• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok sıkıldım ya napıcam?

batlove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
630
1.296
63
beni bilen biliyor kısa geçiyorum arkadaşlarım..evlenip ayrıldım ..ayrılma sebebim yalan ve kumardı.bir yılı geçti.iyiyim Allaha şükür.çocuk yoktu.bu arada kayıplar yaşadım ama amcam dı eniştemdi vefat ettiler.baya acılı süreçti.Allah mekanlarını cennet etsin inşallah...şimdi nerden başlıyım açık ve güzel bir bayanım ama namazıma helal e harama dikkat ederim.etmeye çalışırım kendi çapımda .neyse bir mühendis dikkatimi çekti ve sanırım onunda ben ..konuşmaya başladık ama havadan sudan konuştuk ..neyse ta ki geçen bir arkadaşı ne zaman kupon yapıyoruz demesin mi çocuğa böyle beynimden aşşağı kaynar sular döküldü pes dedim ya babamdan çektim bu konuda eski eşimden çektim şimdi birde böylesi biraz anlattım yaaşadıklarımı tabikide bırakırım tarzı bir şeyler dedi ama ben yutar mıyım veya inanmak istesem inanır mıyım çok zor artık başlamadan bitmek durumda gibi gözüküyor bu konuda çok yıprandım ya şimdi çocuğuda paranoyak yapar bırakırım.çok üzüldüm arkadaşlar paylaşmak istedim .diyecekleriniz varsa da dinlemek isterim :((((((

Kafanda devamli ayni sorular olacak ve o zorlu donemlerine gine yasaya bilirsin bu kumar yuzunden.Kumar ayni sigara gibi . Bence benim dusuncem daha ciddiye te yaklasmadan ayril derim.. Belki bura kolayca , ayril diye yaza bilirim ama senin sagliginda onemli..

Kafanda devamli ayni sorular olacak ve o zorlu donemlerine gine yasaya bilirsin bu kumar yuzunden.Kumar ayni sigara gibi . Bence benim dusuncem daha ciddiye te yaklasmadan ayril derim.. Belki bura kolayca , ayril diye yaza bilirim ama senin sagliginda onemli..
daha yeni tanıştık zaten :( kesmem lazım evet :S teşekkür ediyorum

beni bilen biliyor kısa geçiyorum arkadaşlarım..evlenip ayrıldım ..ayrılma sebebim yalan ve kumardı.bir yılı geçti.iyiyim Allaha şükür.çocuk yoktu.bu arada kayıplar yaşadım ama amcam dı eniştemdi vefat ettiler.baya acılı süreçti.Allah mekanlarını cennet etsin inşallah...şimdi nerden başlıyım açık ve güzel bir bayanım ama namazıma helal e harama dikkat ederim.etmeye çalışırım kendi çapımda .neyse bir mühendis dikkatimi çekti ve sanırım onunda ben ..konuşmaya başladık ama havadan sudan konuştuk ..neyse ta ki geçen bir arkadaşı ne zaman kupon yapıyoruz demesin mi çocuğa böyle beynimden aşşağı kaynar sular döküldü pes dedim ya babamdan çektim bu konuda eski eşimden çektim şimdi birde böylesi biraz anlattım yaaşadıklarımı tabikide bırakırım tarzı bir şeyler dedi ama ben yutar mıyım veya inanmak istesem inanır mıyım çok zor artık başlamadan bitmek durumda gibi gözüküyor bu konuda çok yıprandım ya şimdi çocuğuda paranoyak yapar bırakırım.çok üzüldüm arkadaşlar paylaşmak istedim .diyecekleriniz varsa da dinlemek isterim :KK43:(((((
Valla bence bi kere başladım küçükte olsa bırakmaz yol yakınken dön arkadaşım

Bırakırım demiş.
Yok zaten çok nadir oynarım dememiş.
Arada çok fark var.
Demek ki sürekli oynuyor.
Ona göre karar ver.
eskiden çok oynardım sıkıntıdan ama şimdi çok nadir dedi ama bırakırıım falan dedi ben dedim nerden bilicem senin bıraktıgını 7/24 yanındamıyım dedim yalan mı söylicem dedi..a pardon seni tanımıyorum öyle bir şey demedim dedim durum bu

Benim için önemli bir konu bu.
Ben bu oyunların nasıl oynandığını dahi bilmem çünkü.
Bu işe 1 lirasını yatıran adam kocam olamaz benim.
aynen senin gibi düşünüyorum ama nasip imtihan hiç bitmezde yinede çok çok çok üzüldüm yani :(

eskiden çok oynardım sıkıntıdan ama şimdi çok nadir dedi ama bırakırıım falan dedi ben dedim nerden bilicem senin bıraktıgını 7/24 yanındamıyım dedim yalan mı söylicem dedi..a pardon seni tanımıyorum öyle bir şey demedim dedim durum bu

Ben bu konuşmaları çok gereksiz buluyorum yalnız. Yani sonuçta bu adam size kendinizi emin hissedebileceğiniz bir garanti veremez. Kimse öyle bir garanti veremez. Kur'an'a el basıp da yalan söyleyen insanlarla dolu her yer. Sizin geçmişte yaşadıklarınız yüzünden daha başlamadan bitirmek en doğal hakkınız. Ben çok çektim bu durumdan, şüpheyle de yaşayamam, acaba bıraktı mı, bırakacak mı, yeniden başlar mı diye o yüzden bizim iş olmaz dersiniz olur biter. Ondan açıklama istemek, bırakırım diyince nerden bilicem demek falan çok kötü. Yani evet çocuğun bunu ters anlaması çok normal. Sen sözünün eri olmayan biri olabilirsin ben bunu nerden bilicem demek gibi bir şey.

Ben bu konuşmaları çok gereksiz buluyorum yalnız. Yani sonuçta bu adam size kendinizi emin hissedebileceğiniz bir garanti veremez. Kimse öyle bir garanti veremez. Kur'an'a el basıp da yalan söyleyen insanlarla dolu her yer. Sizin geçmişte yaşadıklarınız yüzünden daha başlamadan bitirmek en doğal hakkınız. Ben çok çektim bu durumdan, şüpheyle de yaşayamam, acaba bıraktı mı, bırakacak mı, yeniden başlar mı diye o yüzden bizim iş olmaz dersiniz olur biter. Ondan açıklama istemek, bırakırım diyince nerden bilicem demek falan çok kötü. Yani evet çocuğun bunu ters anlaması çok normal. Sen sözünün eri olmayan biri olabilirsin ben bunu nerden bilicem demek gibi bir şey.
aynen öyle sandı ama toparladım yani ben sana yakıştıramadım gerisi beni ilgilendirmez nasıl biliyorsan öyle yap dedim yani artık olmaz mesajını verdim..

wwoow o son cümle beni ayağa kaldırdı desem..çünkü ben o kadar acıyı çektim sanki çekmemiş gibi duygularıma kapılmaktan nefret ediyorum..
Estağfurullah.
Biz yaralı kadınlar daha emin atmalıyız adımlarımızı.
Hakkında hayırlısı inşallah.
Çok mutlu olursun inşallah.

Back
X