- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 28
- Konu Sahibi Minikanne34
-
Bnde özlediiiiiimmmmmmAa ben kiliste okudummmm antepp col guzelll cok ozledim oralari:)
Aha bende oraliyim:) senkaya merkez mi ay akraba cikcazEsim erzurum senkayali :)
Benim yuzum gorunmuyooo:)
Aha bende oraliyim:) senkaya merkez mi ay akraba cikcaz
Kız eski fotolara Nasıl bakışıyonuz Bnm çok ya görünüyomu öyle
Bn hamileyim yeni yeni damarlandı çok erken damarlanmiş eğer hamileysenKızlar merhaba hamile arkadaşlar bana yardım edermisin. Bat tarihim 29agustos normalde benim 5gün kala gögüs uçlarım acırdı sadece fakat bu ay bebek istemeye başladık 7 gün öncesinden gögüslerim büyümeye başladı ağrıyor sızlıyor yanmada oldu ve damarlar yuvarlak haklanın etrafında bellibazen adet olacakmısın gibi kasıklarıma ağrı giriyor 1 saat sonra geçiyor sizce nedendir
Evet nerden bildin:)VAllaha merkesini falan bilmem kendide bilmez. Babasi bile 25 senedir gitmiyor. İsmin merve mi
Fotoyu ben baska bise icin koydum kaldirdim gözüküyor mu hala yaaa
Evet nerden bildin:)
Yok çıktı bi ara vardı cnmFotoyu ben baska bise icin koydum kaldirdim gözüküyor mu hala yaaa
Damarlar belli değil nasıl anlatım halkanın etrafından mavi renk çıktı böyle oda halka gibi olduBn hamileyim yeni yeni damarlandı çok erken damarlanmiş eğer hamileysen
Hi tm o zamnBen bilmiyorum bakiliyor mu oyle
Aynen oyle:) zaten gizlemiyorum ama ben seninkini cozemedimİcime dogdu:). Bunu bilmwk icin prof olmaya gerek yok. Yusuf merve = yusmer
Ay o neymiş kız bilmiyom vallaDamarlar belli değil nasıl anlatım halkanın etrafından mavi renk çıktı böyle oda halka gibi olduanlatamadım ama böyle birşey
Aynen oyle:) zaten gizlemiyorum ama ben seninkini cozemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?