- Konu Sahibi Minikanne34
-
Ay bendede var etrafında halka olustu 7 gun var adete test yaptim negatif:)Damarlar belli değil nasıl anlatım halkanın etrafından mavi renk çıktı böyle oda halka gibi olduanlatamadım ama böyle birşey
Aynn ya biz bi hafta oldu korunmuyoruz 11 eylul adet gunu bakalim ne olucakKim nerden ?
Kimler Hamiş ?
Kimler regl gününün geçmesini bekliyo ?
Ay kızlar bnde öyle isimleri birleştirmeyi seviyorum ama bizimki komik oluyo büşmus yada musbüş çok komik geliyoHemwn yardim edeyim:) Lknr= ilknur :)
Himm memnun oldum ilknur hanimcim:)Hemen yardim edeyim:) Lknr= ilknur :)
Ay o neymiş kız bilmiyom valla
Bence hayırlısı olsun :)) ama daha çok var ya :))Aynn ya biz bi hafta oldu korunmuyoruz 11 eylul adet gunu bakalim ne olucak
Ayyy sesli guldumm valla :)Ay kızlar bnde öyle isimleri birleştirmeyi seviyorum ama bizimki komik oluyo büşmus yada musbüş çok komik geliyo
Anam adete 7 gün varken Bebek varsa bile çıkmaz BN adetten üç gün önce ettim çıkmadı hemde dijital testi adet gecikince çıktıAy bendede var etrafında halka olustu 7 gun var adete test yaptim negatif:)
Ay kızlar bnde öyle isimleri birleştirmeyi seviyorum ama bizimki komik oluyo büşmus yada musbüş çok komik geliyo
Çok komik ya valla bnde gülüyorum :))Ayyy sesli guldumm valla :)
Erken yapmışın cnm başka nasıl belirti vardıAy bendede var etrafında halka olustu 7 gun var adete test yaptim negatif:)
Doktorun salakligi yaa cikar diye iddalasti belkide cikti bilmiyom :))Anam adete 7 gün varken Bebek varsa bile çıkmaz BN adetten üç gün önce ettim çıkmadı hemde dijital testi adet gecikince çıktı
Malesef ve cok heyecanliyim ins hepimiz hamis oluruzBence hayırlısı olsun :)) ama daha çok var ya :))
Aynen yapmiyorum zatenBirlestirme bosver :)
ağrı peki normalmi büyüdüler normalde ben gögüslerimden hiç sikayet etmezdim
Insalllaaaahhh :)Malesef ve cok heyecanliyim ins hepimiz hamis oluruz
Canim benim gogsumde sislik oldu dokununca elime biseler geliyodu sert sert ondan gittim doktora belki gebeliktendir diye test de istedi buyuduler cok agiriyolar kasiniyo bideErken yapmışın cnm başka nasıl belirti vardı
Ben her iki sonucada alıştırdım kendimi zaten cnm vücudumuzun oyunları olabilir bunlar rabbim ne zaman hayırlısı derse o zaman olsun zaten :dua :Canim benimde hic adet agrim olmaz ama bazen oluyor. Goguslerim falanda cok nadir siser hatta bi kere baya agridi ama ben hamile olmadigima emindim cunku evli degildim. Yani bu vucudunun salgiladogi hormonla alakali.
Hayırlısı cnm inşallah güzel sonuçlar alırızCanim benim gogsumde sislik oldu dokununca elime biseler geliyodu sert sert ondan gittim doktora belki gebeliktendir diye test de istedi buyuduler cok agiriyolar kasiniyo bide(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?