kalbide atmiyor dedim iki doktor geldi söylediler ölmüş dediler sekiz haftalıkken kürtajmı olmak istersin hap ilede düşürebiliriz dediler BN hapı seçtim.hap zaten düşük yapmak için verilen hap

Hmmm anladım canım ama keşke kürtaj olsaydin için temizlenirdi neden kalbi durmuş onuda arastirirlardi herseyin hayırlı bitanem

Hmmm anladım canım ama keşke kürtaj olsaydin için temizlenirdi neden kalbi durmuş onuda arastirirlardi herseyin hayırlı bitanem
Araştıracaklar kanamam hala az az devam ediyor
Biter bitmez doktor Dedi zaten gel bn seni ve eşini araştırırım Dedi neden oldugunu bulacak bidahaki hamilelik için önlem alınacak ve gözetimde olursun Dedi ama BN istemiyorum korunacam beş altı ay kafamı dinlemek istiyorum.senin bebişinde hayırlı olsun cnm rabbim hayırlı evlat eylesin inşanlah

Sağol canım benim allah razı olsun..

Bencede Korun ki zaten korunmasan bu sefer kendiliğinden düşük olur Korun kendini toparla sonrasinda allah büyük zaten

Kürtaji istemedim korktum açıkcası
Bebek'te bir seferde düştü sonrasında parçalar düşmedi aradım ultrason istiyorum dedim parça kalmişmi diye bana diyor bir ay sonra hamilelik testi yap pozitif çıkarsa demekki parça kalmiştir o zamn gel Dedi
Sinir oldum bunu duyunca zaten keşke kürtaj olsaydım dedim şimdi parça kalmişsa bile kürtaj olurum ama sanırım kalmadı

Benim 2. Dusugumde içimde parça kalmamıştı ama kürtaj istedi doktor ilk dusugunde kürtaj olsaydın için temizlenirdi iltihabin varsa bile tertemiz olurdun 2. Side düşük olmazdi dedi ondan kürtaj oldum ama bence sende madem 5 ay korunacaksin kuraji tavsiye ederim tabi kurtajdan sonra da soğuk almaman gerekiyo özellikle ayaklarını sıkı tutMan gerekiyo yoksa hiç bebeğin olMax allah korusun

İnş
inşanlah parça kalmamiştir da kürtaj olmak zorunda kalmam.
Bu ay ilk defa hamilelik testinde negatifi görmeyi bekliycem hayat gerçekten acı aklıma gelmezdi negatifi görmek için dua etmek
Rabbim. Neyin ne olacağı hiç belli olmuyor

Allah sabır versin canım benim üzme kendini ne mutlu ki yaşımiz 30 35 değil her türlü yine olur allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…