8 yıldır naptın bu durum da...Merhaba arkadaslar. 8 yillik evlilik ve 3 cocugum var. ama ne bileyim hep esime karsi kapali kaldim yada o hic beni acmaya calismadi... bide surekli beni kiskaniyor sosyallasmami bile istemiyor... belki de ondan da kapali kaldim. Bir arkadasimla dertlessem telefonumu kurcalayip sen oyle demissin o boyle demis diyip duruyor... bi yere kendisiyle cikyorum sadece veee artik ben evde cok yoruldum ve bunaldim boguluyoruuuummm
Hep itaat ettim baska hic...8 yıldır naptın bu durum da...
8 yıldır ittaat ettiysen ve şimdi değişmek istiyorsan adam senden şüpelenmeye başlar....Hep itaat ettim baska hic...
Evet katılıyorum8 yıldır ittaat ettiysen ve şimdi değişmek istiyorsan adam senden şüpelenmeye başlar....
Degismek dgl degistirmek istiyorum... degismeni istedigimi soyledim ama yok... 1-2 gun sinra gene ayni...8 yıldır ittaat ettiysen ve şimdi değişmek istiyorsan adam senden şüpelenmeye başlar....
Kendi istemedkten sonra kimse kimseyi değiştiremez...Degismek dgl degistirmek istiyorum... degismeni istedigimi soyledim ama yok... 1-2 gun sinra gene ayni...
çok normal sıkılman . Her yer he zaman her dakika eş ile dipdibe olunmaz.Arada kendi arkadaşların boş vaktin ve aktiviten olmalı .Merhaba arkadaslar. 8 yillik evlilik ve 3 cocugum var. ama ne bileyim hep esime karsi kapali kaldim yada o hic beni acmaya calismadi... bide surekli beni kiskaniyor sosyallasmami bile istemiyor... belki de ondan da kapali kaldim. Bir arkadasimla dertlessem telefonumu kurcalayip sen oyle demissin o boyle demis diyip duruyor... bi yere kendisiyle cikyorum sadece veee artik ben evde cok yoruldum ve bunaldim boguluyoruuuummm
Hep itaat ettim baska hic...
Kimseyi değiştiremezsiniz,insanın kendi isteği ile değişmesi zorken.Siz kendinizi değiştirmezseniz,karşınızdakınden de boyle birsey beklemek saçma bence.Degismek dgl degistirmek istiyorum... degismeni istedigimi soyledim ama yok... 1-2 gun sinra gene ayni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?