Cok sikildim ve boguluyorum :(

janalosh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2016
137
128
103
40
Merhaba arkadaslar. 8 yillik evlilik ve 3 cocugum var. ama ne bileyim hep esime karsi kapali kaldim yada o hic beni acmaya calismadi... bide surekli beni kiskaniyor sosyallasmami bile istemiyor... belki de ondan da kapali kaldim. Bir arkadasimla dertlessem telefonumu kurcalayip sen oyle demissin o boyle demis diyip duruyor... bi yere kendisiyle cikyorum sadece veee artik ben evde cok yoruldum ve bunaldim boguluyoruuuummm

Aslinda o beni cok seviyor, sevdigini cok iyi biliyorum. ben de onu seviyorum ama ne bileyim ona bisey soylemek yada dertlesmek mumkin dgl hep olumsuz bisey buluyor bende anlamiyorum. Ne yapicam???

Valla bende arkadas dicek kimse kalmadi tek onun arkadaslarla takilmak lazimmis sacma... benim konustugum gorustugum kim ise mutlaka bisey buluyor. ask mi sevgi mi bagimlilik mi bilmiyorum ortamizda 3 cocuk var...

Merhaba arkadaslar. 8 yillik evlilik ve 3 cocugum var. ama ne bileyim hep esime karsi kapali kaldim yada o hic beni acmaya calismadi... bide surekli beni kiskaniyor sosyallasmami bile istemiyor... belki de ondan da kapali kaldim. Bir arkadasimla dertlessem telefonumu kurcalayip sen oyle demissin o boyle demis diyip duruyor... bi yere kendisiyle cikyorum sadece veee artik ben evde cok yoruldum ve bunaldim boguluyoruuuummm
8 yıldır naptın bu durum da...

8 yila 3 cocuk sigdirmissiniz zaten cok cok zengin olmadiginiz surece aktif bir sosyal hayatiniz olamaz. Esinizin de huyu buysa degismez. Sadece konusup anlatabilirsiniz sorunlarinizi ama dinleyecek bir adama da benzemiyor

Benim eşim de eskiden mesajlarıma bakardı ama bana karşı hiç kullanmadı, tek derdi onunla ilgili şikayetimin olup olmadığı :D
Şikayetim varken yüzüne de söylediğim için kullanamadı belki de :)
Hep diyorum kadınlar eşleriyle ilgili dedikodu yapamıyorsa batsın bu dünya :D Ona da söyledim bunu.
İşin özü ben olayı espiriye alınca o da utandı sanırım artık bakmıyor sanırım ama hala emin değilim.
Ben takmıyorum, sosyalleşiyorum da şikayetim varsa yazıyorum da.

çok normal sıkılman . Her yer he zaman her dakika eş ile dipdibe olunmaz.Arada kendi arkadaşların boş vaktin ve aktiviten olmalı .

Çalışmıyorsan bir işe girmeni tavsiye ederim.
Sosyalleştikçe açılabilir, kendini insanlara -eşine- karşı daha rahat ifade edebilirsin diye düşünüyorum.

Bence insanın her zaman bir dostu olmalı öyle ömür geçmez. Bunu konuşarak halledebilirsin. Ya da arkadaşlarınızla toplu planalr yapın.

Hep itaat ettim baska hic...

O çocuklar nasıl büyüyor ya dört duvar arasında? Yazık gerçekten..

Hiç mi "sen ne yapıyorsun be adam kölelik kalkalı yüzyıllar oldu" diye ses çıkarmadınız?

Böyle hapis hayatı yaşayan kadınların konularında hep annemin eski komşusu gelir aklıma.

Kadıncağızın tek yapabildiği balkondan bakmaktı. Üstelik yanında 2 ufak çocuk :(
Komşu gezmesi bile yapamazdı. Hep o çocukların annelerinin yanında mahsun sokağa bakışlarını hatırlarım.

Hadi o çocuklar bir zaman sonra okula gidip bir şekilde insan içine karışıyor. Ya anneleri?
Resmen gözle görünmeyen bir boyunduruk..

Degismek dgl degistirmek istiyorum... degismeni istedigimi soyledim ama yok... 1-2 gun sinra gene ayni...
Kimseyi değiştiremezsiniz,insanın kendi isteği ile değişmesi zorken.Siz kendinizi değiştirmezseniz,karşınızdakınden de boyle birsey beklemek saçma bence.

Back
X